خيلي فوري---ابر نقاط در ساليد

raika

عضو جدید
سلام
مدتهاست كه با ساليد كار ميكنم ولي كم كم دارم از اين كه چرا از اول كتيا كار نكردم پشيمون ميشم.
مشكل جديدم هم اينه كه ابر نقاط جسم سه بعدي اي كه به وسيله ي cmm تهيه شده رو دارم و بايد هر چه سريعتر با اين نقاط يه مدل سه بعدي براي قالب سازي بسازم واقعا ممنون ميشم اگه راهنماييم كنيد.
در ضمن شما پيشنهاد ميكنيد از كدوم نرم افزارها براي اين منظور استفاده كنم بهتره و زمان يادگيريشون براي اين خواسته چقدره؟
ممنون از توجهتون:gol:

sajadfilabi

اخراجی موقت
البته شما خودت استادی ولی شاید
بتونی توی خود هلپ نرم افزار ببینی چطوریه
تایپ کن Cloud Point
البته پسوند فایل ورودی باید حتما igs باشه اگه نیست . فکر نمی کنم وارد بشه ( به طور کامل )
راستی برای قالب هم سالید امکانات داره ولی فکر کنم مال کتیا بهتره- البته من به قالب کتیا تسلط کامل دارم ولی با قالب سالید در حد متوسط- شاید هم مال سالید بهتره
به هر حال منطقی که هر نرم افزار نقاط ضعف و قوت خاصی دارن
اما واقعا سالید اسان و سریع
راستی اگه می تونی فایل رو اپلود کن

آخرین ویرایش:

m-hook

عضو جدید
سلام

سلام

سلام
مدتهاست كه با ساليد كار ميكنم ولي كم كم دارم از اين كه چرا از اول كتيا كار نكردم پشيمون ميشم.
مشكل جديدم هم اينه كه ابر نقاط جسم سه بعدي اي كه به وسيله ي cmm تهيه شده رو دارم و بايد هر چه سريعتر با اين نقاط يه مدل سه بعدي براي قالب سازي بسازم واقعا ممنون ميشم اگه راهنماييم كنيد.
در ضمن شما پيشنهاد ميكنيد از كدوم نرم افزارها براي اين منظور استفاده كنم بهتره و زمان يادگيريشون براي اين خواسته چقدره؟
ممنون از توجهتون:gol:
برادر عزیز
بهترین نرم افزار ها برای ابر نقطه ,geomagicوrapidformهستند
که به نظر من geomagic فوق العاده است و خیلی راحتم میتونی یاد بگیری
اینها برنامه هایی هستن که کلا برای کار با ابر نقطه برنامه نویسی شدن و سرعت عمل بالایی دارن
از یادگیری geomagic پشیمان نمیشی

student401

عضو جدید
catia ya solidworkd ya geomagic

catia ya solidworkd ya geomagic

salam,
man ghablan ba solidworks barey tahie model az point cloud estefade mikardam, vali kheili vaght gire va gahi error haye pichidei too marhaleye surface generation be vojood miad. aya behtare beram soraghe catia, ya ba geomagic rahat tare kar? az koja mitoonam narm afzar va crakesho download konam?
mamnoon pishapish

بالا