درخواست راهنمایی

ns_1631

عضو جدید
سلام میشه منو راهنمایی کنید من تازه گوشی n82 خریدم یه بار به کامپیوتر وصلش کردم و یه سری آهنگ ریختم روش اما دفعه بعد وقتی با یو اس بی خواستم به کامپیوتر وصلش کنم کامپیوتر نشناختش و این پیغام رو میده ( امکان انتقال داده وجود ندارد برنامه دیگری در حال استفاده از کارت حافظه است) در صورتی که تمام برنامه ها بسته هست . و کارت حافظه رو بیرون اوردم و دوباره گذاشتم و گوشی رو خاموش روشن کردم باز هم همین ارور رو میده میشه بگین چرا؟ چیکار باید بکنم؟ البته messaging را هم چک کردم و مکان ذخیره آن را phone memory تنظیم کردم اما بازم همین مشکل هست چطور این مشکل رفع میشه؟​

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام
راستش بیشتر مشکل ویندوزا هستن، نه خود دستگاها

شما وقتی کانکت میشی به کامپیوتر، روی mass stronge بزنید، اونوقت phone memory میاد، یعنی همون مموری خارجی گوشی، و شما میتونید داده ها رو روش انتقال بدید، یا اینکه از ram reader استفاده کنید

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شرمند میشه بیشتر توضیح بدین mass stronge کجاست ؟

موقعی که کابل USB رو از گوشی به کامپیوتر وصل میکنی ( یعنی از طریق USB گوشی به کامپیوتر وصل میشه ) روی صفحه گوشی سه گزینه باید بیاد
یکی PC suite
یکی mass strong
یکی دیگش هم یادم نیست
شما با جهات برید روی mass strong و حال کلیک کنید
وصل میشه دیگه

امتحان کنید

ns_1631

عضو جدید
موقعی که کابل USB رو از گوشی به کامپیوتر وصل میکنی ( یعنی از طریق USB گوشی به کامپیوتر وصل میشه ) روی صفحه گوشی سه گزینه باید بیاد
یکی PC suite
یکی mass strong
یکی دیگش هم یادم نیست
شما با جهات برید روی mass strong و حال کلیک کنید
وصل میشه دیگه

امتحان کنید
من وقتی کابل رو از گوشی به کامپیوتر وصل میکنم فقط چهار گزینه داره PC suite , data transfer, image print . media player چیزی به نام mass strong نداره میخوام بدونم ممکنه مموری ویروسی شده باشه که پیغام میده : امکان انتقال داده وجود ندارد برنامه دیگری در حال استفاده از کارت حافظه است ، و اگه ویروسی باشه چیکارش کنم؟

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من وقتی کابل رو از گوشی به کامپیوتر وصل میکنم فقط چهار گزینه داره PC suite , data transfer, image print . media player چیزی به نام mass strong نداره میخوام بدونم ممکنه مموری ویروسی شده باشه که پیغام میده : امکان انتقال داده وجود ندارد برنامه دیگری در حال استفاده از کارت حافظه است ، و اگه ویروسی باشه چیکارش کنم؟

از گزینه Data transfer استفاده کنید، همون mass strong هستش فقط با تفاوت نوشتاری

برا ویروس کشی، بایستی فلش خود گوشی رو با ویروس کش موبایل که رو موبایل نصب میشه ویروس کشی کنید، و برا ویروس کشی حافظه خارجی
بایستی از Ram Reader استفاده کنید و یا Data Transfer و سپس بعد از شناختن مموری توسط کامپیوتر، توسط یه ویروس کش آپدیت، مموری رو ویروس کشی کنید

آره امکان ویروسی بودنش هست، اما علت این اخطار رو نمیدونم، حدس میزنم گیرای بیخودی ویندوز باشه

از PC suite استفاده نکنید، خیلی سرعت پایینی داره

بالا