rahakhanoomi
عضو جدید
عجب دختر خائنی بوده
100% زمانی که پدر و مادر پسره آمدند دختره نگذاشته پسره در را باز کنه ولی زمانی که پدر و مادر دختره آمدند چون پسرا دل رحم هستند به دختره اجازه داده در را باز کنه
پسر عشق است
اینم یه نظره دیگه...!
عجب دختر خائنی بوده
100% زمانی که پدر و مادر پسره آمدند دختره نگذاشته پسره در را باز کنه ولی زمانی که پدر و مادر دختره آمدند چون پسرا دل رحم هستند به دختره اجازه داده در را باز کنه
پسر عشق است
آخرش باید این جوری میشد: چون این همون کسی یه که در رو ،رو به پدر و مادر هرکسی می بنده و فقط رو پدر و مادر خودش باز می کنه !!!
این داستان مال صد سال پیش دخترای الان، در رو برای خودشونم باز نمیکنن
آخه مگه روز اول ازدواج کسی میره خونه عروس و دوماد؟!؟!؟
اما به هر حال... دختر عشقه
در اولین صبح عروســی ، زن و شوهــر توافق کردند که در را بر روی هیچکس باز نکنند .
ابتدا پدر و مادر پسر آمدند . زن و شوهر نگاهی به همدیگر انداختند . اما چون از قبل توافق کرده بودند ، هیچکدام در را باز نکرد .
ساعتی بعد پدر و مادر دختر آمدند . زن و شوهر نگاهی به همدیگر انداختند . اشک در چشمان زن جمع شده بود و در این حال گفت : نمی تونم ببینم که پدر و مادرم پشت در باشند و در را روشون باز نکنم . شوهر چیزی نگفت ، و در را برویشان گشود .
سالها گذشت خداوند به آنها چهار پسر داد . پنجمین فرزندشان دختر بود . برای تولد این فرزند ، پدر بسیار شادی کرد و چند گوسفند را سر برید و میهمانی مفصلی داد . مردم متعجبانه از او پرسیدند : علت اینهمه شادی و میهمانی دادن چیست ؟ مرد بسادگی جواب داد : ♥ چـــون این همـــون کسیــــه که ، در را برویم باز میکنـه !!!
مطمئنا پیشنهاد همچین تصمیمی از سوی زن بوده.. از همون روز اول می خواسته پای پدر و مادر شوهرشو از خونشون قطع کنه...
بیچاره پسره.. دلم به حالش سوخت... ببینید چطور دلش به رحم اومد و اجازه داد که همسرش درو باز کنه و از حق خودش گذشت...
همینه دیگه...
دختره چه سنگ دل بوده که نذاشته پسره درو به روی پدر و مادرش باز کنه و یه لحظه خودشو جای همسرش و پدر و مادر همسرش نذاشته
100 بار گفتم الکی عاشق این دخترهای هفت خط نشید... 100 بار گفتم گول این اشک های الکی دخترهارو نخورید.. دختر آفریده شده تا اشک بریزه:دی
هر وقت دختری داره اشک میریزه بدون که داره گولت میزنه.. هر وقت دختری داره می خنده مطمئن باش که گولت زده و خبر نداری:دی
شنیده بودیم که پسر مال خونواده ی زنشه و زن کاری می کنه که پسرو طرف خودش و خونواده ی خودش بکشه و از مادر زنش جدا کنه ولی دیگه نه تو همون روز اول ازدواج...!!!! نقشش جالب بود:دی
درسته والا........مگه دخترا عصای دست پیری بابا مامانا شن............پسرا که!!!!!!!!!
از حق نمیشه گذشت
ولی خیلی از پسرا هم با عاطفه هستن.........![]()
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------شاید....ولی یک در میلیون هستن!!!
واااااااااایییییییییییییی شما چقدر بدبینید نسبت به دختراااااااا
همه مثل هم نیستن!!!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
خوب دیدم شما خیلی نسبت به پسرا بدبین هستین گفتم منم یکم نسبت به دخترا بدبین بشم تا ببینین چه حسی داره:دیییی
شومخیدم باوووووو![]()
خواهش می کنم قابل شمارو نداشتآهان....ممنون!طعمشو چشیدیم...!
آره!!!!!!چرا نه؟!؟![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
چت کردن یک دخترو پسر | زنگ تفريح | 44 | |
![]() |
مقايسه دخترو پسر ........بدو بياااااااااااا رو كم كنيه | زنگ تفريح | 68 |