hamidarchitec
عضو جدید
مسائل حاشیه رو خودمون ایجاد میکنیم نه دیگران . همونطور که گفتی نباید تقصیر رو گردن کس دیگه ای انداخت .
بله دقیقا همینطور هست
مسائل حاشیه رو خودمون ایجاد میکنیم نه دیگران . همونطور که گفتی نباید تقصیر رو گردن کس دیگه ای انداخت .
ای بابا حرفامون یکیه!!!!!دوست من
در مورد سوال هایی که مر بوط به سیاست میشه سیاست مدار ها باهاس بیان توضیح بدن
اونا هم در مقابل کاری که میکنن مسئولن
در مورد سوال هایی که در مورد زندگی و ... هست هم آدم های جا افتاده و کسانی که مویی توی اسیاب سفید کردن بهترین گزینه اند
شاگردی صدها ادم اینجوری رو کردم
چون برای فهمیدن اینجور سوالات باید به آخر خط یا زمانی رسیده باشی که بخوای برگردی و نتونی
جدی میگما!چرا هنرمندای ایران اینقدر شکننده هستن و اینقدر زود پیر میشن؟
چرا هنر دیگه معنایی نداره و ارزش خودشو روزبروز داره از دست میده؟
بازم کلی چرای دیگه دارم،منتها دیگه نفسم بند اومد!![]()
از حدود 20 سالم که بوده تا الان خیلیها از جمله بعضی از دوستان . فامیل . خانواده . و حتی مشاور به من میگفتند: " ازدواج کن چون تو شرایطش رو داری "
اما من دنبال چیز دیگری در این دنیا هستم که با این موضوع در تناقض هست . و ازدواج رو به سن بالاتر موکول میکنه اونم "یافتن حقیقته"
بچه ها ایا تا به حال به این فکر کردید که هر چی که از بچگی به خوردمون دادن فقط و فقط نظر و سلیقه شخصی و اجتماعی هست و نتیجه ای جز انحراف در مسیر سعادت و انسانی و تبدیل شدن به روند کلیشه ای : درس>لیسانس>کار>ازدواج>احیانا فوق لیسانس >بچه دار شدن >به سختی خرید خانه و ماشین > اختلاف در حد طلاق >تلاش برای تامین هزینه های سرسام اور زندگی > مشکل رشد فرزند و براوردن توقعات گلپسر یا گلدختر که ناشی از عدم دور اندیشی مسئولین مملکتی و پدر و مادر در کاری رشد کاری فرزند>.....ندارد؟!
و تکرار مکررات همین دوره ذکرشده. من فکر میکنم باید ساختار شکنی کرد . بیدار شد ....
و از خودمون بپرسیم :
ایا همه ی غیر ایرانیها دشمن ما هستند؟
ایا ما برای زجر کشیدن متولد شدیم؟
ایا زن باید پشت سر مرد حرکت کند؟
ایا برای بالا رفتن کسی باید دیگری به پایین برود؟
ایا تامل در دین جرم است ؟
ایا باید عاشق را با عشوه ( زن و مرد) تشنه تر کرد؟
ایا باید بر ایند کاری دو ایرانی کمتر از 2 باشد؟
ایا وقتی مرد بیمار رشد کرده است باید زن را پوشاند؟
ایا وقتی خطا میکنیم همیشه دیگری مقصر است؟
بقیه سوالها را شما بپرسید و همه با هم جواب بدهیم
حمید جان مرسی از تاپیک خوبت اما سوالات و مشکلات که زیاده چی کار باید بکنیم ؟ جواب سوالاتو از کجا باید بیاریم ؟ از کجا شروع کنیم ؟از دست هر ایرانی چه کاری بر مییاد؟ بالاخره ماها که جونای این مملکت هستیم باید یه راه حلی پیدا کنیم وگرنه این مشکلات تا آخر عمر همراه ما می یاد کمتر که نمی شه هیچ بزرگتر هم می شه..................................با التماس بره یه شرکتی یه جایی رو پیدا کنه و از صفر شروع کنه کار یاد بگیره؟(12 سال مدرسه هیچی 4 سال لیسانس هیچی 2 سال فوق هیچی...)
چرا بیکاری؟
چرا فقر؟
...
چون دين ابزاره ، براي بهبود اين اوضاع بايد دين رو از بين برد؟؟؟؟؟ضریب هوشی بعضیا در خدمت بیداری هست . نه احساسات
باز هم میگم مقصود این تایپیک سیستم دولتی نیست بلکه فقط و فقط گله از خویش است
اونایی که فکر میکنند با کنایه و متلک میتونند بقیه رو هم توی لاک خودشون بکنند باید بدونند که سخت در اشتباه هستند. شما هم یاد بگیرید که از خدا بترسید نه از بنده خدا . بالاخره این دورانم به پایان میرسه
ببین برادر من تو این دوره زمونه فقط کلاه خودت رو بچسب
کلاهمو چسبیدم ولی در مقابل دانایی که خدا بهم داده مسئولم
چون اوضاع اینقدر خرابه که کاری از من و یا شما بر نمیاد . فقط مراقب باش که خودت اون چیزی که درسته انجام بدی .
دیدی داری حرفای منو متکرار میکنی!
یا اگه شرایط واست خیلی ازار دهنده اس مثل من ، سعی کن از اینجا در بری .
دارم همینکار رو میکنم
یجا که مردمش اونطوری هستن که باید باشن نه مثل ایران که قرار یه کشور اسلامی باشه ولی بوی از ایمان توش نیست . اگه بخوای از خدا و .... حرف بزنی براشون عجیبه و یجورایی مسخره ات میکنن .
این قسمت منو یاد قوم لوط انداخت
من الان بچه های کوچکتر فامیل رو میبینم ، کارایی میکنن که من با این سنم هم انجام نمیدم ولی نسل داره همینطور بدتر میشه و من کاری از دستم بر نمیاد
بچه های فامیل منم همینطور ولی با خوش رفتاری براشون الگو شدم . شدیدا راهشون عوض شد
پس فقط از خدا بخواه که اوضاع رو درست کنه چون با حلوا حلوا کردن دهن شیرین نمیشه .
من حلوا حلوا نمیکنم. من حلوا میپزم
این اوضاع هم با حرف درست نمیشه . نه در اون حدی هستیم که امر به معروف کنیم نه دیگه گوش شنوایی هست .
این تکه رو موافقم . ولی گوش شنوا پیدا میشه
من فقط میگردی یکی مثل خودم پیدا کنم و کارم رو درست انجام بدم و احیانا در تربیت بچه های خودم دقت کنم . الان نمیشه به کسی حرف زد که چرا اینکارو میکنی .....
من به شخصی نگفتم بلکه به اشخاص گفتم " چرا بیخیال خودتون شدید؟ "
بپه ها به جای سنگ اندازی کمک کنید
چون دين ابزاره ، براي بهبود اين اوضاع بايد دين رو از بين برد؟؟؟؟؟
در خدمت بيداري؟؟؟؟ نه اين ضريب هوشي فقط در جهت خيانت و تحريك احساسات افراد ساده لوحه....
اونايي هم كه فكر ميكنن با گفتن اين حرفا ميتونن دين رو نابود كنن سخت در اشتباهن....
من تو اين دنيا يه غير خدا از هيچكس نميترسم نه از تو نه از هيچ كس ديگه...
اتفاقا به نكته مهمي اشاره كردي....اگه خدا ترسي بوديم الان وضعمون اين نبود....
آره يه روزي هم اين دوران به پايان ميرسه ولي يقين بدون دين هيچوقت به پايان نميرسه.
قطعا همینطور هست . همینطوری که توی پستهای قبلی دیدید توی همین تایپیک هم مقاومت زیادی رو دیدیم.همیشه یاد گرفتیم طبق اصول کار کنیم.
یاد گرفتیم دیگران را مورد قضاوت قرار بدیم.
شد یک بار به خودمون مراجعه کنیم.از خودمون سوال کنیم؟
سوال کردن راحته ولی جواب دادن خیلی سخته!خیلی!
برای تغییر دادن اطرافمون اول باید از خودمون شروع کنیم.
از عراقی عزیز تشکر میکنم زیرا هم تمام پستها را با دقت خوانده و هم منطقی و بدور از تعصب به تک تک سوالها پاسخ دادند .
همانگونه که میبینیم با منطقی جواب دادن میشه به نتایجی رسید .
لطفا برای پستهای araghi جوابیه نتراشید ( قابل توجه مخالفین عزیز ) .
در پستهای منطقی دیدیم که تمایل فراوانی به بیداری وجود دارد اما مخالفتهای زیادی در پی دارد که عمدتا ناشی از جهل و تعصب و دفاع بدتر از جنگ میباشد .
ادامه تایپیک را با این سوال ادامه میدهیم که: چرا کوبیدن عام مردم توسط خواص بسیار موئثر است و اکثریت فکری کشور درگیر مسائلی همچون . تجملگرایی . فساد . اعتیاد شده است؟
به نظر من به جهت سرکوب سرد میباشد . با برنامه بسیار پیچیده ومشاوران قدر احیانا انگلیسی که تبحر ویژه ای در برنامه ریزی دراز مدت دارند . انجام شده است
منتظر نظرات منطقی شما هستیم[/quote
خواص از اینکه عام دانا و هوشیار باش می ترس (پس اجازه نمی ده عقاب باش تبدیلش می کنه به مرغ!!)
خانم یا آقای عراقی عزیز با اکثر جواباتون موافقم به شدت، و مخصوصا اونایی که پررنگ کردمشون.ولی قسمتایی که آبی شدنو قبول ندارم.پاسخ به ادامه سوالات شما
چرا اخبار مملکت ما واقعیتها رو پخش نمی کنه؟نياز نيست و اگر هم پخش كنه مردم خوششان نمي ايد.
چرا وقتی با حجاب کامل میریم بیرون،یه....به خودش اجازه میده به رنگ روسری یا چند سانت بلند و کوتاه بودن مانتو گیر بده؟چون به انهايي كه به روسري و چكمه گير ميدن راي داه ايم.
چرا از همه نظر عقبیم؟اقتصادی،فرهنگی،اجتماعی،...چون تابع خرد نيستيم و خرافات را به خرد ترجيح ميدهيم
چرا تو خیلی چیزا جلوییم؟آمار دخترای فراری،مصرف چیزای مضر(فست فود و نوشابه و نمک و ...)،جراحی زیبایی،آلودگی هوا،افسردگی،...عكس العمل پاره اي از جوانان در برابر فشارها در اين اشكال بروز مي نمايد.
چرا فقر بیداد میکنه تو کشور خودمون،اونوقت باید به فکر بدبختی دیگرون باشیم؟عامل فرهنگي ما را فضول ديگران بار آورده
چرا وضع توریسم اینجوریه؟ميداني به توريست داده نشده كه وضع بهتري داشته باشه
چرا تولید کننده های ایرانی پشت سر هم ورشکست میشن؟چون اين كشور مصرفي است نه توليدي
چرا با اینهمه نفت و گاز و آثار باستانی بینظیر و در یک کلام ثروت خدادادی،وضعمون اینجوریه؟اونوقت کشوری مثل ترکیه که هیچی نداره(یعنی خیلی کمتر از ما داره)تو خیلی چیزا از ما جلوتره؟عامل فرهنگي خيلي از پولدارهاي كشورمان را تا به اخر عمر در زندگي فقيرانه نگه مي دارد و چون حكومت را به كساني سپرديم كه چنين فرهنگي دارند بنابر اين دائما امر به صرفه جويي مي نمايند.
چرا مرگ بر آمریکا؟چرا اینقدر خشونت؟وقتي هيچ سر گرمي وجود نداشته باشد بنابراين بهترين سرگرمي راه پيمايي و شعار دادن است.
چرا اینقدر جمعیت زیاده؟واسه همه چی باید بری تو صف!تو زمان به دنیا اومدنمونم شانس نداشتیم!اون وضعیت کنکوره،الان همون جمعیت میخوان برن ارشد شرکت کنن،میخوان برن سرکار،میخوان ازدواج کنن،....فردا دور از جون همتون میخوان بمیرن!فکر کنم به قول هایده واسه مردنم باید رفت تو صف!؟در واقع جمعيت زيادي نداريم اما صف يكي از ابزار سرگرم كردن مردم است تا فرصت فكر كردن نداشته باشند و وقتي مردند قرار نيست مرده فكر كنه اين ماجرا براي زنده هايي است كه در صف خواهند ايستاد.
گفتم هایده.....چرا یه هنرمند حتی نمی تونه تو خاک کشورش دفن بشه؟هنرمند مديحه سرا جايزه هم مي گيرد ولي هنرمند خرد گرا در اين سرزمين جايي ندارد.
چرا همه به ایرانیا یه جوری نیگا میکنن؟آیا چشماشون اینجوریه؟؟!!نه ايراني ها كاري نكردند جز انكه به كساني راي ميدهن كه چنين برداشتي از ايراني ها در جهان بشود.
چرا دینداری با غم و غصه و زجه و زجر کشیدن یکی شده؟فقط در اسلام چنين است در ديگر اديان غلظت كمتري دارد.
چرا فرزاد حسنی ها و رضا رشیدپور ها و عادل فردوسی پور ها باید آخرش اینجوری بشن؟
پس ميخواستي جايزه نوبل بگيرند!؟
چرا خسرو شکیبایی اینقدر زود مرد؟؟؟؟او مرد بزرگي بود "من قطاري ديدم كه سياست مي برد و چه خالي مي رفت "
جدی میگما!چرا هنرمندای ایران اینقدر شکننده هستن و اینقدر زود پیر میشن؟هر هنرمندي نه فقط اونهايي كه به واقع هنذمندند.
چرا هنر دیگه معنایی نداره و ارزش خودشو روزبروز داره از دست میده؟چون اجازه رشد به هنرمند داده نميشود.
خانم یا آقای عراقی عزیز با اکثر جواباتون موافقم به شدت، و مخصوصا اونایی که پررنگ کردمشون.ولی قسمتایی که آبی شدنو قبول ندارم.
واقعا فکر میکنین مردم خوششون نمیاد؟!(جدی گفتین یا شوخی کردین؟!!!)پس دلیل اینکه اینهمه مردم ماهواره دارن چیه؟!و اینکه اخبار فارسی زبانهای اونور آب اینهمه طرفدار داره؟
به نظر من مردم به عنون سوپاپ زندگی باهاش شروع کردن . بخصوص که برنامه های تلوزیون داخلی کیفیت بسیار پائینی داره
دیگه اینکه ما(منظورم اکثریت جامعه هست،نه من و شمای نوعی)به اونا رای دادیم بر اساس حرفایی که زدن،مگه همین رییس جمهور محترم نمیفرمودن که مشکل مملکت ما حجاب نیست؟!!؟
بله شعار انتخاباتی ایشان همین بود
و در آخر،مگه فقط ما مسلمون هستیم؟کشورهایی مثل مالزی یا ترکیه مسلمون نیستن که اینقدر لباسای شاد و رنگی میپوشن(محجبه هاشونو عرض میکنما)و کلا نشاط تو زندگیشون بیشتر جاریه تا غم و غصه.البته شاید یه قسمتی از این(فقط یه قسمتیش) بر میگرده به اینکه اونا موسیقی دارن و ما متاسفانه نه!
همانگونه که اشاره فرمودید فقط کشور ما اینجوری هست ( البته عربستان رکورد دار تعصب هست) . به نظر من یکی از دلائل ان سیاست ائیدوئولوژی ترویج به هر قیمت تشیع در دنیای اسلام میباشد. البته بسیاری از اهل تسنن انقدر روی عقاید خود پافشاری میکنند که این ایدئولوژی فقط منجر به تنش میشود
بازم مرسی از جواباتون
تشکر فراوان از دلسوزی بچه های باشگاه برای خودمون
به نظر من مردم تحریمش نکردن . کار دیگران هست(فکر میکنم نباز به توضیح نداشته باشه)برنامه ی عادل تحریم شد؟چرا؟
جواب منو ندادید.متوجه نشدم.به نظر من مردم تحریمش نکردن . کار دیگران هست(فکر میکنم نباز به توضیح نداشته باشه)
جواب منو ندادید.متوجه نشدم.
ok فکر کردم دیگه پخش نمی شه.بلاک کردن اس ام اس خیلی راحته . مردم دستشون به چیزی بند نیست . من و شما اس ام اس میزنیم ولی اونجا نمیرسه . قضیه رو گرفتین؟
از عراقی عزیز تشکر میکنم زیرا هم تمام پستها را با دقت خوانده و هم منطقی و بدور از تعصب به تک تک سوالها پاسخ دادند .
همانگونه که میبینیم با منطقی جواب دادن میشه به نتایجی رسید .
لطفا برای پستهای araghi جوابیه نتراشید ( قابل توجه مخالفین عزیز ) .
در پستهای منطقی دیدیم که تمایل فراوانی به بیداری وجود دارد اما مخالفتهای زیادی در پی دارد که عمدتا ناشی از جهل و تعصب و دفاع بدتر از جنگ میباشد .
ادامه تایپیک را با این سوال ادامه میدهیم که: چرا کوبیدن عام مردم توسط خواص بسیار موئثر است و اکثریت فکری کشور درگیر مسائلی همچون . تجملگرایی . فساد . اعتیاد شده است؟
به نظر من به جهت سرکوب سرد میباشد . با برنامه بسیار پیچیده ومشاوران قدر احیانا انگلیسی که تبحر ویژه ای در برنامه ریزی دراز مدت دارند . انجام شده است
منتظر نظرات منطقی شما هستیم