marzieh_hardware
عضو جدید
salam be hamehe bache haye bihale tehran markaz

salam man danshjoo vahed markazam khoobisalam be hamehe bache haye bihale tehran markaz![]()
ما كه خيلي سر حال و با حاليم چون رشته ما به لطف خدا خز نشده و پذيرش دختر نداره(دانشكده مديريت-تهران مركز-مديريت صنعتي)
سلام آقای moapz ..مگه شما نرفتین پونک؟؟ من هم دانکشده زبان هستم..پشت میلاد نورر..فنی مهندسیابساطشون و جمع کردن رفتن پونک.. پارسال که مااومدیم تو دانشگاه پیامبر اعظم مارو گذاشتن تو دانشکده مهندسی..انقدر شلوغ بود که جا نبود راه بریمم..آخه فنی مهندسیا با بچه های زبانهای خارجی تو 1 دانشکده بودن.. یادش به خیر..اون موقع ها کلاس خالی واسه فنی ها نبود..پشت در کلاسای ما مینشستن..انقدر سروصدا کردین که انداختنتون بیرونن....سلام خانم خانما ...
کی گفته ما بی حالیم
من که دانشجوی الکترونیک تهران مرکزم که پشت میلاد نور.
ما تو دانشگاه کلی باحالی در می کنیم ولی چون با استقبال شدید شما دخترا مواجه میشیم کم کم بی خیال میشیم وگرنه کی بدش میاد ؟!
شما از بچه های سخت افزاری ؟!
ناراحت که نشدید ، منظورم با همه ی شما ها هم نبود
آخه بچه های تهران مرکز همشون همین طورین![]()
سلام آقای moapz ..مگه شما نرفتین پونک؟؟ من هم دانکشده زبان هستم..پشت میلاد نورر..فنی مهندسیابساطشون و جمع کردن رفتن پونک.. پارسال که مااومدیم تو دانشگاه پیامبر اعظم مارو گذاشتن تو دانشکده مهندسی..انقدر شلوغ بود که جا نبود راه بریمم..آخه فنی مهندسیا با بچه های زبانهای خارجی تو 1 دانشکده بودن.. یادش به خیر..اون موقع ها کلاس خالی واسه فنی ها نبود..پشت در کلاسای ما مینشستن..انقدر سروصدا کردین که انداختنتون بیرونن....شوخی کردم..خوب چون جا نبود شما رو انتقال دادن پونک.ولی حیف شد.کاش میموندین..خوب بود
کی گفته رمز موفقیت واسه مهندساست؟؟؟؟؟؟ فعلا که بیشتر مهندسا بیکارنسلام هم دانشگاهی
دوری و دوستی.(رمز موفقیت برای فنی مهندسی ها نه برای زبان)
کی گفته رمز موفقیت واسه مهندساست؟؟؟؟؟؟ فعلا که بیشتر مهندسا بیکارن
به هر حال من رشتمئ خیلی دوست دارم..منحصرا زبان شرکت کردم
من به این نتیجه نرسیدم..همه اینو میگن...به هر حال براتون آرزوی موفقیت میکنم..انشاا.. که بیکار نمونین....شما چجوری به این نتیجه رسیدین که بیشتر مهندسا بیکارن !!