داخل تراشی طویل

arvin718

عضو جدید
با سلام
نیاز است قطعه استوانه ای شکل از جنس فولاد به طول یک متر تا قطر 16 میلیمتر سرتاسر داخل تراشی گردد در صورت امکان از دوستان ساخت و تولید اگر کسی در این مورد اطلاعاتی دارد اینجانب را راهنمائی نماید.

GreeN.boy

عضو جدید
به نام خدا
سلام
سال پيش تو يه شركتي كار ميكردم يه قطعه داشتيم به قطر75سانتي متر و طول1.5متر كه لازم بود يه سوراخ با قطر 50 زده بشه
با دستگاه CNC كه خود مدير عامل شركت طراحي كرده بود و يك دستگاه تراش فوق سنگين كه بازم طراحي شده توسط خود مدير عامل طراحي شده بود حدود 3-4هفته روي قطعه كار كرديم تا تونستيم اين قططعه رو بزنيم.

شما اول امكاناتي كه در دسترس هست دوم قطر قطعه و دقت كار بنويسيد شايد بتونم كمكتون كنم.

lulhv

عضو جدید
تو می تونی از gun drill ها استفاده کنی مته هایی به طول بسیار بلند تا 2 مترشو من دیدم می تونی به مرغک ماشین تراش ببندی و یه سوراخ به هر طولی خواستی بزنی

ea_mecs

عضو جدید
باید با Gun Drill این کارو انجام بدی ، من به این دستگاه دسترسی دارم، ماه ها روی بهبود تکنولوژی براده برداری این دستگاه ها کار کرده ام.این دستگاه می تونه این سوراخ رو در حدود 8-7 دقیقه ایجاد کنه، اما با تراش ، حداقل 5-4ساعت طول می کشه،
در جواب lulhv باید بگم که مته Gun Drill رو اگه به مرغک دستگاه تراش ببندی، با مته معمولی مارپیچ فرقی نخواهد داشت، چون باید یه مسیر بسته مدار خنک کاری و بیرون کشیدن براده برداشته شده در عمق سوراخ داشته باشی تا مته Gun Drill بتونه به طور پیوسته پیشروی کنه، در غیر این صورت مثل مته مارپیچ ساده می شه که هی باید مته رو بیرون بکشی تا براده برداشته شده داخل سوراخ طبله نکنه، کیفیت دیواره سوراخ زده شده با Gun Drill اصلا با سوراخی که توسط مته معمولی زده شده قابل قیاس نیست، Gun drill کیفیت سطح بالایی داره و علاوه بر این انحراف سوراخ در طول سوراخکاری بسیار جزئی هست در صورتی که در سوراخ کاری با مته معمولی انحراف سوراخ خیلی زیاده.