[خورش] - خوروش فسنجان

SEVDA.14

عضو جدید
کاربر ممتاز




مواد لازم برای فسنجان با مرغ:
8قطعه مرغ
1پیاز متوسط
4پیمانه گردو
1قاشق سوپ خوری آرد
1پیمانه رب انار
طرز تهیه:
اول گردوها را تفت می دیم
بعد از اون گردوها رو توی سینی قرار میدیم تا کاملا سرد بشه


حالا گردوها رو با عذا ساز یا چرخ گوشت چرخ می کنیم اگر چند بار این کار رو بکنید بهتره چون باعث به روغن افتادن خوروش میشه


بعد پیاز رو نگینی یا رنده شده روکمی تفت می دیم


بعد از اون مرغ ها رو اضافه می کنیم


بعد از اون مرغ ها رو برمی گردونیم آب رو اضافه می کنیم ودر ظرف رو می بندیم به مدت30 دقیقه




حالا یه ظرف دیگه رو گرم می کنیم وآرد رو دراون می ریزم وکمی تفت می دیم



بعد دو لیوان آب به او اضافه می کنیم وسریع هم می زنیم تا گلوله نشن


حالا گردوهای آسیاب شده رو اضافه می کنیم




وهمین جور هم میزنیم تا با هم میکس بشن با حرارت کم



وخیلی مواظب باشید که گردوها نسوزن چون اگر غافل بشید خیلی زود میسوزن

حالا موقع ریختن رب انار هست اگر رب انارتون تلع باشه ممکنه خوروش رو تلخ کنه وهمین طور باید بدونید که رب انار ترش هست یا شیرین که باتوجه به مزه ی رب انار وسلیقه ی شما باید طعم دلخواهتون رو تنظیم کنید اگر دوست دارید خوروش شیرین بشه بعد از اضافه کردن رب انار کم کم شکر اضافه کنید تا بع اون چه که دوست دارید برسید

بعد از تنظیم طعم و نمک خوروش مرغ ها رو اضافه می کنید




بعد از اضافه کردن مرغ ها به مدت 10 تا 20 دقیقه که حسابی خوروش به خورد مرغ ها رفت وطعم گرفتن دیگه خوروش آماده ی بهره برداریست


امیدوارم خوشتون بیاد



 

Similar threads

بالا