دانشگاه از نگاه یک عاشق(طنز)

Pari-2719

عضو جدید
کاربر ممتاز
شنبه: همون لحظه که وارد دانشگاه شدم منوجه نگاه سنگینش شدم.هر جا که می رفتم اونو می دیدم. یکبار که از جلوی هم در اومدیم نزدیک بود به هم بخوریم صداشو نازک کرد و گفت:‍? ببخشید? من که می دونستم منظورش چی بود. تازه ساعت ?:?? هم که داشتم برد را می خوندم آمد و پشت سرم شروع به خوندن بُرد کرد. آره دقیقآ می دونم منظورش چیه اون می خواد زن من بشه. بچه ها می گفتن اسمش مریمه. از خدا پنهون نیست از شما چه پنهون، تصمیم گرفتم باهاش ازدواج کنم یکشنبه: امروز ساعت ? به دانشگاه رفتم. موقع رفتن تو سرویس یه خانمی پشت سرم نشسته بود و با رفیقش می گفتن و می خندیدن. تازه به من گفت:? ببخشید آفا می شه شیشه ی پنجرتونو ببندین. من که می دونستم منظورش چی بود. اسمش رو می دونستم اسمش نرگسه.? مثه روز معلوم بود که با این خندیدن می خواد دل منو نرم کنه که بگیرمش.راستیتش منم از اون بدم نمی آد از خدا پنهون نیست از شما چه پنهون، تصمیم گرفتم با نرگسم ازدواج کنم دوشنبه:امروز به محض اینکه وارد دانشگاه شدم سر کلاس رفتم.بعد از کلاس، مینا یکی از هم کلاسیهام جزوه ی منو ازم خواست. من که می دونم منظورش چی بود. حتمآ مینا هم علاقه داره با من ازدواج کنه.راستیتش منم از مینا بدم نمی آد. از خدا پنهون نیست از شما چه پنهون، تصمیم گرفتم با مینا هم ازدواج کنمسه شنبه:امروز روز خوبی نبود نه از مریم خبری بود نه از نرگس نه از مینا.فقط یکی از من پرسید:? آقا ببخشید امور دانشجویی کجاست؟.? من که می دونم منظورش چیه. ولی تصمیم نگرفتم باهاش ازدواج کنم چون کیفش آبی رنگ بود احتمالا استقلالیه وقتی جریانو به دوستم گفتم به من گفت:? ای بابا بدبخت منظوری نداشته. ?ولی من می دونم رفیقم به ارتباط بالای من با دخترا حسودیش می شه. حالا به کوری چشم دوستم هم هر جور که شده با این یکی هم ازدواج می کنم. چهارشنبه:امروز وقتب که داشتم وارد سلف می شدم یه مرتبه متوجه شدم که از دانشگاه آزاد ساوه به دانشگاه ما اردو اومدن. یکی از دخترای اردو از من پرسید:? ببخشید آفا! دانشگاه پرستاری کجاست؟? من که می دونستم منظورش چیه. اما تو کار درستیه خودم موندم که چه طور دختر ساوجی هم منو شناختهو به من علاقه پیدا کرده. حیف اسمش رو نفهمیدم. از خدا پنهون نیست از شما چه پنهون.تصمیم گرفتم هر طور شده پیداش کنم و باهاش ازدواج کنم. طفلکی گناه داره که از عشق من پیر بشه پنج شنبه: یکی از دوستای هم دانشگاهیم به نام احمد منو به تریا دعوت کرد.من که می دونستم از این نوشابه گرفتن منظورش چیه! می خواد که من بی خیال مینا بشم. راستیتش از خدا پنهون نیست از شما چه پنهون عمرآ قبول کنم. جمعه:امروز صبح در خواب شیرینی بودم که داشتم خواب عروسیه بزرگ خودمو می دیدم. عجب شکوه و عظمتی بود داشتم انگشتمو تو کاسه ی عسل فرو می بردم که ... مادرم یهو از خواب بیدارمکرد و بهم گفت که برم چند تا نون بگیرم. وقتی تو صف نونوایی بودم دخترخانمی ازم پرسید:?ببخشید آقا صف ? تایی ها کدومه؟? من که می دونم منظورش چی بود اما عمرآ باهاش ازدواج کنم.راستش از خدا پنهون نیست از شما چه پنهون من از دختری که به نونوایی بیاد خیلی خوشم نمی آد. شنبه:امروز صبح زود از خواب بیدار شدم صبحانه را خوردم و اومدم که راه بیافتم که مادرم گفت:? نمیخواد دانشگاهبری. امروز جواب نوار مغزت آمادست. برو از بیمارستان بگیر.?... وقتی به آزمایشگاه رسیدماز خانم مسئول آزمایشگاه جواب نوار مغزم رو خواستم. به من گفت: ?آقا لطفآ چند دقیقه صبر کنید.? من که می دونستم منظورش چیه .... حتما میذونه میرم دانشگاه واز من خوشش اومده...</p>

آخرین ویرایش:

دوشس

عضو جدید
:biggrin::biggrin::biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin::biggrin::biggrin:
واقعاً نصف بيشتر پسرا دچار اين توهم هستن....:biggrin:
به محض اينكه يه كلمه باهاشون حرف بزني فكر مي كنن عاشق بي قرارشوني.....
حتي اگه باهاشون حرفم نزني بازم همين فكرو ميكنن.....:biggrin:
فكر كنم غير از قضيه نوار مغزي مشكل اعتماد به نفس كاذب هم باشه...... ;)

peyman saratan

عضو جدید
واقعاً نصف بيشتر پسرا دچار اين توهم هستن....:biggrin:
به محض اينكه يه كلمه باهاشون حرف بزني فكر مي كنن عاشق بي قرارشوني.....
حتي اگه باهاشون حرفم نزني بازم همين فكرو ميكنن.....:biggrin:
فكر كنم غير از قضيه نوار مغزي مشكل اعتماد به نفس كاذب هم باشه...... ;)

هر چند قديمي،اما جالببود،ممنون;)

دخترای گلم شما به پاکی خودتون نگاه نکنید ، اوضاع خیلی واقعی تر از این حرف هاست .
به خدا شوهر گیر نمیاد ....[/
quote]

:w15:خیلی بامزه بود بیجاره دچار توهم فانتزی بود:w25:

شوهر که هست اما شوهر خوب گیر نمی یاد

خیلی باحال بود
نظر همه شما یه طرف نظر علیرضا یه طرف:gol:
ناراحت نشینا چرا دخترا وقتی میخوایی یه ذره بهش نشون بدی اونم شاید ازت خوشم میاد باید حتما خودشونو بگیرن احساس کنن که از دماغه فیل انگاری افتادن البته ببخشیدا این حرفا رو گفتم موجبه ناراحتی نشه....یه جوابه منتقی میخوام؟؟؟؟؟:que::que:

vahmesabz

عضو جدید
دخترای گلم شما به پاکی خودتون نگاه نکنید ، اوضاع خیلی واقعی تر از این حرف هاست .
به خدا شوهر گیر نمیاد ....

خوبه يه دوره كوتاه مدت بي شوهري اومد ..مردا اعتماد به نفسشون برا مدت كوتاهي بره بالا....با كمال تاسف بايد بگم اين دوره رو به اتمامه...و 1 يا2 سال ديگه قضيه برعكس مي شه.
اين دوره مزايايي براي دخترا داشت كه از معايبش بسيار بيشتره. همين دوره كوتاه باعث شد دخترا تلاش بيشتري كنن و از نظر تفكري و تحصيلي بالا برن و از نظر احساسي متعادل تر و منطقي تر بشن..دختراي اين دوره رو ديگه نمي شه با دختراي 10 سال پيش در همين سن وسال مقايسه كني.چشم وگوش بسته نيستن و كاملا مستقلند
حالا هم به قول شما تو اوج بي شوهري درصد بالايي از پسرا به طرز فجيعي جواب رد مي شنوند.ودرصد بالايي از دخترا ديگه قصد ازدواج ندارن.چون هم ازنظر مالي وهم فرهنگي كاملا مستقل شدن.فقط مي مونه نياز عاطفي كه متاسفانه به روشهاي متعددي در اين دوره ميشه اين خلاء رو پر كرد...(البته اين نياز عاطفي براي آقايون بيشتره).:smile::gol:

Alireza00

عضو جدید
ان شا الله خداوند تمام گره ها را برای جوون ها باز کنه !!!!!!!

srashedian

عضو جدید
من کی به دانشگاه نگاه کردم که خودم متوجه نشدم.

دانشجوی عاشق

King Paker

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوبه يه دوره كوتاه مدت بي شوهري اومد ..مردا اعتماد به نفسشون برا مدت كوتاهي بره بالا....با كمال تاسف بايد بگم اين دوره رو به اتمامه...و 1 يا2 سال ديگه قضيه برعكس مي شه.
اين دوره مزايايي براي دخترا داشت كه از معايبش بسيار بيشتره. همين دوره كوتاه باعث شد دخترا تلاش بيشتري كنن و از نظر تفكري و تحصيلي بالا برن و از نظر احساسي متعادل تر و منطقي تر بشن..دختراي اين دوره رو ديگه نمي شه با دختراي 10 سال پيش در همين سن وسال مقايسه كني.چشم وگوش بسته نيستن و كاملا مستقلند
حالا هم به قول شما تو اوج بي شوهري درصد بالايي از پسرا به طرز فجيعي جواب رد مي شنوند.ودرصد بالايي از دخترا ديگه قصد ازدواج ندارن.چون هم ازنظر مالي وهم فرهنگي كاملا مستقل شدن.فقط مي مونه نياز عاطفي كه متاسفانه به روشهاي متعددي در اين دوره ميشه اين خلاء رو پر كرد...(البته اين نياز عاطفي براي آقايون بيشتره).:smile::gol:
نام کاربریه جالبت به پست جالبت خیلی میاد :دی

PS
:smile::gol: :دی

shirin_yalda

عضو جدید
[
ناراحت نشینا چرا دخترا وقتی میخوایی یه ذره بهش نشون بدی اونم شاید ازت خوشم میاد باید حتما خودشونو بگیرن احساس کنن که از دماغه فیل انگاری افتادن البته ببخشیدا این حرفا رو گفتم موجبه ناراحتی نشه....یه جوابه منتقی میخوام؟؟؟؟؟:que::que:[/quote]

من با علیرضا هم موافقم و همین دخترا هستند که شخصیت بقیه رو زیر سوال می برن و پسرای گل هم نمی دونم چرا فقط این تیپ خانوما رو می بینن و فکر می کنن همه مثل هم هستن .
جواب شما هم دقیقا بر میگرده به همین قضیه چون اگه براتون قیافه نگیرن شما می خوای قیافه بگیری و اون دختر هم برای شما میشه همونی که علیرضا گفت.

peyman saratan

عضو جدید
حالا هم به قول شما تو اوج بي شوهري درصد بالايي از پسرا به طرز فجيعي جواب رد مي شنوند.ودرصد بالايي از دخترا ديگه قصد ازدواج ندارن.چون هم ازنظر مالي وهم فرهنگي كاملا مستقل شدن.فقط مي مونه نياز عاطفي كه متاسفانه به روشهاي متعددي در اين دوره ميشه اين خلاء رو پر كرد...(البته اين نياز عاطفي براي آقايون بيشتره):biggrin::biggrin:.:smile::gol:

:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:

peyman saratan

عضو جدید
[
ناراحت نشینا چرا دخترا وقتی میخوایی یه ذره بهش نشون بدی اونم شاید ازت خوشم میاد باید حتما خودشونو بگیرن احساس کنن که از دماغه فیل انگاری افتادن البته ببخشیدا این حرفا رو گفتم موجبه ناراحتی نشه....یه جوابه منتقی میخوام؟؟؟؟؟:que::que:

من با علیرضا هم موافقم و همین دخترا هستند که شخصیت بقیه رو زیر سوال می برن و پسرای گل هم نمی دونم چرا فقط این تیپ خانوما رو می بینن و فکر می کنن همه مثل هم هستن .
جواب شما هم دقیقا بر میگرده به همین قضیه چون اگه براتون قیافه نگیرن شما می خوای قیافه بگیری و اون دختر هم برای شما میشه همونی که علیرضا گفت.[/quote]

من فقط میتونم بگم به شما دوست عزیز چه اون قسمت از خانوما که قیافه گیر هستن چه اونایی که قیافه نمیگیرن در کل به اون مرحله میرسن که قیافه بگیرن... :cool:
در کل به نظر من همه دخترا یه جورن بی شک و کمان:biggrin:;):biggrin:

Alireza00

عضو جدید
من به همه ی دختران گرامی پیشنهاد می کنم که خودشون رو بگیرند ;)و اصلا هم فکرنمی کنم این کار کلاس آدم رو (پیش پسر ها ) پایین بیاره ، حالا نه اینکه از فردا جواب سلام کسی رو ندید یا اگه یکی از هم کلاسی هاتون رو دیدید روتون رو کنید اون ور و ....... ( اعتدال خیلی چیز خوبیه ) :yellowcard:
و ضمنا مبادا فکر کنید این دختر ها که مثلا روابط عمومیشون بالاست ( و احیانا به نظر میاد که پسر ها خیلی تحویلشون می گیرند ) موقعیت بهتری نسبت به شما پیدا می کنند . :victory:
واقعیت اینه که دختر های آوانگارد خود به خود پسر هایی رو جلب می کنند که می خواند در اسرع وقت کارشون (نیاز عاطفی ، وقت پر کردن و...... ) راه بیفته و بعید میدونم کسی بخواد به عنوان دستمال کاغذی استفاده بشه .می خواد ؟

peyman saratan

عضو جدید
من به همه ی دختران گرامی پیشنهاد می کنم که خودشون رو بگیرند ;)و اصلا هم فکرنمی کنم این کار کلاس آدم رو (پیش پسر ها ) پایین بیاره ، حالا نه اینکه از فردا جواب سلام کسی رو ندید یا اگه یکی از هم کلاسی هاتون رو دیدید روتون رو کنید اون ور و ....... ( اعتدال خیلی چیز خوبیه ) :yellowcard:
و ضمنا مبادا فکر کنید این دختر ها که مثلا روابط عمومیشون بالاست ( و احیانا به نظر میاد که پسر ها خیلی تحویلشون می گیرند ) موقعیت بهتری نسبت به شما پیدا می کنند . :victory:
واقعیت اینه که دختر های آوانگارد خود به خود پسر هایی رو جلب می کنند که می خواند در اسرع وقت کارشون (نیاز عاطفی ، وقت پر کردن و...... ) راه بیفته و بعید میدونم کسی بخواد به عنوان دستمال کاغذی استفاده بشه .می خواد ؟

علیرضا دیگه این طوری هم تند نرو :cool:دخترای باشگاه میگشنتا............;):biggrin: