grindelvald
کاربر فعال
بچه ها من حل المسائل حرارت هولمن و اینکروپرا رو میخوام،البته کاملشو.یعنی فصل تشعشعو کامل داشته باشه.هیچکدوم از این حل المسائل هایی که هستن تشعشعو ندارن.لطفا کمکم کنید.
بچه ها من حل المسائل حرارت هولمن و اینکروپرا رو میخوام،البته کاملشو.یعنی فصل تشعشعو کامل داشته باشه.هیچکدوم از این حل المسائل هایی که هستن تشعشعو ندارن.لطفا کمکم کنید.
The flow rate through a control valve depends on the actual valve position. If the flow can be expressed in terms of %Cv (0% representing no flow conditions and 100% representing the
maximum flow conditions) then the valve characteristics of a control valve is defined as the dependence on the quantity of%Cv as a function of the actual valve percent openin![]()
من متلب كار نكردم ولي شرايط فلش ايناس:میشه بهم بگین چطوری برا محاسبات فلش میشه شرطی برا اینکه فشارمون بین نقطه ی حباب و شبنم باشه گذاشت؟برنامم رو تو matlabنوشتم
240 خط برنامه نوشتم ولی تو خط 148 مشکل دارم یعنی شرطم درست نیست!
موندم که چی باید بنویسم![]()
موقع ارور گيري نشون ميده كه سينتكس ارور هست يا چيز ديگسمیشه بهم بگین چطوری برا محاسبات فلش میشه شرطی برا اینکه فشارمون بین نقطه ی حباب و شبنم باشه گذاشت؟برنامم رو تو matlabنوشتم
240 خط برنامه نوشتم ولی تو خط 148 مشکل دارم یعنی شرطم درست نیست!
موندم که چی باید بنویسم![]()
سلام دوست عزیز و بزرگوار ممنون میشم اگر کتاب رفتار فازی هیدروکربنها نوشته محمود مشفقیان رو برام گیر بیاری.
یعنی هیچکس کتابای من رو پیدا نکرده؟؟؟؟؟![]()
سلام من مدته دنبال كتاب آموزش هايپركم و گوسين 98 ميگردم ولي گير نياوردم ميشه لطفا برام بذاريد ممنون ميشم مؤلفش فرقي نميكنه
با عرض سلام و خسته نباشید...
من دانشجوی کارشناسی ارشد مکانیک هستم و احتیاج شدیدی به حل المسائل کتاب conduction heat transfer نوشته Arpaci دارم. خواهش می کنم اگر کاری از دست شما بر می آید انجام دهید. ممنون![]()
سلام
یه سوال داشتم. کسی می دونه آیا دکتر مشفقیان کتابی به نام "رفتار فازی هیدروکربن ها" داره یا نه؟ از داشتن که می دونم داره ولی هر جا سراغ می گیرم میگه همچین کتابی وجود نداره!
اگه هست ناشر ش کیه؟
پرژه پایانی من در مورد معادلات حالته (بررسی و انتخاب معادلات). کسی می تونه کمکی کنه یا نه![]()
با سلام
من کتاب separation Process Principles رو می خوام.اگه لطف كنيد ممنون ميشم
اگه قابل بدونید تایید میکنیم.اگه دوستان تایید کنن
مجانیش پیدا نمیشه![]()
سلام.من دنبال یه مقاله در مورد نفوذ متان در حفرات هيدرات گازي هستم.
اگه کمکم کنین ممنون میشم.
با سلام خدمت دوستان عزیز
من کتاب Handbook of Heterogeneous Catalysis, 8 Volumes, 2nd Eddition رو میخوام. این کتاب گرانبها نوشته: Gerhard Ertl برنده جایزه نوبل شیمی به همراه :Helmut Knözinger, Ferdi Schüth, and Jens Weitkamp هستش. میدونم که کتاب خیلی نایابی هست ولی گفتم شاید کسی از دوستان بتونه کمکم کنه.
با تشکر