خورش غوره مسما بادمجان و مرغ
بتدا بادمجان ها را پوست بگیرید دم آن را نگه دارید نیم ساعت در آب نمک و سرکه نگه دارید پس از خشک کردن در روغن سرخ کنید سپس در یک ماهیتابه بادمجان ها را قراردهید و یک استکان آب دور بادمجان ها بریزید و درب ماهیتابه را بگذارید حرارت را کم کنید تا بادمجان ها با آب کم بپزد آب آن که جمع شد آماده است کنار بگذارید تا زمان سرو .پیاز را کمی سرخ کنید سپس تکه های مرغ را اضافه کنید با هم تفت دهید کمی که مرغ رنگش تغییر کرد ادویه را اضافه کنید و سرخ کنید پنج دقیقه بعد رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و خوب سرخ کنید سپس 3 لیوان آب اضافه کنید روی حرارت متوسط قراردهید تا آب آن جمع شود و لعابدار شود سپس غوره و گوجه گیلاسی ها را اضافه کنید حدود 15 دقیقه بعد خورش آماده سرو است برای سرو تکه های بادمجان را در ظرف بچینید و خورش را در وسط بادمجان ها بریزید.
در صورت تمایل می توانید زعفران به خورش اضافه کنید و رب گوجه فرنگی را حذف یا کمتر استفاده کنید.
می توانید بادمجان ها را همراه با گوجه و غوره در خورش بپزید.
در صورت تمایل به نرم شدن گوجه ها و غوره ها می توانید زمان بیشتری روی حرارت قراردهید و مقدار غوره و گوجه را کمتر یا بیشتر بریزید.
آب زیاد تر در خورش نریزید این خورش به آب کمی نیاز دارد.
مرحله 1
مرحله 2
مرحله 3
مرحله 4
| مواد لازم: بادنجان (بادمجان): 8 عدد مرغ: 500 گرم رب گوجه فرنگی: 3 قاشق غذاخوری پیاز: 1 عدد نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم کاری: به مقدار لازم آب: 3 لیوان روغن مایع: 1 لیوان غوره: 1 لیوان گوجه فرنگی گیلاسی: 200 گرم زعفران دم کرده: در صورت دلخواه |
بتدا بادمجان ها را پوست بگیرید دم آن را نگه دارید نیم ساعت در آب نمک و سرکه نگه دارید پس از خشک کردن در روغن سرخ کنید سپس در یک ماهیتابه بادمجان ها را قراردهید و یک استکان آب دور بادمجان ها بریزید و درب ماهیتابه را بگذارید حرارت را کم کنید تا بادمجان ها با آب کم بپزد آب آن که جمع شد آماده است کنار بگذارید تا زمان سرو .پیاز را کمی سرخ کنید سپس تکه های مرغ را اضافه کنید با هم تفت دهید کمی که مرغ رنگش تغییر کرد ادویه را اضافه کنید و سرخ کنید پنج دقیقه بعد رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و خوب سرخ کنید سپس 3 لیوان آب اضافه کنید روی حرارت متوسط قراردهید تا آب آن جمع شود و لعابدار شود سپس غوره و گوجه گیلاسی ها را اضافه کنید حدود 15 دقیقه بعد خورش آماده سرو است برای سرو تکه های بادمجان را در ظرف بچینید و خورش را در وسط بادمجان ها بریزید.
![]() | نکته |
![]() | نکته |
![]() | نکته |
![]() | نکته |
مرحله 1
مرحله 2
مرحله 3
مرحله 4