بخاطر راهنماییتون متشکرم ولی الان دقیقا در مرحله اول چیکار کنمدوست خوبم
بايد شكر كنيد كه از درس فاصله گرفتيد. حالا با ذهني بازتر ميتونيد ياد بگيريد.
بهترين روش شروع پروژه است. پروژه هاي خاصي هستند كه جرم آموزشي فراوان دارند. اوايل كمي گنگ پيش ميريد اما كم كم راه ميفتيد.
از کجا می تونم یه استاد خوب پیدا کنم میشه بازم راهنمایی کنیداول بايد يك استاد خوب پيدا كنيد كه فرصت كافي داشته باشه. دوم پروژه هايي كه بهتون ميده رو با علاقه انجام بديد. هر پروژه اندكي تجربه و آموزه داره. اندك اندك مي بينيد ديگه مي تونيد بدون استاد هم پروژه پيدا كنيد و انجام بديد.
نه متاسفانه در خانواده ما یا کامپیوتر خوندن یا عمران تنها برقی خودمم از روی کتاب گام به گام خاصی هم نمی تونم شروع کنم یعنی کتاب که مثه یه استاد باشه و پروژه هم داشته با شه می شناسین ویه سوال ازتون داشتم میشه بپرسم اون ادمهای خاص که بهشون درس میدین دارای چه خصوصیاتی هستنددوست، آشنا، فاميل، همسايه، همكلاسي، هموطن ... هيچكسي نميشناسي كه الكترونيك باز باشه؟
بدبختانه من فقط مي تونم به آدماي خاصي الكترونيك ياد بدم. و گمان نمي كنم استاد خوبي براي شما باشم
متشکرم از راهنماییتون من سعی امو می کنم و امیدوارم شما هم همیشه پیروزوموفق باشید در همه زمینه ها بخصوص الکترونیکاون قديما تو ايران مجله ي الكترونيك چاپ ميشد كه خيلي عالي بود. از سال 68 ديگه چاپ نشد. اما دوتا كتاب بود كه من مديونشونم. CMOS COOKBOOK و TTL COOKBOOK ... ايندو كتاباي معروفين از دون لانكاستر. نمي دونم حالا ترجمه شده يا نه. با اينكه مربوط به ديجيتال هستند اما لابلاش آنالوگ هم هست.
مجله الكترونيك خوبيش اين بود كه در هر نسخه چن تا مدار داشت كه وقتي مي ساختيشون كلي مفاهيم الكترونيك و تجربه ي جديد كسب مي كردي.
من هميشه وقتي به تئوري نياز پيدا مي كردم كه مدارم كار نمي كرد. واسه راه انداختنش مثل تشنه اي كه دنبال آبه هرچي گيرم ميومد مي خوندم.
هر مدار مثل عشق مي مونه كه وقتي صبح از خواب پا ميشي اول ياد معشوق ميفتي. و شب تنها با ياد اون به خواب ميري.
فكر مي كنم مجله هاي زيادي رو ميشه از نت دانلود كرد. مثلا تو سايت 4shared كه چرخ مي زدم ديدم مجلات الكتور هست و ميشه دانلود كرد. اما ديگه بدرد من نمي خوره.
آدماي خاص همين آدماي عاشقند. كسي كه نه نمره، نه مدرك، نه هيچ چيزه بي ارزش ديگه اي واسش اهميت نداره و تنها مي خواد بسازه و بسازه. آفرينشي كه شايد از خود خداي گونه ي ما نشات گرفته. و برام عجيبه كه كسي بودن آفرينش زنده است.
با سلام
من 6 ساله که فارغ التحصیل شدم و بدلایلی از درس و کار فاصله زیادی گرفتم
خواهش می کنم کمکم کنید با خواندن یا کلاس رفتن ! چه کتابهایی می تونم وارد
بازار کار بشم و یا اصلا چنین چیزی امکان داره که من دوباره بتونم وارد بشم
لطفا منو راهنمایی کنید.
با تشکر![]()
![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
س | مهندس الکترونیک | الکترونیک | 2 | |
![]() |
لطفا 1 مهندس الکترونیک با اطلاعات عالی جواب بده | الکترونیک | 15 | |