[خورش] - طرز تهیه خورش فسنجان با قارچ

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز

مواد لازم :

گردوی چرخ شده 4 پیمانه
پیازیک عدد
قارچ 150 گرم
رب انار نصف لیوان
شکر5 قاشق غذاخوری
دارچینیک قاشق مرباخوری
ارده 2 قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری
روغن به میزان لازم



طرز تهیه :
ابتدا پیاز را رنده کنید و با مقداری روغن سرخ کنید.
سپس گردو را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید.
این کار را با دقت انجام دهید، چون گردو خیلی زود می*سوزد.

مرتب آن را ​ هم بزنید و بعد از تفت دادن دو لیوان آب به آن اضافه کنید و روی حرارت بگذارید و بعد از جوش آمدن حرارت را خیلی کم کنید.
در مرحله بعد قارچ*ها را خرد کرده و به آنها کمی آبلیمو بزنید که سیاه نشوند.

بعد آنها را تفت دهید و ​ همراه رب انار، شکر، دارچین، ارده، زعفران و نمک به گردو اضافه کنید و بگذارید به آرامی بجوشد و به روغن بیفتد و آب آن کم شود.
برای این* که خورش زودتر به روغن بیفتد، چند تکه یخ به خورش در حال جوش اضافه کنید.

شکر این خورش را می*توانید بنا به سلیقه خود کمتر یا بیشتر کنید.
خورش را در ظرف مناسبی کشیده و با پلو زعفرانی سرو کنید.

منبع : چهاردیواری جام جم
 

Similar threads

بالا