دخترو عشقه!!!

rahakhanoomi

عضو جدید
عجب دختر خائنی بوده
100% زمانی که پدر و مادر پسره آمدند دختره نگذاشته پسره در را باز کنه ولی زمانی که پدر و مادر دختره آمدند چون پسرا دل رحم هستند به دختره اجازه داده در را باز کنه
پسر عشق است

اینم یه نظره دیگه...!

havij139

عضو جدید
کاربر ممتاز
در اولین صبح عروســی ، زن و شوهــر توافق کردند که در را بر روی هیچکس باز نکنند .
ابتدا پدر و مادر پسر آمدند . زن و شوهر نگاهی به همدیگر انداختند . اما چون از قبل توافق کرده بودند ، هیچکدام در را باز نکرد .
ساعتی بعد پدر و مادر دختر آمدند . زن و شوهر نگاهی به همدیگر انداختند . اشک در چشمان زن جمع شده بود و در این حال گفت : نمی تونم ببینم که پدر و مادرم پشت در باشند و در را روشون باز نکنم . شوهر چیزی نگفت ، و در را برویشان گشود .
سالها گذشت خداوند به آنها چهار پسر داد . پنجمین فرزندشان دختر بود . برای تولد این فرزند ، پدر بسیار شادی کرد و چند گوسفند را سر برید و میهمانی مفصلی داد . مردم متعجبانه از او پرسیدند : علت اینهمه شادی و میهمانی دادن چیست ؟ مرد بسادگی جواب داد : چـــون این همـــون کسیــــه که ، در را برویم باز میکنـه !!!

مطمئنا پیشنهاد همچین تصمیمی از سوی زن بوده.. از همون روز اول می خواسته پای پدر و مادر شوهرشو از خونشون قطع کنه...
بیچاره پسره.. دلم به حالش سوخت... ببینید چطور دلش به رحم اومد و اجازه داد که همسرش درو باز کنه و از حق خودش گذشت...
همینه دیگه...
دختره چه سنگ دل بوده که نذاشته پسره درو به روی پدر و مادرش باز کنه و یه لحظه خودشو جای همسرش و پدر و مادر همسرش نذاشته
100 بار گفتم الکی عاشق این دخترهای هفت خط نشید... 100 بار گفتم گول این اشک های الکی دخترهارو نخورید.. دختر آفریده شده تا اشک بریزه:دی
هر وقت دختری داره اشک میریزه بدون که داره گولت میزنه.. هر وقت دختری داره می خنده مطمئن باش که گولت زده و خبر نداری:دی

شنیده بودیم که پسر مال خونواده ی زنشه و زن کاری می کنه که پسرو طرف خودش و خونواده ی خودش بکشه و از مادر زنش جدا کنه ولی دیگه نه تو همون روز اول ازدواج...!!!! نقشش جالب بود:دی

rahakhanoomi

عضو جدید
مطمئنا پیشنهاد همچین تصمیمی از سوی زن بوده.. از همون روز اول می خواسته پای پدر و مادر شوهرشو از خونشون قطع کنه...
بیچاره پسره.. دلم به حالش سوخت... ببینید چطور دلش به رحم اومد و اجازه داد که همسرش درو باز کنه و از حق خودش گذشت...
همینه دیگه...
دختره چه سنگ دل بوده که نذاشته پسره درو به روی پدر و مادرش باز کنه و یه لحظه خودشو جای همسرش و پدر و مادر همسرش نذاشته
100 بار گفتم الکی عاشق این دخترهای هفت خط نشید... 100 بار گفتم گول این اشک های الکی دخترهارو نخورید.. دختر آفریده شده تا اشک بریزه:دی
هر وقت دختری داره اشک میریزه بدون که داره گولت میزنه.. هر وقت دختری داره می خنده مطمئن باش که گولت زده و خبر نداری:دی

شنیده بودیم که پسر مال خونواده ی زنشه و زن کاری می کنه که پسرو طرف خودش و خونواده ی خودش بکشه و از مادر زنش جدا کنه ولی دیگه نه تو همون روز اول ازدواج...!!!! نقشش جالب بود:دی

واااااااااایییییییییییییی شما چقدر بدبینید نسبت به دختراااااااا:eek:
همه مثل هم نیستن!!!

havij139

عضو جدید
کاربر ممتاز
درسته والا........مگه دخترا عصای دست پیری بابا مامانا شن............پسرا که!!!!!!!!!

از حق نمیشه گذشت:smile:
ولی خیلی از پسرا هم با عاطفه هستن.........;)

شاید....ولی یک در میلیون هستن!!!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

واااااااااایییییییییییییی شما چقدر بدبینید نسبت به دختراااااااا:eek:
همه مثل هم نیستن!!!

خوب دیدم شما خیلی نسبت به پسرا بدبین هستین گفتم منم یکم نسبت به دخترا بدبین بشم تا ببینین چه حسی داره:دیییی
شومخیدم باوووووو;)

rahakhanoomi

عضو جدید
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

خوب دیدم شما خیلی نسبت به پسرا بدبین هستین گفتم منم یکم نسبت به دخترا بدبین بشم تا ببینین چه حسی داره:دیییی
شومخیدم باوووووو;)

آهان....ممنون!طعمشو چشیدیم...!