درخواست نرم افزار تحلیل الگوی XRD

mohammad_p_68

عضو جدید
با سلام
برای آنالیز الگوی XRD چه نرم افزار هایی مناسب هستند ؟
اگر امکان دانلودش باشه ممنون میشم

zamani_azi

عضو جدید
درود بر شما. من نرم افزار XPert و راهنمای استفاده از اون رو دارم. اگه لازم دارید ایمیلتون رو بگذارید تا بفرستم.

perlitic

عضو جدید
درود بر شما. من نرم افزار XPert و راهنمای استفاده از اون رو دارم. اگه لازم دارید ایمیلتون رو بگذارید تا بفرستم.

اگر امکان دارد برای من هم بفرستید

این نرم افزار رو روی DVD زده بودم الان هر چیکار میکنم نمیشه نصبش کنم DVD من مشکل پیدا کرده!!

نیاز فوری دارم

ممنون میشم اگه لطف کرده و برای من هم بفرستید

mahdie729@yahoo.com

perlitic

عضو جدید

کسی به من که جواب نداد ولی اگه به شما رسوندن مارو هم از یاد نبرید.

میشه جای برنامه Xpower رو دانلود کنید. ولی مسئله اصلی فایل کارتهای PDF2.dat هست که حدود 500 مگابایت حجمش هست و برای استفاده از نرم افزار باید اونو داشته باشی.

که اونم با ایمیل نمیشه فرستاد باید یه جا آپلود بشه. که اگه یکی پیدا بشه و زحمت آپلود کردنش رو بکشه خیلی ممنون میشم!!!

Ho$$ein

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز
یه لینک واستون میذارم. از اینجا می تونید نرم افزار رو دانلود کنید.
(تو قسمت سرچ این لینک کلمه "Xpert xrd " رو تایپ کنید تا نرم افزار رو پیدا کنید.
www.findsoft.net
مهندس ، کدوم لینک رو باید دانلود کرد ؟!؟!؟ Xpert xrd رو تو سرچ که بزنی ، کلی نرم افزار با لینک های مختلف میاد که هیچکدوم Xpert xrd نیست !!!
درسته ؟

zamani_azi

عضو جدید
مهندس ، کدوم لینک رو باید دانلود کرد ؟!؟!؟ Xpert xrd رو تو سرچ که بزنی ، کلی نرم افزار با لینک های مختلف میاد که هیچکدوم Xpert xrd نیست !!!
درسته ؟

خیلی خیلی خیلیییییییییییییی عذر میخوام. لینکش رو برداشتن. من خودم دانلودش کردم، هم نرم افزار و هم راهنماشو (البته انگلیسی، هنوز help فارسی نداره). اما هر جوری که شده واستون پیدا می کنم و میذارمش.
باز هم از همه عذر میخوام. :(

1234hamid

کاربر بیش فعال
سلام حجم نرم افزار بالاست اگه كسي بخواد فقط بايستي به صورت سي دي براش بفرستيم نه لينك دانلود