درخواست کمک از یک مهندس با تجربه

aryana110

عضو جدید
با سلام

من 6 ساله که فارغ التحصیل شدم و بدلایلی از درس و کار فاصله زیادی گرفتم

خواهش می کنم کمکم کنید با خواندن یا کلاس رفتن ! چه کتابهایی می تونم وارد

بازار کار بشم و یا اصلا چنین چیزی امکان داره که من دوباره بتونم وارد بشم

لطفا منو راهنمایی کنید.:(

با تشکر :gol: :gol:

ahmadmn

كاربر فعال مهندسی برق
دوست خوبم
بايد شكر كنيد كه از درس فاصله گرفتيد. حالا با ذهني بازتر ميتونيد ياد بگيريد.
بهترين روش شروع پروژه است. پروژه هاي خاصي هستند كه جرم آموزشي فراوان دارند. اوايل كمي گنگ پيش ميريد اما كم كم راه ميفتيد.

hamid_bargh

عضو جدید
salam
be ghole in ostademoon alan karaye amali kuni khieli behtare hala bastegi be alaghat dare va
gerayeshi ke khondi
behtare faghat karaye amali kuni va age ehtiaj dashti beri soraghe darsei ke khondi

aryana110

عضو جدید
دوست خوبم
بايد شكر كنيد كه از درس فاصله گرفتيد. حالا با ذهني بازتر ميتونيد ياد بگيريد.
بهترين روش شروع پروژه است. پروژه هاي خاصي هستند كه جرم آموزشي فراوان دارند. اوايل كمي گنگ پيش ميريد اما كم كم راه ميفتيد.
بخاطر راهنماییتون متشکرم ولی الان دقیقا در مرحله اول چیکار کنم:redface:

ahmadmn

كاربر فعال مهندسی برق
اول بايد يك استاد خوب پيدا كنيد كه فرصت كافي داشته باشه. دوم پروژه هايي كه بهتون ميده رو با علاقه انجام بديد. هر پروژه اندكي تجربه و آموزه داره. اندك اندك مي بينيد ديگه مي تونيد بدون استاد هم پروژه پيدا كنيد و انجام بديد.

aryana110

عضو جدید
اول بايد يك استاد خوب پيدا كنيد كه فرصت كافي داشته باشه. دوم پروژه هايي كه بهتون ميده رو با علاقه انجام بديد. هر پروژه اندكي تجربه و آموزه داره. اندك اندك مي بينيد ديگه مي تونيد بدون استاد هم پروژه پيدا كنيد و انجام بديد.
از کجا می تونم یه استاد خوب پیدا کنم میشه بازم راهنمایی کنید

از لطفتون ممنونم:smile:

ahmadmn

كاربر فعال مهندسی برق
دوست، آشنا، فاميل، همسايه، همكلاسي، هموطن ... هيچكسي نميشناسي كه الكترونيك باز باشه؟
بدبختانه من فقط مي تونم به آدماي خاصي الكترونيك ياد بدم. و گمان نمي كنم استاد خوبي براي شما باشم

aryana110

عضو جدید
دوست، آشنا، فاميل، همسايه، همكلاسي، هموطن ... هيچكسي نميشناسي كه الكترونيك باز باشه؟
بدبختانه من فقط مي تونم به آدماي خاصي الكترونيك ياد بدم. و گمان نمي كنم استاد خوبي براي شما باشم
نه متاسفانه در خانواده ما یا کامپیوتر خوندن یا عمران تنها برقی خودمم از روی کتاب گام به گام خاصی هم نمی تونم شروع کنم یعنی کتاب که مثه یه استاد باشه و پروژه هم داشته با شه می شناسین ویه سوال ازتون داشتم میشه بپرسم اون ادمهای خاص که بهشون درس میدین دارای چه خصوصیاتی هستند:surprised:

بازم از لطفتون ممنونم

ahmadmn

كاربر فعال مهندسی برق
اون قديما تو ايران مجله ي الكترونيك چاپ ميشد كه خيلي عالي بود. از سال 68 ديگه چاپ نشد. اما دوتا كتاب بود كه من مديونشونم. CMOS COOKBOOK و TTL COOKBOOK ... ايندو كتاباي معروفين از دون لانكاستر. نمي دونم حالا ترجمه شده يا نه. با اينكه مربوط به ديجيتال هستند اما لابلاش آنالوگ هم هست.
مجله الكترونيك خوبيش اين بود كه در هر نسخه چن تا مدار داشت كه وقتي مي ساختيشون كلي مفاهيم الكترونيك و تجربه ي جديد كسب مي كردي.
من هميشه وقتي به تئوري نياز پيدا مي كردم كه مدارم كار نمي كرد. واسه راه انداختنش مثل تشنه اي كه دنبال آبه هرچي گيرم ميومد مي خوندم.
هر مدار مثل عشق مي مونه كه وقتي صبح از خواب پا ميشي اول ياد معشوق ميفتي. و شب تنها با ياد اون به خواب ميري.

فكر مي كنم مجله هاي زيادي رو ميشه از نت دانلود كرد. مثلا تو سايت 4shared كه چرخ مي زدم ديدم مجلات الكتور هست و ميشه دانلود كرد. اما ديگه بدرد من نمي خوره.

آدماي خاص همين آدماي عاشقند. كسي كه نه نمره، نه مدرك، نه هيچ چيزه بي ارزش ديگه اي واسش اهميت نداره و تنها مي خواد بسازه و بسازه. آفرينشي كه شايد از خود خداي گونه ي ما نشات گرفته. و برام عجيبه كه كسي بودن آفرينش زنده است.

aryana110

عضو جدید
اون قديما تو ايران مجله ي الكترونيك چاپ ميشد كه خيلي عالي بود. از سال 68 ديگه چاپ نشد. اما دوتا كتاب بود كه من مديونشونم. CMOS COOKBOOK و TTL COOKBOOK ... ايندو كتاباي معروفين از دون لانكاستر. نمي دونم حالا ترجمه شده يا نه. با اينكه مربوط به ديجيتال هستند اما لابلاش آنالوگ هم هست.
مجله الكترونيك خوبيش اين بود كه در هر نسخه چن تا مدار داشت كه وقتي مي ساختيشون كلي مفاهيم الكترونيك و تجربه ي جديد كسب مي كردي.
من هميشه وقتي به تئوري نياز پيدا مي كردم كه مدارم كار نمي كرد. واسه راه انداختنش مثل تشنه اي كه دنبال آبه هرچي گيرم ميومد مي خوندم.
هر مدار مثل عشق مي مونه كه وقتي صبح از خواب پا ميشي اول ياد معشوق ميفتي. و شب تنها با ياد اون به خواب ميري.

فكر مي كنم مجله هاي زيادي رو ميشه از نت دانلود كرد. مثلا تو سايت 4shared كه چرخ مي زدم ديدم مجلات الكتور هست و ميشه دانلود كرد. اما ديگه بدرد من نمي خوره.

آدماي خاص همين آدماي عاشقند. كسي كه نه نمره، نه مدرك، نه هيچ چيزه بي ارزش ديگه اي واسش اهميت نداره و تنها مي خواد بسازه و بسازه. آفرينشي كه شايد از خود خداي گونه ي ما نشات گرفته. و برام عجيبه كه كسي بودن آفرينش زنده است.
متشکرم از راهنماییتون من سعی امو می کنم و امیدوارم شما هم همیشه پیروزوموفق باشید در همه زمینه ها بخصوص الکترونیک:smile:

saeidbaye

عضو جدید
با سلام

من 6 ساله که فارغ التحصیل شدم و بدلایلی از درس و کار فاصله زیادی گرفتم

خواهش می کنم کمکم کنید با خواندن یا کلاس رفتن ! چه کتابهایی می تونم وارد

بازار کار بشم و یا اصلا چنین چیزی امکان داره که من دوباره بتونم وارد بشم

لطفا منو راهنمایی کنید.:(

با تشکر :gol: :gol:

بسمه تعالی
با سلام
اگر می خواهید در بازار کار الکترونیک انجام بدهید باید
الف) یک زبان برنامه نویسی مثل ویزوال بیسک یا C را بدانید؛
ب) به الکترونیک عمومی مسلط باشید ( کتاب قطعات و مدارات الکترونیک نوشته نشلسکی ترجمه سپد نام را مطالعه کنید)؛
پ) باید مسلط به الکترونیک دیجیتال باشید ( کتاب مدارهای منطقی را بخوانید و با میکرو کنترلرهای خانواده AVR آشنا شوید)؛
ت) مطالعه الکترونیک صنعتی هم خالی از لطف نیست.
توجه حتماٌ با نرم افزارهای شبیه سازی (برای آنالوگ ORCAD و برای دیجیتال پروتئوس) کار کنید و هر مطلبی را که می خوانید با این نرم افزارها شبیه سازی کنید و نتایج را تحلیل نمائید. حتماٌ موفق می شوید.:gol: