درخواست استاتیک مریام زبان اصل

setti_9173

عضو جدید
سلام دوستان .
من خیلی دنبال (PDF) استاتیک مریام زبان انگلیسی گشتم امااین جست و جو های پراکنده ی هیچ ثمری برام نداشت .میشه خواهش کنم اگه کسی سایتی واسه دانلودش میشناسه معرفی کنه یا لینک دانلودشو بزاره .؟؟؟
کلا کسی از بین شما مهندسا هست که زبان اصل کار کنه و مطمئن باشه نتیجه میگیره ؟؟؟؟
چیکار کنم من بنده خدا که یکی میگه زبان اصلی بخون یکی دیگه میگه نمیتونی مطلبو جمع کنی و نخونی بهتره!!!!!!؟

محمودپور

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان .
من خیلی دنبال (PDF) استاتیک مریام زبان انگلیسی گشتم امااین جست و جو های پراکنده ی هیچ ثمری برام نداشت .میشه خواهش کنم اگه کسی سایتی واسه دانلودش میشناسه معرفی کنه یا لینک دانلودشو بزاره .؟؟؟
کلا کسی از بین شما مهندسا هست که زبان اصل کار کنه و مطمئن باشه نتیجه میگیره ؟؟؟؟
چیکار کنم من بنده خدا که یکی میگه زبان اصلی بخون یکی دیگه میگه نمیتونی مطلبو جمع کنی و نخونی بهتره!!!!!!؟
من هم دوران کارشناسی با این مساله روبرو شدم ولی تصمیم گرفتم تمام کتب رو به زبان اصلی بخونم اولش شاید کمی سخت بود ولی زود عادت کردم و به کتب فارسی هم به هیچ عنوان مراجعه نکردم، البته خود درس استاتیک هم به نحویه که مطلب تفسیری نداری و تماماً مساله است و مطالعه اش سخت هم نیست. ولی پیش نهاد می کنم به غیر از دروس اصلی دروس دیگه مثل ریاضی، فیزیک و مبانی برق و ماشین رو به فارسی بخونین.
در ارشد هم 90 درصد کتب هنوز ترجمه نشدن و اونجا دیگه اجباراً باید لاتین بخونین. در ضمن من فایل استاتیک ویرایش 5 رو به صورت pdf دارم فقط مشکل اینه 122 مگابایته. اگر لینکش رو پیدا کردم واستون می زارم.

just mechanic

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان .

سلام دوست عزیز اینم لینک استاتیک مریام به زبان اصلی با حجم 103 مگابایت و به صورت PDF
دانلود کتاب استاتیک به زبان اصلی
به نظرم بهترین کار ممکن رو داری انجام میدی
فقط یکم باید سرچ کردن هاتو هدفمندتر انجام بدی تا به نتیجه برسی;)
لینکهای دیگه ای رو هم پیدا کردم واست میذارم
موفق باشی