درخواست راهنمایی برای یادگیری

soheilv

عضو جدید
با سلام و عرض ادب خدمت همه دوستان گرامی

بنده دانشجویی ترم ۳ کارشناسی الکترونیک هستم و علاقه بسیار زیادی به الکترونیک و رباتیک دارم و با توجه به اینکه در دانشگاه چیزی یاد نمیگیریم و فقط شروعی است برای اینکه خودمان دنبالش بریم

خیلی وقت هست که شروع به خواندن کتاب های الکترونیک و avr و رباتیک کردم

خوندن و یادگیری کتاب به نظر من مشکل است چون باید عملی انجام بدیم تا موثر واقع بشه

حالا از شما مهندسین با تجربه عزیز درخواست راهنمایی میخوام

به نظرتون کلاس برم خوبه؟

اگر خوب هست به نظرتون کدوم آموزشگاه یا استاد خصوصی خوبه؟

میخواستم مجتمع فنی برم ولی خوب دقیقاْ نمیدونم از کجا شروع کنم بهتره

برای شروع هم یک سری کتاب از جمله الکترونیک نشلسکی و میلمن و رضوی و نشاطی و .. را دارم

کتاب avr ره افروز و خلاصه یک سری کتاب هایی که لازم است برای یادگیری رو تهیه کردم ولی خوب وقتی کسی نباشه که آدم و راهنمایی کنه شروع راه بسیار سخته با اینکه علاقه بی اندازه ای دارم ولی نمیتونم استارت خوبی بزنم

مثلاْ avr میخونم میبینم باید زبان c یادبگیریم . حالا از بین این همه منبع کدومش رو انتخاب کنم و بخونم و بعد میبینم که باید منطق برنامه نویسی رو یادبگیرم بازهم نمیدنم از کجا شروع کنم بنابراین سردرگم شدم ولی نا امید نیستم چون اشتیاق زیادی دارم

میخوام وقتی وارد بازار کار میشم حرفی برای گفتن داشته باشم و رویای ساخت روبات رو در سر دارم و آرزوهای بزرگی از دنیای الکترونیک دارم .

دوستان با توجه به وضعیت بنده راهنمایی کنید که از کجا شروع کنم و چیکار کنم و چی رو بخونم و ...

ممنون میشم تجربیاتون رو در اختیارم قرار بدین

با تشکر

behnam_elec

کاربر بیش فعال
سلام عزیزم خوبی؟
اول دیجیتال مورد نیازه برا یاد گیریه میکرو.
اسون ترین زبان میکرو برا برنامه نویسی بسکامه.کتاب کاهه رو بگیر بخون تمام تمریناشم عملی تو پرتوس ببندو اجرا کن.
بالا سری خودتو پیدا کن 1ساعت وقت تمام چیزیه که لازم داری تا راه بیوفتی
اگه دوس داری برا خودت بازار کار درست کنی از الان تا 2سال دیگه خودتو وقف fpgaکن
تو میتونی داخل اون یه ای وی ار یا 8051 درست کنی بد باهاش کار کنی
بشین نرا افزارهای برق رو یاد بگیر پی ال سی یاد بگیر
مجتمع فنی برو تمام دروره هاشو بگذرون مخصوصا پی ال سی.مجانی بدون پول فقط اشتیاق علاقه وقت باید خرج کنی.
هر کاری سختیه خودشو داره
برا در اوردن 100 تومن رزوزگارت سیاهه پس قدر لحظه هاتو جوونیتو بدونو یا برو سره یه کاری از الان بدون انتظاره دریافتی فقط یادگیریه کار یا بچسب به درسو یادگیری که هرچی یاد بگیری کمه
یه .اقعیت رو بهت بگم بهترین درامد و کار الان مهندسیه فروش اگه زبون داری موفقی اگرنه اونم بیخییال باید به حقوق 400 500 تومن یه مهندسه کامل با تمام تجربه هاو اموخته هاش قانع باشی
من الا مهندس الکترونیکم 700 و فوق لیسانس مکاترونیکم 500 داره میگیره تازه اگه بشینی پیششون تو کفه سوادشون میمونی
اما من دریافتیم بالای 2 3 میلیون توماهه دانشجو هستم دوره هامو کاربردی رفتم با زبونم ادما رو میخورم .
البته دست خودتم نیت وقتی وارد جامعه بشسو مجبور بشی منم میخوری

soheilv

عضو جدید
ممنونم ازت آقا بهنام

بخدا حرف میزنی آدم لذت میبره و همه نوشته هاتو میخونم که سرشار از انرژی و امیده

والا بازار کار که مشکل ندارم و همیشه کار کردم و میتونم گلیم خودمو از آب بکشم بیرون

ولی ایندفعه هدفم عشقمه .میخوام سوادم رو بالا ببرم که خودم راضی بشم و بتونم از چیزی که یادگرفتم استفاده کنم و یه روبات بسازم

پست های شما رو میخونم علاقه و انرژیم چند برابر میشه . شما همیشه کارت درست بوده و الگوی من هستین و به شما افتخار میکنم

پایه دیجیتالم بد نیست و سعی میکنم تقویتش کنم . پس با بسکام شروع کنم به یادگیری و عملی انجام دادن .

چون میخواستم برم دنبال زبان c برای برنامه نویسی ولی فکر کنم برای شروع طبق فرموده حضرتعالی بسکام بهتره
از FPGA چیزی بلد نیستم و VHDL آشنایی ندارم .

فقط خودآموزی با استفاده از کتاب و اینترنت خیلی سخته . وقتی کسی برای شروع بالا سرت نباشه در مواردی غیر ممکنه

میشه لطفاْ منابع بیشتری برای یادگیری معرفی کنید

خیلی دوست دارم از نزدیک با شما بیشتر آشنا بشم

انشالا همیشه موفق باشی

آخرین ویرایش: