خیلی خیلی مهم (بیا توووو)

aphrodait

عضو جدید
یک خبر خیلی مهم: شرکت مخابرات ایران از تاریخ 20 مهرماه به بعد به تمام کسانی که از... یاهو در ایران استفاده می کنند یک ایمیل میزنه، عنوان ایمیل هست: "کارت اینترنت مجانی" وقتی این ایمیل رو باز می کنی یک ... KEY logger با حجم 32 کیلوبایت نصب می شه و از اون به بعد تمام چیزهایی که تایپ می کنید هر 20 دقیقه به آدرس ایمیل research@irantelecom.ir فرستاده می شود و به این ترتیب از تمام مطالبی که تایپ می کنید باخبر می شوند. این خبر رو برای همه بفرستید s2@

(✿◠‿◠) Darya

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

Sohrab.net

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اونوقت منبعش کجاست ؟!!

نمیخوای بگی که حرف رو بدون سند و مدرک میزنی .. !!
دیگه این خبر رو که نمیان توی خبرگزاری بزارن......:surprised:
احتمالا از اون بالایی ها شنیده.....
باید بگیم میشه اسم اون بالایی هاشو بگه؟؟؟:D

LEGEND.MM

کاربر فعال تالار موبایل
کاربر ممتاز
این مطلبو از دو سه سال پیش تا الان یه نفر هی واسه من ایمیل میکنه و میگه به همه بگو ...
هر دفعه هم که این ایمیلو میفرسته تاریخش رو عوض میکنه .
آخرین باری که اینو خوندم نوشته بود از 18 تیر شروع به این کار میکنه ... :D

zakari

عضو جدید
آخه کی حال داره چند میلیون اکانت رو که هر کدومش روزه چند ده تا میل میفرسن رو چک کنه
دیگه این از اون حرفاس ههاااااااااااااااااااااااااا...یه چیز بگو بگنجه

aphrodait

عضو جدید
آخه کی حال داره چند میلیون اکانت رو که هر کدومش روزه چند ده تا میل میفرسن رو چک کنه
دیگه این از اون حرفاس ههاااااااااااااااااااااااااا...یه چیز بگو بگنجه

کسی که بخواد چک کنه ، می کنه
حتی اگه یه عالمه بسیج بشن....
چه طور جاهای دیگه کل تلفن های یک کشور شنود می شه؟؟ مگه بیکارن از صبح تا شب بشینن گوش بدن...
علم پیشرفت کرده...
شنود تلفن ها رو اخبار خودمون گفت..
یا حق به جای یاهو تو گوگل سرچ کن

Shahram.OTF

عضو جدید
کاربر ممتاز
خبر کذب محض هست دوستان...
منم الان تقریبا چند ماه هست که برام ایمیل میاد یه بار میگن از فروردین یه بار میگن از اردیبهشت حالا هم که شده مهر جالب هست که ایندفعه روزشم گفتن..
در کل هیچ وقت نباید ایمیل ناشناس باز کنید

behzadk2019

کاربر فعال تالار مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
اخه این خبر رو چند بار بگید ...کذب محض

zakari

عضو جدید
کسی که بخواد چک کنه ، می کنه
حتی اگه یه عالمه بسیج بشن....
چه طور جاهای دیگه کل تلفن های یک کشور شنود می شه؟؟ مگه بیکارن از صبح تا شب بشینن گوش بدن...
علم پیشرفت کرده...
شنود تلفن ها رو اخبار خودمون گفت..
یا حق به جای یاهو تو گوگل سرچ کن
نخیر اشتباه به عرضتون رسیده:cool:
شما چرا به زندگی به چشم فیلم پلیسی نگاه میکنید؟؟؟

این کار واسه افراد مشکوک ممکنه انجام بشه یا افرادی که اطلاعاتشون خیلی مهمه مثل رده بالاهای نظامی
اما نه همه اینطوری نصف کشور باید مامور شنود باشه واسه نصف دیگه...تازه حالا کی همون نصف اول رو چک کنه:surprised:
تلویزیونم شد منبع قربونشون برم وقتی تو ایران کشت و کشتاره آهنگ همه چی آرومه میذاره بعد خدا به داد برسه وقتی یه مو از سر یه اروپایی کم بشه همچین تو بوق و سرنا میکنن انگار بمب اتم وسط لندن زدن!!!
عزیز من اینقدر زود باور نباش

aphrodait

عضو جدید
نخیر اشتباه به عرضتون رسیده:cool:
شما چرا به زندگی به چشم فیلم پلیسی نگاه میکنید؟؟؟

این کار واسه افراد مشکوک ممکنه انجام بشه یا افرادی که اطلاعاتشون خیلی مهمه مثل رده بالاهای نظامی
اما نه همه اینطوری نصف کشور باید مامور شنود باشه واسه نصف دیگه...تازه حالا کی همون نصف اول رو چک کنه:surprised:
تلویزیونم شد منبع قربونشون برم وقتی تو ایران کشت و کشتاره آهنگ همه چی آرومه میذاره بعد خدا به داد برسه وقتی یه مو از سر یه اروپایی کم بشه همچین تو بوق و سرنا میکنن انگار بمب اتم وسط لندن زدن!!!
عزیز من اینقدر زود باور نباش

دوست عزیز حالا چرا داغ کردی.
منظور من این بود که با پیشرفتی که علم داره و کشور های اروپایی خیلی جلوترند ، نیاز نیست ادما بسیج بشن تا شنود بشه دستگاه ها
این کارو انجام میدن و قسمت های حساس رو اطلاع می دن . الان که دیگه همه چی هوشمند شده.
در ضمن یک خبر بود من گفتم حالا راست یا دروغ، کار از محکم کاری که عیب نمی کنه... می کنه؟؟

نرگسیا

عضو جدید
یک خبر خیلی مهم: شرکت مخابرات ایران از تاریخ 20 مهرماه به بعد به تمام کسانی که از... یاهو در ایران استفاده می کنند یک ایمیل میزنه، عنوان ایمیل هست: "کارت اینترنت مجانی" وقتی این ایمیل رو باز می کنی یک ... KEY logger با حجم 32 کیلوبایت نصب می شه و از اون به بعد تمام چیزهایی که تایپ می کنید هر 20 دقیقه به آدرس ایمیل research@irantelecom.ir فرستاده می شود و به این ترتیب از تمام مطالبی که تایپ می کنید باخبر می شوند. این خبر رو برای همه بفرستید s2@

واقعاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا:biggrin: