دختران دانشگاه های دولتی از ترم 1 تا ترم 8 ((طنز))

haleh_sharif

عضو جدید
من هستم
والله ما که برعکس بودیم
اون اولش شیطون بودیم بطوریکه ترم 3 در مرز مشروطی بودم
آخرش انقدر تو سرم خورد بود که اصلا قابل مقایسه با سال اولم نبود فشار و سنگینی درسا شایدم جو دانشگاه تاثیر عکس داشت

از دخترا کسی نیست از خودشون دفاع کنه ما بخندیم...؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:biggrin::biggrin::biggrin:

نقی1981

عضو جدید
خوب اقایون باشگاه راجع به خودتون چی وقتی ترم یک هستید شلوار پارچه ای گشاد می پوشید یه کیف سامسونت بزرگ ور میدارید که مارکش رو هم نکندید . بلند بلند حرف میزنید . هر ادایی در میارید که توجه دخترا رو جلب کنید .یه دختر که از کنار تون رد میشه بلند به دوستون حرفهای بی ربط می زنید یا سعی میکنید که یکی از دوستاتون رو ضایع کنید . البته معمولا این عادتون رو تا اخر ادامه میدید کشته مرده اینید که از یه دختری ساعت بپرسید اونم جواب بده. دختر خوشگل میبینید کف تون میبره و.... :D:D:confused::confused::surprised::surprised:

engineer.sh

عضو جدید
خوب اقایون باشگاه راجع به خودتون چی وقتی ترم یک هستید شلوار پارچه ای گشاد می پوشید یه کیف سامسونت بزرگ ور میدارید که مارکش رو هم نکندید . بلند بلند حرف میزنید . هر ادایی در میارید که توجه دخترا رو جلب کنید .یه دختر که از کنار تون رد میشه بلند به دوستون حرفهای بی ربط می زنید یا سعی میکنید البته معمولا این عادتون رو تا اخر ادامه میدید کشته مرده اینید که از یه دختری ساعت بپرسید اونم جواب بده. دختر خوشگل میبینید کف تون میبره و.... :D:D:confused::confused::surprised::surprised:
زدی به هدف;)

mohsen victor

عضو جدید
کاربر ممتاز
فکر کنم جای دختر پسرو اشتباه نوشتی
ما که وارد دانشگاه شدیم اینجوری نبودیم و نیستیم
پسرا دنبال جزوه گرفتن و آمار در آوردن بودن
شرط بستن و از این مزخرفات،تابلو تر از پسرا خودشونن،
میان دانشگاه نه برای درس خوندن میان برای سرگرمی،آخرش که درسشون تموم شد میبینن هیچی بارشون نیست و 10 بارم مشروط شدن
کارنامه ی دخترا همش 19 20 اما پسرا بالاتر از 10 و 12 ندارن،بعدم میان میگن 20 برای دانشجو خجالت آوره تا با افتاده هاشون سرافکنده نشن
تفریحشون نشستن تو حیاط دانشگاه و دید زدن دختراس دانشگاه میان اما کلاس نمیان
چی بگم که ابله تر از این موجودات موجودی ندیدم
همیشه به این موندم که خدا چرا اینا رو خلق کرد!!!!!!!شاید برای خنده ی ما!

فكر نكنم طرز صحبتتون درست باشه اما منم بهتر ميبينم مثل شما جواب بدم

حداقل جوابي كه ميتونم بهتون بدم بدون وارد شدن به جنبه هاي انساني و اخلاقي و غيره ديد طبيعي و ذاتي شون هست

براي مادر شدن شما

elisa.ff

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب اقایون باشگاه راجع به خودتون چی وقتی ترم یک هستید شلوار پارچه ای گشاد می پوشید یه کیف سامسونت بزرگ ور میدارید که مارکش رو هم نکندید . بلند بلند حرف میزنید . هر ادایی در میارید که توجه دخترا رو جلب کنید .یه دختر که از کنار تون رد میشه بلند به دوستون حرفهای بی ربط می زنید یا سعی میکنید که یکی از دوستاتون رو ضایع کنید . البته معمولا این عادتون رو تا اخر ادامه میدید کشته مرده اینید که از یه دختری ساعت بپرسید اونم جواب بده. دختر خوشگل میبینید کف تون میبره و.... :D:D:confused::confused::surprised::surprised:
:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:

بالا