درخواست كمك

fatemeh135

عضو جدید
سلام به دوستان عزيز.من يه مشكلي كه دارم در نوشتن برنامه هاي كامپيوتري و همچنين چگونگي استفاده از نرم افزار هاي تخصصي .ممنون ميشم كه منا راهنمايي كنيد

ahmadmn

كاربر فعال مهندسی برق
دوست خوبم. مطابق تجربه ي من شما نيازي به يادگيري اينها نداريد و تنها بايد از توان اين ابزار آگاه باشيد تا در هر پروژه ي عملي بدونيد از كدومشون استفاده كنيد.

مثل اينكه برويد تمرين رانندگي و گواهينامه بگيريد بدون اينكه راننده ي اتومبيلي باشيد.

پس ابتدا پروژه ي مناسبي پيدا كنيد و اگر پيدا نكرديد من معرفي مي كنم. در طول مدت پروژه به ابزارهاي مختلف نياز پيدا مي كنيد كه يكي از اونها نرم افزارهاي برنامه نويسي و يا تخصصي خواهد بود.

با اين روش هم يادگيريتون بهينه ميشه و هم تجربه كسب مي كنيد.

شاد باشيد

behbod

عضو جدید
سلام به دوستان عزيز.من يه مشكلي كه دارم در نوشتن برنامه هاي كامپيوتري و همچنين چگونگي استفاده از نرم افزار هاي تخصصي .ممنون ميشم كه منا راهنمايي كنيد
سلام
در برنامه نویسی یک سری اجزای پایه داریم مثل حلقه که در همه برنامه نویسی ها وجود دارد وقتی شما بیس ان را یاد بگیرید دیگر مشکلی ندارید ودر مورد نرم افزار ها شما تا خودتان با نرم افزاری کار نکنید نمی توانید دقیقابا اجای ان اشنا شوید پس برای کار با هر نرم افزاری بهتر است از کتاب های راهنمای انها استفاده کنید ودر انها تمرین های خوبی است که بخش به بخش اموزش می دهدو برای بهتر شدن مطالب در سی خودتان را در ان بازسازی کنیدودر برنامه نویسی با کار های کوچیک شروع کنید تابا شکل کلی انها اشنا شویددیگر برنامه نویسی ها انقدر مشکل نیست مثل اسمبلی

behbod

عضو جدید
سلام ممنونم كه جوابم را داديد و راهنماي كردين.ولي يه مسئله اي كه هست من نميدونم كه از كجا شروع كنم.ممنون مي شم كه بيشتر راهمناييم كنيد.بازم تشكر مي كنم.
سلام
می تونید از نرم افزارهایی مثل pspice,proteus,ورد بنچ استفاده کنید زیرا هم کتاب راهنما دارند وهم راحت هستند و با یاد گیری اینها می توانید orcadو... را بهتر یاد بگیریددر نرم افزار ها من خودم با +c شروع کردم و بعد در ویژوال ها رفتم والان که دارم برای ارشد برق می خوانم تا به حال به مشکلی نخورده ام

fatemeh135

عضو جدید
سلام ممنونم كه جوابم را داديد و راهنماي كردين.ولي يه مسئله اي كه هست من نميدونم كه از كجا شروع كنم.ممنون مي شم كه بيشتر راهمناييم كنيد.بازم تشكر مي كنم.

بالا