سلام بچه ها...
شما راجع به فولاد مس دار یا Coppered Steel چیزی می دونید؟
خواص و مشخصات و ترکیب شیمیایی ش رو می خام...
ممنون...
شما راجع به فولاد مس دار یا Coppered Steel چیزی می دونید؟
خواص و مشخصات و ترکیب شیمیایی ش رو می خام...
ممنون...
نمیدونم این چیزی که میگم موردنظرتون هست یا نه ولی اون چیزی که من از حضور مس در فولاد میدونم اینه که مس در برخی از فولادها به عنصر آلیاژی استفاده میشه چون که با نفوذ توی مرزدانه ها باعث حساسیت سطحی موقع عملیات تغییر شکل گرم میشه برای همین یه عنصر مضر برای فولاد محسوب میشه...و اینکه حد تسلیم رو بالا میبره،سختی پذیری رو زیاد میکنه مخصوصا وقتی که مقدارش بیشتر از 30% باشه،در فولادهای غیرآلیاژی و کم آلیاژحضور مس پایداری اونها رو توی محیط های خورنده بهتر میکنه و همچنین پایداری فولادهای پرآلیاژ مقاوم در مقابل محیط های اسیدی رو در مقابل اسید سولفوریک و اسید کلریدریک بهتر میکنه.
نمیدونم این چیزی که میگم موردنظرتون هست یا نه ولی اون چیزی که من از حضور مس در فولاد میدونم اینه که مس در برخی از فولادها به عنصر آلیاژی استفاده میشه چون که با نفوذ توی مرزدانه ها باعث حساسیت سطحی موقع عملیات تغییر شکل گرم میشه برای همین یه عنصر مضر برای فولاد محسوب میشه...و اینکه حد تسلیم رو بالا میبره،سختی پذیری رو زیاد میکنه مخصوصا وقتی که مقدارش بیشتر از 30% باشه،در فولادهای غیرآلیاژی و کم آلیاژحضور مس پایداری اونها رو توی محیط های خورنده بهتر میکنه و همچنین پایداری فولادهای پرآلیاژ مقاوم در مقابل محیط های اسیدی رو در مقابل اسید سولفوریک و اسید کلریدریک بهتر میکنه.
تا کی مهلت دارین؟توی این یکی دو روزه براتون سعی میکنم یه چیزی پیدا کنم...راجع به خوردگی اتمسفری... مطلب می خوام که از این نوع فولاد باشه... کنفرانس دارم... تو نت چیزی پیدا نکردم... راهنماییم بفرمایید... Coppered Steel or Weathering Steels
خیلی ممنون تا یک شنبه...تا کی مهلت دارین؟توی این یکی دو روزه براتون سعی میکنم یه چیزی پیدا کنم...
فردا بهتون خبر میدم...خیلی ممنون تا یک شنبه...
زودتر باشه بهتر جبران می کنم ممنون