از مقوی ترین دسرهای سنتی که در بیشتر سفره های ایرانی و مخصوصا برای افطار در ماه رمضان پیدا میشوند حلواست

آرد سنگگ بهترین آرد مورد استفاده در تهیه حلوای مجلسی است.
مواد لازم:
۱-مواد لازم:
آرد سنگک: یک کیلو (شش پیمانه)
۲- روغننباتی: دو پیمانه۳- روغنمایع: نصف پیمانه۴- کره: ۱۰۰گرم۵- حلوا شکری: ۱۰۰گرم۶- پودر گلسرخ: یک قاشق چایخوری۷- زنجبیل و فلفلسیاه: از هر کدام نصف قاشق چایخوری۸- نمک: یک قاشق چایخوری۹- هل، دارچین و زیره سائیده: یک قاشق چایخوری۱۰- پودر نارگیل و کنجد: به میزان لازم
طرز تهیه:
-طرز تهیه:
نخست روغن نباتی را در تابه ریخته و حرارت میدهیم تا آب شود و روغن مایع را به آن اضافه میکنیم.- سپس آرد الک شده و نمک را به آن اضافه و حرارت را ملایم میکنیم تا آرد تفت داده و به رنگ شکلاتی روشن درآید. (حدود ۳۰ دقیقه)- سپس حلواشکری رنده شده را به آن میافزاییم و کنجد، پودرنارگیل و کره را نیز اضافه کرده و حرارت را ملایمتر میکنیم تا پودر نارگیل و کنجد نسوزد.- بعد سایر ادویهها (دارچین، هل، زنجبیل، زیره، گلسرخ و فلفلسیاه) را اضافه کرده و کاملا مخلوط میکنیم.- در انتها شربت مربوط را به آن افزوده و هم میزنیم.

مواد لازم شربت حلوا
:
شکر: چهار پیمانهآب: دو پیمانهگلاب: نصف پیمانهزعفران: یک قاشق مرباخوری
طرز تهیه شربت:
- شکر و آب را با هم مخلوط کرده و روی حرارت قرار میدهیم تا شکر حل شود،- وقتی شربت قوام آمد آنگاه زعفران را اضافه کرده و گلاب را نیز بعد از آن میافزاییم و حرارت را خاموش میکنیم.
در زیر هم نحوه تزیین حلوا را با شکلهای زیبا مشاهده میکنیدشکر: چهار پیمانهآب: دو پیمانهگلاب: نصف پیمانهزعفران: یک قاشق مرباخوری
طرز تهیه شربت:
- شکر و آب را با هم مخلوط کرده و روی حرارت قرار میدهیم تا شکر حل شود،- وقتی شربت قوام آمد آنگاه زعفران را اضافه کرده و گلاب را نیز بعد از آن میافزاییم و حرارت را خاموش میکنیم.




منبع: hamshahrionline.ir