[دسر] - طرز تهیه انواع حــــلوا

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
حلوا بیسکوییت

مواد لازم:



آرد گندم 1 پیمانه پر
پودر بیسکوییت ساده یک و نیم تا 2 لیوان
روغن مایع یک دوم پیمانه
کره حیوانی 50 گرم
کافی میت یک سوم پیمانه
آب نصف پیمانه
شکر نصف پیمانه
زعفران دم کرده به مقدار لازم

طرز تهیه:

مرحله 1 - آرد را در تابه مناسبی ریخته و روی حرارت قرار دهید، تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شده و طلایی رنگ شود یا به رنگ دلخواهتان برسد.

مرحله 2 - کافی میت را اضافه کنید و با آرد مخلوط کنید سپس از روی حرارت برداشته و مخلوط را الک کنید.

مرحله 3 - مخلوط را روی حرارت گذاشته، روغن مایع و کره نرم شده را افزوده و مواد را با هم مخلوط کنید تا روغن جذب مواد شود، سپس از روی حرارت بردارید.

مرحله 4 - پودر بیسکوییت را نیز بیفزایید و هم بزنید تا مواد یکدست شود.

مرحله 5 - برای تهیه شربت آب و شکر را روی حرارت بگذارید تا شکر حل شود سپس زعفران را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.

مرحله 6 - شربت گرم را کم کم روی مواد ریخته و هم بزنید تا حلوا به غلظت مورد نظر برسد و از ظرف جدا شود.

مرحله 7 - حلوای آماده شده را در ظرف مورد نظر ریخته و به دلخواه تزیین کنید یا گرد کرده، در پودر بیسکوییت غلتانده و در کپسول‌های کاغذی بچینید، یا شکوفه بزنید.

نکـــــــات:

* بعد از درست شدن حلوا اگر حلوا شل بود کمی پودر بیسکوییت اضافه کنید و در صورتی که سفت بود مقداری شربت بیفزایید.
* مراقب باشید بعد از افزودن کافی میت و مخلوط شدن از حرارت بردارید زیرا کافی میت سریع می‌سوزد.
* حلوا را به دلخواه می‌توانید تزیین نمایید.
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
آشنایی با روش تهیه‌ی حلوا لایه‌ای

آشنایی با روش تهیه‌ی حلوا لایه‌ای

مواد لازم:


آرد کامل گندم 500 گرم
شکر 400 گرم
روغن مایع 200 گرم
روغن جامد 175 گرم
زعفران دم شده غلیظ نصف پیمانه
آب دو پیمانه
گلاب 4/1 پیمانه
نسکافه دو قاشق چای‌خوری
آب جوش یک قاشق سوپ‌خوری

طرز تهیه:

* آب و شکر را مخلوط کرده، روی حرارت گذاشته تا بجوشد و غلیظ شود، سپس از روی حرارت برمی‌داریم تا کاملاً خنک شود (بهتر است سه الی چهار ساعت قبل از درست کردن حلوا شهد آن را آماده کنیم).
* نسکافه را در آب جوش حل کرده و کنار می‌گذاریم.
* روغن جامد و مایع را در تابه‌ای مخلوط کرده و روی حرارت می‌گذاریم، آرد را به روغن اضافه کرده و با حرارت متوسط آرد را کمی تفت می‌دهیم تا خامی آن گرفته شود، سپس از آرد تفت خورده را کنار گذاشته و باقی را کاملاً سرخ می‌کنیم. (تا حدی که رنگ آن خرمایی روشن شود و بوی عطر آرد سرخ شده بلند شود)
* تابه را از روی حرارت برداشته و به هم زدن ادامه می‌دهیم، پس از یکی، دو دقیقه شهد را آرام آرام به مخلوط آرد و روغن اضافه می‌کنیم و خیلی سریع به هم زدن ادامه می‌دهیم.
* زعفران و گلاب را افزوده و هم می‌زنیم تا کاملاً ترکیب شوند.
* مواد را نصف کرده و یکی را با محلول نسکافه مخلوط می‌کنیم تا حلوای قهوه‌ای رنگ با طعم نسکافه شود و باقی شهد را به حلوای سفید اولیه که کنار گذاشته بودیم اضافه می‌کنیم، اکنون به صورت مجزا حلواها را روی حرارت ملایم مخلوط می‌نماییم تا موقع هم خوردن حلوا از دیواره و ظرف جدا شود.
* حلواها را تا داغ است به ترتیب رنگ دلخواه در قالب سیلیکون پرس کرده و پس از خنک شدن از قالب خارج می‌کنیم.

نکته

می‌توانید روی حلوا را با خلال پسته، بادام پرک شده، پودر نارگیل یا شکلات و کنجد پوست کنده تزئین کنید.

 

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
حلوا زعفرانی در مکروفر ویژه افطار

حلوا زعفرانی در مکروفر ویژه افطار

آرد سنگک 2 لیوان(میتونید آرد سفید قنادی هم استفاده کنید فرقش در اینه که حلوا تون رنگ روشنتر و بافت نرمتر و کشی تری خواهد داشت)

هل ساییده شده ½ قاشق چایخوری

شکر 1 لیوان( برای لای نان میکادو ¼ لیوان شکرش رو زیاد کنید)
روغن مایع 1 لیوان( برای الای نان میکادو بهتره 100 گرم کره = نصف لیوان روغن باشه)
آب یک و نیم لیوان
گلاب نصف لیوان
زعفران دم کرده غلیظ به میزان لازم.

برای درست کردن حلوا ها همیشه بهتره که شربت رو آماده کنید وکناری بگذارید و بعد برید سراغ باقی کارها.

برای اینکار آب+ شکر+ گلاب+ زعفران رو با هم توی یه کاسه پیرکس ریخته و اونو بدون در پوش به مدت 5 دقیقه روی قدرت آخر دستگاه میگذاریم. توان صد در صد.


حالا کناری می گذاریم تا خنک بشه.

توی یه پیرکس چهار گوش کره مون رو میریزیم و میگذاریم با قدرت چهل درصد و مدت 2 دقیقه با درپوش که به اطراف نپاشه ذوب بشه.
اگه کره استفاده نکردین نیازی به این کار نیست. و باید توی پیرکستون آرد الک شده و روغن رو با هم مخلوط کنید.

خوب مخلوط کنید و آردتونم الک شده باشه تا گلوله آرد باز نشه توش نداشته باشید با پشت قاشق خوب یکدستش کنید.

در هر صورت باید کره ذوب شده و روغن و ارد رو با هم مخلوط کنید و حدود14-15 دقیقه طول می کشه تا آماده بشه.

به این صورت عمل کنید:
توان دستگاه روی صد در صد باشه و اول بهش 4 دقیقه زمان بدید و پیرکس حاوی روغن و ارد رو که با هم مخلوط کردیم و یکدست شده رو توش بدون در پوش بگذارید.

بعد از 4 دقیقه بیرون بیارید و همش بزنید و 4 دقیقه دوم رو بگذارید. باز بیرون آورده و هم بزنید. کم کم رنگ آرد تغییر می کنه.

در مرحله سوم زمان رو 2 دقیقه بگذارید و باز هم زده و 2 دقیقه دیگرو اگزر نیاز بود باز هم 2 دقیقه دیگر.

میتونید در این مرحله هل رو اضافه کنید یا اینکه در مرحله بعد از ریختن شهد.

در زمانهای سری آخر باید حواستون به حلوا باشه چون خیلی سریع میسوزه. و چون توان دستگاها با هم متفاوته ممکنه زمان کمتر یا بیشتری ببره. و همچنین رنگ حلوا سلیقه ای هست. پس شما در سری های آخر دقت بیشتری کنید و حتی میتونید 1 دقیقه 1 دقیقه زمان بدید و هم بزنید و چک کنید.


در آخر کار ظرفتون رو از دستگاه خارج کنید و آرد تفت داده شده رو با شربت مخلوط کنید و هم بزنید.

میتونید توی این مرحله از ½ قاشق چایخوری هل ساییده شده استفاده کنید که حلواتون رو خوشمزه تر می کنه. البته اگه عطرش رو دوست دارید.

در این لحظه حلواتون خیلی شل می شه و گلوله هم می شه اصلا نگران نباشید و به هم زدن ادامه بدید.

همچنان به هم زدن تند ادامه بدید تا به مرور حلوا سفت بشه و گلوله ها باز بشه. 7-8 دقیقه یا بیشتر طول می کشه.


عزیزان من اولش از کره استفاده نکردم و به شیوه خودم مقداری از روغن رو کم کردم و جاش کمی کره جایگزین کردم که در مرحله ای که حلوامون بدست می یاد و سفت می شه کره رو تکه تکه کردم و حلوامو توی ظرف به چپ و راست تکون میدم و کره خود به خود ذوب میشه در اثر داغی حلوا و به خورد حلوا مون میره.
یا با قاشق همش می زنم تا کره به خورد مواد بره.

به نظر من اینطوری عطر کره بیشتر تو حلوا احساس می شه و خوشمزه تر می شه.و همینطور علت دیگه استفاده از کره اینه که وقتی توی یخچال میره حلوامون خودشو میگیره و برای فرم دهی و تزیین حلوا بهتره.


نکته بعدی اینه که اگه حلواتون رو هر چی هم زدید تا 10 دقیقه ولی بازم به نظرتون شل بود میتونید به مدت 1 دقیقه بدون در پوش توی ماکرو بگذارید و حتی اگه نیاز داشت 1 دقیقه دیگر.

اما مواظب باشید تمام رطوبت حلوا رو ازش نگیرید تا خشک و خرد نشه.
 

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
حلوای آرد نخودچی

حلوای آرد نخودچی

آرد سفید :1پ
آرد نخودچی: 1پ
شکر :1پ
مخلوط آب و گلاب :1پ
زعفران :خیلی
روغن جامد: سه چهارم پیمانه
کره :1 قاشق غذاخوری
هل : نصف قاشق چایخوری

اول شهد حلوا رو درست میکنیم. آب و گلاب و شکر رو میجوشونیم تا حبابهای ریز رو سطح آب بیادو بعد زعفران رو اضافه میکنیم و میذاریم کنار تا سرد بشه

آرد گندم رو تفت میدیم تا بوی خامیش بره. بعد آرد نخودچی رو اضافه میکنیم و اونم تفت میدیم آخر سر هل رو هم بهش اضافه میکنیم
روغن و کره رو توی ماهیتابه میریزیم و اونقدر تفت میدیم تا شکلاتی رنگ بشه
در سه مرحله شهد رو اضافه میکنیم و تند تند هم میزنیم تا گلوله نشه
شهد که اضافه میشه حلوامون شله. اونقدر هم میزنیم که حلوا یه دست بشه و سفت بشه
نوش جونتون

 

Similar threads

بالا