دانشگاه آزاد اسلامی تاکستان

hhh_the_game

عضو جدید
با سلام.میخواستم از عزیزان باشگاه مهندسان ایران کسانی که در این دانشگاه در مقطعی تحصیل کرده اند درخواست کنم که بگن که در چه مقطعی تحصیل کرده و در حال حاضر چه میکنند.;)

omid enginer

عضو جدید
منم ورودی 89 دانشگاه تاکستان هستم رشتمم مکانیک ساخت وتولید
می خواستم بدونم کسانی که توی این دانشگاه تحصیل کردن چطور توی این شهر موندن منظورم خونه اجاره کردن یا چیکار کردن ؟ واگه اجاره کردن یا هرچیه دیگه چقدر هزینه براشون برداشته.
ممنون می شم

hughes

عضو جدید
من ورودی 86 جامدات هستم،قبولی شما رو هم تبریک میگم.در مورد تاکستان باید بگم که مردمان خیلی بی فرهنگ و سرکشی داره،خشونت و تندخویی توی خون آبا و اجدادی اونهاست،بهتره زیاد سربه سرشون نذاری.قیمت اجاره ی خونه هم متفاوته و بستگی به این داره که کدوم قسمت شهر و یا چه خونه ای رو اجاره کنید،که به نظر من با توجه به اینکه چند نفری یه خونه ای رو اجاره میکنید هزینه ی زیادی در برنداره.اگر از تهران میای میتونی رفت و آمد کنی که فکر بدی هم نیست.

farzadyar

عضو جدید
من هم تاكستان دارم مي خونم .
يه چيزايي هست كه نمي تونم فعلا بگم ايشاالله ترم بعد كه تموم كردم مفصل در بارش صحبت خواهم كرد.

farzadyar

عضو جدید
راستي اگه تو دانشگاه تاكستان كسي را به اسم نمي شناختي و مي خواستي صداش كني
بگو آقاي رحماني به احتمال 95 درصد برمي گرده اگه برنگشت بگو طاهرخاني

ali132

عضو جدید
سلام من ورودی 85 این دانشگاهم همه چی بستگی به خودت داره هرجور رفتار کنی مردم اون شهرم همونجوری باهات رفتار میکنن.من کاردانیمو اینجا گرفتم الانم دارم کارشناسی میخونم هیچ مشکلی نه با مردمش نه با شهرش دارم .انشاالهذ موفق باشی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بالا