درخواست راهنمایی برای ساخت موادی مقاوم در میدان مغناطیسی

hamidsed

عضو جدید
سلام به تمامی مهندسین و بچه های متالوژی .
دوستان من شدیدا به کمک و راهنماییتون نیازمندم .
من میخواهم یه ظرفی نسبتا کوچک درست کنم که یه برد الکترونیکی داخل آن بگذارم . و این ظرف در بسته رو داخل یه میدان مغناطیسی قوی (مایکروفر) بگذارم و کار این برد هم اندازه گیری دما و فشار اون ظرف هست .
حالا سوال من از دوستان این هست که موادی که این جعبه رو درست کنم از چه جنسی باشه تا بتواند از عبور میدان مغناطیسی به داخل ممانعت کند .
من خودم از اینترنت که جستجو کردم بیشتر سیلیکون رو به چشمم میخورد .حالا نمیدونم این تا چه حد میتونه کمکم کنه یا اینکه موادی هست که قویتر از این باشه ؟
پیشا پیش از لطفی که نسبت بهم دارین ممنونم .

Melted_Boy

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز
من میخواهم یه ظرفی نسبتا کوچک درست کنم که یه برد الکترونیکی داخل آن بگذارم . و این ظرف در بسته رو داخل یه میدان مغناطیسی قوی (مایکروفر) بگذارم و کار این برد هم اندازه گیری دما و فشار اون ظرف هست .
حالا سوال من از دوستان این هست که موادی که این جعبه رو درست کنم از چه جنسی باشه تا بتواند از عبور میدان مغناطیسی به داخل ممانعت کند .
من خودم از اینترنت که جستجو کردم بیشتر سیلیکون رو به چشمم میخورد .حالا نمیدونم این تا چه حد میتونه کمکم کنه یا اینکه موادی هست که قویتر از این باشه ؟

سلام دوست عزیز، شما فلزی رو که راحت تر میتونین پیدا کنید و نسبت به بقیه فلزات ارزون باشه، ۱نوع فولاد خاص هست. فولادی رو که میتونید برای این امر استفاده کنید، فولاد های آستنیتی هست. ولی نمیدونم مقاومتش چند تسلا هست.
من خودم اطلاعاتی که دارم تا همین حده. ولی شما باید برین دنبال کسانی که تو کار ساخت بدنه ی توربین های برقی هستن. اگه بتونید با یکی از بچه های مپنا لینک بزنید خوب میتونن کمکتون کنن.
مواد آمورف هم فکر کنم بتونه کمک کنه.

موفق باشید.

hamidsed

عضو جدید
ممنونم دوست عزیز .
ولی میدونی که داخل مایکروفر نمیشه اجناس فلزی استفاده کرد چون باعث القای ولتاژ در سطح فلز شده چون این ولتاژ در حد کیلو ولت هست با بدنه مایکروفر آرک شدیدی میزنه .
بنابراین باید دنبال موادی غیر از فلز باشم .

Melted_Boy

کاربر ممتاز
ممنونم دوست عزیز .
ولی میدونی که داخل مایکروفر نمیشه اجناس فلزی استفاده کرد چون باعث القای ولتاژ در سطح فلز شده چون این ولتاژ در حد کیلو ولت هست با بدنه مایکروفر آرک شدیدی میزنه .
بنابراین باید دنبال موادی غیر از فلز باشم .

آهان درسته، قوس ایجاد میکنه... حواسم به این نبود.
اگر اینجور موادی لازم داری، فکر کنم باید بری تو کار مواد سرامیکی...
من تخصص خیلی زیادی تو سرامیک ندارم، ولی بچه هایی هستن تو این بخش که تخصصشون سرامیکه مثل Hamid_Madness، یا zeinab. بهتره که به اونا یه پیام خصوصی بدی بپرسی ازشون. ولی با این حال من سعی میکنم برات از دوستام پرس و جو کنم.

Melted_Boy

کاربر ممتاز
سلام، من ۱ پیشنهاد دیگه دارم.
۱چیزی به ذهنم رسید، هرچند که من از جزئیات دقیق کار شما خبر ندارم...
به نظرم شما میتونید بیرون و داخل جداره فولاد (محفظه) آستنیتی ۱ روکش سرامیکی یا سیلیکونی بذارید. فکرمیکنم مشکل قوس خوردن حل بشه.
بازم خودتون بهتر میدونید!!
موفق باشید.

hamidsed

عضو جدید
این آستنیتی ۱ روکش سرامیکی چی هست میشه بیشتر در مورد خواصش بهم توضیح بدین ؟ و از کجا میشه پیداش کنم ؟

Melted_Boy

کاربر ممتاز
این آستنیتی ۱ روکش سرامیکی چی هست میشه بیشتر در مورد خواصش بهم توضیح بدین ؟ و از کجا میشه پیداش کنم ؟

آستنیت یکی از انواع فولادهای متعارف در صنعت متالورژی هست. توضیح کاملش یه خورده فکر کنم پیچیده باشه براتون... خلاصه میکنم: شما اگر به فولاد مقادیر زیادی عنصر نیکل یا کروم (یا هر عنصر پایدار کننده فاز آستنیت تا دمای محیط) اضافه کنید، باعث میشه که شما دیگه ۱ فولاد با قابلیت مغناطیسی نداشته باشید. یعنی اینجوری بگم، دیگه جذب آهنربا نمیشه این فولاد. در تبع اون شما القای مغناطیس در این فلز ندارید، ولی همچنان خاصیت رسانایی الکتریکی و گرمایی رو داره (چون فقط جهات فلاکس از ساختار BCC تغییر میکنه و به FCC تبدیل میشه) (بهترین جهت فلاکس برای انتقال جریات الکتریکی در فلزات، جهت ۱۰۰ در ساختار بلوری BCC هستش)
حالا فکر میکنم شما برای کارتون نیاز دارین از ایجاد قوس جلوگیری کنید. مواد سرامیکی عموماً غیر هادی هستند و در برابر الکتریسیته رفتار خاصی رو از خودشون نشون نمیدن. فکر کنم مثال واضح و قابل درک برای شما همون نگهدارنده های سرامیکی دکل های برق هست که کابل برق روی اونا قرار میگیره.
با ۱ پوشش سرامیکی روی سطح اون فولاد آستنیتی (غیرمغناطیسی) میتونن هم مشکل آرک رو برطرف کنید، هم اینکه میدان مغناطیس رو به فلزتون اعمال نشه.

hamidsed

عضو جدید
خوب دوست عزیز ایده بدی نیست . من باید این مواد رو از کجا تهیه کنم ؟

Hamid_MadNess

متخصص سرامیک
کاربر ممتاز

اولا اندازه گیری فشار یه مقدار سخت تر از دما می باشد!
هر چند خواستتون یه کم نامفهومه برام اما به نظرم برای اینکه داخل ظرف بتونید از هادی و رسانندگی بالایی استفاده کنید به کارگیری یکی از آلیاژهای مس با پوشش و ابکاری آلیاژ نیکروم برای جلوگیری از اکسیداسیون ( در دماهای بالا) و استحکام داخلی و حتی بعضا شوک حرارتی!!! این داخل ظرف!!!
مجددا برای داخل ظرف که جلوی حمله ی میدان مغناطیسی گرفته شه بهتره از آسترهای آلومینایی و درون ظرف از شیشه های مولایتی به عنوان مقره های سرامیکی ( که با استفاده از فرایند سل-ژل حاصل می شن) استفاده کنی!!! از کاربردهای پودرهای مولایت می تونه ایجاد کننده میدان مغناطیسی باشه!!!
البته یه جورایی جنبه آزمایشگاهی داره تا صنعتی!!
باز اگه سوالی هست در خدمت البته می دونم که اطلاعاتم ناقصه!!!

آخرین ویرایش:

Melted_Boy

کاربر ممتاز
خوب دوست عزیز ایده بدی نیست . من باید این مواد رو از کجا تهیه کنم ؟

طبیعتاً یه کار تحقیقاتی عملیاتی هست که باید خودتون برای خودتون درست کنید. فولادش که به وفور در دسترس هست. فولاد آستنیتی رو می تونید از فولاد آلیاژی فروشی ها تهیه کنید.
پوشش سرامیکی رو هم بایستی بصورت یک عایق دربیارین. بستگی به نوع سرامیکی که استفاده می کنید، نوع شکل دهی سرامیک و پوشش اون فرق میکنه. سل-ژل یا ریختگری دوغابی...
۱جورایی کارتون بایستی آزمایشگاهی بشه!!! همچین چیزی آماده تو بازار در دسترس نیست قطعا!... باید خودتون بسازید...

فقط بایستی چون داخل مخزن فشار و دمای بالا دارین، آب بندی درون اون کاملاً رعایت بشه که مشکل بر نخورید...

Melted_Boy

کاربر ممتاز
اولا اندازه گیری فشار یه مقدار سخت تر از دما می باشد!
هر چند خواستتون یه کم نامفهومه برام اما به نظرم برای اینکه داخل ظرف بتونید از هادی و رسانندگی بالایی استفاده کنید به کارگیری یکی از آلیاژهای مس با پوشش و ابکاری آلیاژ نیکروم برای جلوگیری از اکسیداسیون ( در دماهای بالا) و استحکام داخلی و حتی بعضا شوک حرارتی!!! این داخل ظرف!!!
مجددا برای داخل ظرف که جلوی حمله ی میدان مغناطیسی گرفته شه بهتره از آسترهای آلومینایی و درون ظرف از شیشه های مولایتی به عنوان مقره های سرامیکی ( که با استفاده از فرایند سل-ژل حاصل می شن) استفاده کنی!!! از کاربردهای پودرهای مولایت می تونه ایجاد کننده میدان مغناطیسی باشه!!!
البته یه جورایی جنبه آزمایشگاهی داره تا صنعتی!!
باز اگه سوالی هست در خدمت البته می دونم که اطلاعاتم ناقصه!!!

البته لازمه بگم که فولاد آستنیتی ضدزنگ هست...

hamidsed

عضو جدید
من زیاد از صحبتهای دوستمون Hamid_MadNess متوجه نشدم . ولی یه سوال :
در حال حاضر یه ظرف فلزی موجود هست اگه خواسته باشم اینو به نوعی یه روکشی واسه عایق شدن به میدان مغناطیسی درست کنم باید چکار کنم ؟
و من میتونم با همین مواد سرامیکی یه ظرف کوچیک با قطر قابل قبولی درست کنم که برد الکترونیکی رو بذارم ؟

Hamid_MadNess

متخصص سرامیک
کاربر ممتاز
در حال حاضر یه ظرف فلزی موجود هست اگه خواسته باشم اینو به نوعی یه روکشی واسه عایق شدن به میدان مغناطیسی درست کنم باید چکار کنم ؟
و من میتونم با همین مواد سرامیکی یه ظرف کوچیک با قطر قابل قبولی درست کنم که برد الکترونیکی رو بذارم ؟

عرض کردم برای داخل ظرف می شه از مولایت که نوع سرامیک سیلیکات آلومینایی به فرمول3Al[SUB]2[/SUB]O[SUB]3[/SUB].2SiO[SUB]2[/SUB] که این ماده خاصیت مغناطیسی داره!!!
برای عایق کاری هم می شه از کامپوزیتهای زمینه سرامیکی(از جنس آلومینا که عایق فوق العاده ایست) و یا از کامپوزیت های زمینه پلیمری با الیاف شیشه سودالایمی که هم سبک هم مستحکم و هم عایقه!!!

یا برای پوشش کاری می تونی از آلیاژهای نیکروم برای مقاومت به خوردگی در دماهای بالا استفاده کنید!!!

شما گرایشتون چیه؟ الکترونیک؟

اگه باز متوجه نشدید ! بهتون بیشتر توضیح می دم!

Hamid_MadNess

متخصص سرامیک
کاربر ممتاز
البته لازمه بگم که فولاد آستنیتی ضدزنگ هست...

بله شما استاد مایی عزیم!

کلا سه نوع فولاد زنگ نزن داریم! آستنیتی - فریتی - مارتنزیتی!
از فولاد آستنیتی بهتر مارتنزیتی هههه!!! از نظر استحکام!
اصطلاحا فولادهای زنگ نزن به فولادهای 8-18 معروفه!
حدود 11 تا 18% کروم به منظور مقاوم به خوردگی بالا!
البته آستنیتی مقاوم ببه خوردگیش از همه بیشتره!
فولادهای مارتنزیتی و فریتی دارای خواص مغناطیسی اند اما آستنیتی نه!

آخرین ویرایش:

Melted_Boy

کاربر ممتاز
بله شما استاد مایی عزیم!

کلا سه نوع فولاد زنگ نزن داریم! آستنیتی - فریتی - مارتنزیتی!
از فولاد آستنیتی بهتر مارتنزیتی هههه!!! از نظر استحکام!
اصطلاحا فولادهای زنگ نزن به فولادهای 8-18 معروفه!
حدود 11 تا 18% کروم به منظور مقاوم به خوردگی بالا!
البته آستنیتی مقاوم ببه خوردگیش از همه بیشتره!
فولادهای مارتنزیتی و فریتی دارای خواص مغناطیسی اند اما آستنیتی نه!

خواهش میکنم!!!
اطلاعاتتون تکمیلی بود عزیز!!! ممنون...

Melted_Boy

کاربر ممتاز

مهم اینه که جنس اون فلز چیه؟؟!!! (مگه نمیخوای جلوی میدان مغناظیسی ماکروویو رئ بگیری؟؟)
مگه شما نگفتید که فشار و دمای بالایی دارین تو ظرفتون؟؟؟؟
کاش که بحث رو یه خورده باز تر میکردی...
خیلی کلی هست حرفاتون...
شاید بتونیم به روش دیگه راه حل براش پیدا کنیم...

Hamid_MadNess

متخصص سرامیک
کاربر ممتاز
مهم اینه که جنس اون فلز چیه؟؟!!! (مگه نمیخوای جلوی میدان مغناظیسی ماکروویو رئ بگیری؟؟)
مگه شما نگفتید که فشار و دمای بالایی دارین تو ظرفتون؟؟؟؟
کاش که بحث رو یه خورده باز تر میکردی...
خیلی کلی هست حرفاتون...
شاید بتونیم به روش دیگه راه حل براش پیدا کنیم...

مهندس به نظر من!!! از مواد مرکب با زمینه غیر فلزی ( سرامیکی یا پلیمری) به دلیل اینکه عایق باشن استفاده کنه بهتره!!!
و چندتا دیگه که اطلاع داشتم رو راهنمایی کردم! برای ایجاد میدان مغناطیسی می شه از هم مولایت(سرامیک آلومینوسیلیکاتی) استفاده کنه! می شه حتی از سنگ آهن مگنتیت استفاده کنه! می شه همون استیل آستنیتی استفاده کنه !
برای عایق هم از کوراندوم(نوعی سرامیک مهندسی اکسیدی) و یا زیرکونیاZrO2 ....

من خیلی علاقه به آلومینیوم دارم یه کتاب شیشه سرامیکها فصل اول شو که راجع به آلومینا بود رو ترجمه و پژوهش کردم !
یه مقاله تجاری از آلیاژهای آلومینیوم هم هست! و کلا خیلی دوست دارم !
یه مقاله آمریکایی درباره ذوب آهن و فولادسازی هست
کلا مقاله مفید زیاد دارم ! حیف که نیستی در دسترس بات تبادل اطلاعات می کردم ازت کلی مطلب یاد می گرفتم1!!!!!!

Melted_Boy

کاربر ممتاز
مهندس به نظر من!!! از مواد مرکب با زمینه غیر فلزی ( سرامیکی یا پلیمری) به دلیل اینکه عایق باشن استفاده کنه بهتره!!!
و چندتا دیگه که اطلاع داشتم رو راهنمایی کردم! برای ایجاد میدان مغناطیسی می شه از هم مولایت(سرامیک آلومینوسیلیکاتی) استفاده کنه! می شه حتی از سنگ آهن مگنتیت استفاده کنه! می شه همون استیل آستنیتی استفاده کنه !
برای عایق هم از کوراندوم(نوعی سرامیک مهندسی اکسیدی) و یا زیرکونیاZrO2 ....

من خیلی علاقه به آلومینیوم دارم یه کتاب شیشه سرامیکها فصل اول شو که راجع به آلومینا بود رو ترجمه و پژوهش کردم !
یه مقاله تجاری از آلیاژهای آلومینیوم هم هست! و کلا خیلی دوست دارم !
یه مقاله آمریکایی درباره ذوب آهن و فولادسازی هست
کلا مقاله مفید زیاد دارم ! حیف که نیستی در دسترس بات تبادل اطلاعات می کردم ازت کلی مطلب یاد می گرفتم1!!!!!!

حمید جون این دوستمون میخواد یه سیستم پیاده کنه که در برابر میدان مغناطیسی مقاومت کنه.
میخواد امواج ماکروویو تو محفظه نیاد که روی بردی که میخواد جهت تعیین فشار و دما استفاده کنه تاثیر بذاره...
به نظر من هم باید کامپوزیت درست کنه اگه براش ممکنه...
من میگم substrate رو فولاد آستنیتی بگیره واسه جلوگیری از ورود میدان مغناطیسی به داخل مخزن و جلوگیری از تاثیرش بر مدار الکتریکی هست، و استفاده از یک coating سرامیکی جهت جلوگیری از قوسی که از امواجش با فولاد برقرار میکنه هست...
خیلی کارا میشه کرد...
جای تحقیق و بررسی داره این کار اساسی...
ولی اگه دوستمون ۱خورده باز میکرد این موضوعش رو خیلی خوب میشد...

شما هم ترکیبات خوبی از عایق سرامیکی معرفی کردب که من نمیدونستم...

حمید جون خیلی دوست دارم بیام تهران ولی پروژه دارم، نمیرسم...
حالا ایشالا هماهنگ میکنیم که واسه همایش مشترک انجمن مهندسین متالورژی ایران و انجمن علمی ریختگری ایران تو صنعتی اصفهان (آبان) اگه تونستی بیای و اونجا همدیگرو ببینیم... مقاله دارم اونجا...
اگه من بیام تهران، تو دیماه میشه...

Hamid_MadNess

متخصص سرامیک
کاربر ممتاز
حمید جون این دوستمون میخواد یه سیستم پیاده کنه که در برابر میدان مغناطیسی مقاومت کنه.
میخواد امواج ماکروویو تو محفظه نیاد که روی بردی که میخواد جهت تعیین فشار و دما استفاده کنه تاثیر بذاره...
به نظر من هم باید کامپوزیت درست کنه اگه براش ممکنه...
من میگم substrate رو فولاد آستنیتی بگیره واسه جلوگیری از ورود میدان مغناطیسی به داخل مخزن و جلوگیری از تاثیرش بر مدار الکتریکی هست، و استفاده از یک coating سرامیکی جهت جلوگیری از قوسی که از امواجش با فولاد برقرار میکنه هست...
خیلی کارا میشه کرد...
جای تحقیق و بررسی داره این کار اساسی...
ولی اگه دوستمون ۱خورده باز میکرد این موضوعش رو خیلی خوب میشد...

شما هم ترکیبات خوبی از عایق سرامیکی معرفی کردب که من نمیدونستم...

حمید جون خیلی دوست دارم بیام تهران ولی پروژه دارم، نمیرسم...
حالا ایشالا هماهنگ میکنیم که واسه همایش مشترک انجمن مهندسین متالورژی ایران و انجمن علمی ریختگری ایران تو صنعتی اصفهان (آبان) اگه تونستی بیای و اونجا همدیگرو ببینیم... مقاله دارم اونجا...
اگه من بیام تهران، تو دیماه میشه...

ان شالله موفق و موید باشی!!
نه بابا من اصلا در سطح مقاله دادن و اینا نیستم! منو چه به همایش!!!حالا حالاها باید یاد بگیرم خیلی اطلاعاتم ضعیفه ! اونقد می خونم تا ارشد هم قبول شم هم لیسانس ام تموم شه! یه کم نگران آینده شغلی مم!

آخرین ویرایش:

Hamid_MadNess

متخصص سرامیک
کاربر ممتاز
موافقم این موادی که نام برید عالی ان! امیدوارم دوستمون استفاده کنن!!!

Melted_Boy

کاربر ممتاز
ان شالله موفق و موید باشی!!
نه بابا من اصلا در سطح مقاله دادن و اینا نیستم! منو چه به همایش!!!حالا حالاها باید یاد بگیرم خیلی اطلاعاتم ضعیفه ! اونقد می خونم تا ارشد هم قبول شم هم لیسانس ام تموم شه! یه کم نگران آینده شغلی مم!

بیخیال حاجی شما خودت ۱پا ISI هستی!!!!!!
واسه ارشد رفتی دفتر ببینی برنامشون چیه؟
فرصت رو از دست نده...

درباره شغل هم اصلاً نگران نباش...
پتانسیلی که من در تو میبینم و علاقه ات به ادامه تحصیل، خودش نشون دهنده ی یک گام بزرگ برای محکم کردن امنیت شغلیت هست...
مطمئن باش واسه ۱ فارغ التحصیل موادد هیچی هیچی که کار نباشه، تو دانشگاه آزاد شهرستان ها کار هست...!!!!!

آخرین ویرایش:

Hamid_MadNess

متخصص سرامیک
کاربر ممتاز
بیخیال حاجی شما خودت ۱پا ISI هستی!!!!!!
واسه ارشد رفتی دفتر ببینی برنامشون چیه؟
فرصت رو از دست نده...

درباره شغل هم اصلاً نگران نباش...
پتانسیلی که من در تو میبینم و علاقه ات به ادامه تحصیل، خودش نشون دهنده ی یک گام بزرگ برای محکم کردن امنیت شغلیت هست...
مطمئن باش واسه ۱ فارغ التحصیل موادد هیچی هیچی که کار نباشه، تو دانشگاه آزاد شهرستان ها کار هست...!!!!!

برای تدریس یا مسئول آزمایشگاه؟
حقوقش چقدره؟
نه دفتر نرفتم به اون حساب که قرار شد بهم خبر بده مهندس کمالی!

Melted_Boy

کاربر ممتاز
برای تدریس یا مسئول آزمایشگاه؟
حقوقش چقدره؟
نه دفتر نرفتم به اون حساب که قرار شد بهم خبر بده مهندس کمالی!

با فوق بیشتر کارای آزمایشگاهی و عملی...
بستگی به جاش داره... البته ۱خورده نیاز به تسلط علمی که داری داره...
نگرانش نباش...

خودت دنبالشو بگیر، اینقدر نشغله داره آقای کمالی که فکر نکنم یادش باشه!!!
برین اونجا با بچه هاتون یه تیم راه بندازین کارای تحقیقاتی اگر دکتر میرزایی تعریف کرد براتون انجام بدین...
این هزار بار... فرصت رو از دست نده... هم تو هم دوستای مثل خودت که پتانسیل کار تحقیقاتی دارن...
حالا گوش نکن...
من این راهنمایی هارو به همه کس نمیکنم...!

hamidsed

عضو جدید
اول از همه بابت غیبت این یه روزه شرمنده ام .
حمید جان و دوست خوبم meltedboy من رشته مهندسی برق گرایش کنترل هستم و زیاد از ساخت و ترکیب مواد بلد نیستم .
در مورد این پروژه :
من باید دما و فشار یک ظرف رو که داخل مایکروفر هست رو اندازه گیری کنم . نکته مهم اینه که من میتونم این کار رو روی ظرفی که بیرون مایکروفر هست انجام بدم ولی وقتی میذارم داخل مایکروفر بوم م م م م م م م .
اینقدر امواج مغناطیسی قوی دارم که حتی یه اگر برد من خاموش باشه یا از شدت ولتاژ میسوزه یا می ترکه .حالا از من باید یه ظرفی به که برد الکترونیکی من که به اندازه 10*10 سانتی هست رو اونجا بذارم . داخل اون ظرف باطری هم هست که لحظه به لحظه دما و فشار به اندازه گیری و داخل حافظه ذخیره میکنه که میتونم اینو بعدا مشاهده کنم .
حالا من اگه یه ظرف پلاستیکی رو میتونم با روکشی عایق کنم ؟
خواهشا اگه موادی نام میبرید به من توضیح بیشتری بدین که این مواد رو میشه ترکیبی درست کنم یا این مواد خامش رو میتونم از بازار تهیه کنم .
واقعا از لطفی که بهم دارین پیشا پیش ممنونم .

Melted_Boy

کاربر ممتاز
حمید جان و دوست خوبم meltedboy من رشته مهندسی برق گرایش کنترل هستم و زیاد از ساخت و ترکیب مواد بلد نیستم .
در مورد این پروژه :
من باید دما و فشار یک ظرف رو که داخل مایکروفر هست رو اندازه گیری کنم . نکته مهم اینه که من میتونم این کار رو روی ظرفی که بیرون مایکروفر هست انجام بدم ولی وقتی میذارم داخل مایکروفر بوم م م م م م م م .
اینقدر امواج مغناطیسی قوی دارم که حتی یه اگر برد من خاموش باشه یا از شدت ولتاژ میسوزه یا می ترکه .حالا از من باید یه ظرفی به که برد الکترونیکی من که به اندازه 10*10 سانتی هست رو اونجا بذارم . داخل اون ظرف باطری هم هست که لحظه به لحظه دما و فشار به اندازه گیری و داخل حافظه ذخیره میکنه که میتونم اینو بعدا مشاهده کنم .
خواهشا اگه موادی نام میبرید به من توضیح بیشتری بدین که این مواد رو میشه ترکیبی درست کنم یا این مواد خامش رو میتونم از بازار تهیه کنم .

حالا باز یه سوال دیگه پیش میاد اینجا مهندس!!!
شما داخل ظرفت بایستی ۱چیزی باشه که وقتی گرما میبینه فعال بشه و از خودش افزایش فشار نشون بده!!!
شما در ظرفت بایستی یک ماده مایع، جامد و یا گاز داشته باشی که بتونی همچین رفتاری توش بوجود بیاری و با اون بردی که داری بتونی فشار و دما رو اندازه گیری کنی!!!
آیا درون ظرف شما یکی از اسن سه ماده وجود داره؟؟
آیا ظرف شما وقتی برد رو میذاریم درش بسته و آب بندی می خواید بشه؟؟!!

اگه ظرف پلاستیکی بذارید که فکر میکنم ذوب بشه!!
راستی دمایی که ماکروویو ایجاد میکنه از القای مغناطیس چقدر هست؟؟!!!!!

Hamid_MadNess

متخصص سرامیک
کاربر ممتاز
حالا باز یه سوال دیگه پیش میاد اینجا مهندس!!!
شما داخل ظرفت بایستی ۱چیزی باشه که وقتی گرما میبینه فعال بشه و از خودش افزایش فشار نشون بده!!!
شما در ظرفت بایستی یک ماده مایع، جامد و یا گاز داشته باشی که بتونی همچین رفتاری توش بوجود بیاری و با اون بردی که داری بتونی فشار و دما رو اندازه گیری کنی!!!
آیا درون ظرف شما یکی از اسن سه ماده وجود داره؟؟
آیا ظرف شما وقتی برد رو میذاریم درش بسته و آب بندی می خواید بشه؟؟!!

اگه ظرف پلاستیکی بذارید که فکر میکنم ذوب بشه!!
راستی دمایی که ماکروویو ایجاد میکنه از القای مغناطیس چقدر هست؟؟!!!!!

بهترین حالتش همون !!! داخل ظرف فولاد آستنیتی باشه یا مولایت برای بیرون ظرف به عنوان عایق و مقاوم به شوک حرارتی و دما بالا و فشار بالا به نظرم از کوراندوم بهتر ماده ای سراغ ندارم البته الیافهای کربنی و حتی الماس هم هست اما واقعا کمیاب و خیلی گرونه!

به نظرم برای اینکار می شه تمام مواد مصرفی شون سرامیکی باشه هم ایجاد کننده میدان مغناطیسی و هم عایق ! اصطلاحا مقره های سرامیکی هم می گن!

Hamid_MadNess

متخصص سرامیک
کاربر ممتاز
با فوق بیشتر کارای آزمایشگاهی و عملی...
بستگی به جاش داره... البته ۱خورده نیاز به تسلط علمی که داری داره...
نگرانش نباش...

خودت دنبالشو بگیر، اینقدر نشغله داره آقای کمالی که فکر نکنم یادش باشه!!!
برین اونجا با بچه هاتون یه تیم راه بندازین کارای تحقیقاتی اگر دکتر میرزایی تعریف کرد براتون انجام بدین...
این هزار بار... فرصت رو از دست نده... هم تو هم دوستای مثل خودت که پتانسیل کار تحقیقاتی دارن...
حالا گوش نکن...
من این راهنمایی هارو به همه کس نمیکنم...!

باشه عزیز یکشنبه به مهندس کمالی زنگ می زنم می رم دفتر پیششون ببینم چه خبره!!! می گم که از طرف مهندس محترم فاضل اومدم بلکه تحویلم بگیرن ! شما هم سفارش بفرمایید!

hamidsed

عضو جدید
واقعا شرمنده ام .
ما قرار شده که یک ظرف شیشه ای که بشه درب آن رو محکم بست رو مقداری آب ریخته و درب آن رو از بالا سوراخ میکنیم و سنسور مربوط به دما و فشار رو جا سازی میکنم . و بالای اون درب شیشه ای باید اون ظرف مخصوص که برد الکترونیکی قرار دارد رو بذارم .

Hamid_MadNess

متخصص سرامیک
کاربر ممتاز
در مورد این پروژه :

رشته اتون خیلی خوبه اما گرایشتون خیلی دور از بحث مواد و متریال صنعت برق هست! بچه های الکترونیک و قدرت خیلی قوی ان مخصوصا در ارشد!

خلاصه من با اطلاعات بسیار کمم تا حد خودم تونستم یه راهنمایی بسیار کوچک کنم!

بهرتین ماده ای که نسوز یا دیرگدازه خب مسلمه که باید سرامیکی باشه ! البته یک سری از سوپرآلیاژهای پایه نیکلی هست که در حرارت بالا نزدیک نقطه ذوبشون استحکامشون رو از دست نمی دن که متاسفانه این ماده پیشرفته تو ایران کم طرفداره!

برای عایق های غیر حرارتی و ولتاژ پایین بهترین ماده پلیمرها هستند به دلیل داکتیلیته بالا و سبکی مناسب برای پوششهای عایقی هستند اما فوق العاده به حرارت و ولتاژ بالا حساس اند و می سوزند! لذا از سرامیکهای مهندسی اکسیدی به منظور مقاوم به اکسایش - حرارت بالا بعضا تا دمای بالای 2000 درجه سانتیگراد(مثل آلومینا-زیرکونیا-منیزیاو...) مقاوم به سایش و فرسایش بالا - مقاوم به خستگی بالا و ... پس برای عایق کاری و حرارت و فشار بالا بهترین ماده موجود مواد دیرگدازی که نام بردم هست !!!

آلومینا یا همان اکسید آلومینیوم را از فرایند بایر از کانی بوکسیت(AlOOH) و گیبسیت(Al(OH)3) فراوری می کنن که اصطلاحا Dehydration یا آبزدایی میکنن تا آلومینا به فرمول استاندارد شیمیایی Al2O3 تولید شه! و این ماده به صورت پودر در آزمایشگاه ها یافت می شه! پودر آلومینا رنگ سفید قشنگی داره و از نظر سختی سنجی رتبه دوم رو پس از الماس داره !

باز اگه توضیحی هست بفرمایید!!!...

آخرین ویرایش:

Melted_Boy

کاربر ممتاز
واقعا شرمنده ام .
ما قرار شده که یک ظرف شیشه ای که بشه درب آن رو محکم بست رو مقداری آب ریخته و درب آن رو از بالا سوراخ میکنیم و سنسور مربوط به دما و فشار رو جا سازی میکنم . و بالای اون درب شیشه ای باید اون ظرف مخصوص که برد الکترونیکی قرار دارد رو بذارم .

خیلی بحث شیرین و پیچیده شد!!!!!!
اگه قراره که در اون رو کحگم ببندید، و فشار و دمای آب رو با سنسور اندازه گیری کنید، دیگه سوراخ کذدن که معنی نمیده!!!!
اگر شما میخوای سوراخی رو ایجاد کنی روی درب، بایستی حتما آب بندیش کنی تا فشار بخارت کم نشه!!!!!
ظرف شیشه ای هم به شوک حرارتی حساس هست...
ظرف شیشه ای از جنس پیرکس مقاومت تقریبا خوبی در برابر شوک حرارتی داره...

شما بعد میخوای این شیشه رو توی ماکروویو خونگی قرار بدی؟؟؟؟