خورش مرغ ترش مخصوص
سبزی را خیلی ریز خرد کرده و در روغن، خوب سرخ کنید در آخر گردوی پودر شده، پیاز و سیر خرد شده را اضافه کنید حدود 5 دقیقه مرتب هم بزنید. 3 تا 5 لیوان آب به آن اضافه کنید. به قدری که روی سبزی را بپوشاند. تکه های مرغ مزه دار شده (با نمک و فلفل، رزماری و پودر زنجفیل یا زعفران چند ساعت مزه دار شده )را در روغن سرخ کنید به سبزی اضافه کنید. رب انار را در کمی آب حل کنید و به خورش اضافه کنید. زیر حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا خورش به روغن بیافتد. 2 تا 3 ساعت بسته به اندازه تکه های مرغ زمان لازم است تا تکه های مرغ بپزد و خورش با شعله کم به روغن بیافتد و به اصطلاح جا بیافتد.در صورت تمایل نیم ساعت پیش از سرو آن آب نارنج یا آب غوره اضافه کنید.
می توانید در همان ابتدا رب انار را در آب حل کنید و به خورش اضافه کنید و یا اینکه بعد از بجوش آمدن آب، رب انار را اضافه کنید.
در تصویر از مرغ درسته استفاده شده است. یکی از همان ابتدا در خورش قرارداده شده و دیگری به طور جداگانه در فر پخته شده است.زمان آماده شدن خورش بسته به پخته شدن مرغ دارد بنابراین زمان بیشتری نیاز دارد تا خورش خوب بپزد و جا بیافتد.
این خورش بسیار چرب است. در صورت تمایل می توانید سبزی را فقط تفت دهید. و از مقدار گردوی کمتری استفاده کنید.
اگر می خواهید برای مهمانی رسمی این خورش را آماده کنید بهتر است سبزی را خیلی خوب سرخ کنید.
در صورت تمایل می توانید مرغ را جداگانه آماده کنید و زمان سرو روی خورش قراردهید.اما از لحاظ مزه بهتر است مرغ را در خورش بپزید.
مرحله 1
سبزی را خیلی ریز خرد کرده و در روغن، خوب سرخ کنید در آخر گردوی پودرشده، پیاز و سیر خرد شده را اضافه کنید حدود 5 دقیقه مرتب هم بزنید. 3 تا5 لیوان آب به آن اضافه کنید. به قدری که روی سبزی را بپوشاند.
مرحله 2
تکه های مرغ مزه دار شده (با نمک و فلفل، رزماری و پودر زنجفیل یا زعفران چند ساعت مزه دار شده)را در روغن سرخ کنید به سبزی اضافه کنید.
مرحله 3
رب انار را در کمی آب حل کنید و به خورش اضافه کنید.
مرحله 4
زیر حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا خورش به روغن بیافتد. 2 تا 3 ساعت بسته به اندازه تکه های مرغ زمان لازم است تا تکه های مرغ بپزد و خورش باشعله کم به روغن بیافتد و به اصطلاح جا بیافتد.در صورت تمایل نیم ساعت پیش از سرو آن آب نارنج یا آب غوره اضافه کنید.
| مواد لازم: مرغ: 1 عدد گشنیز، تره، جعفری، نعناء، ریحان، سیر تازه: 600 گرم پیاز: 1 عدد سیر: 5 حبه رب انار: 1/5 پیمانه آب نارنج: به مقدار لازم گردو: 400 گرم |
سبزی را خیلی ریز خرد کرده و در روغن، خوب سرخ کنید در آخر گردوی پودر شده، پیاز و سیر خرد شده را اضافه کنید حدود 5 دقیقه مرتب هم بزنید. 3 تا 5 لیوان آب به آن اضافه کنید. به قدری که روی سبزی را بپوشاند. تکه های مرغ مزه دار شده (با نمک و فلفل، رزماری و پودر زنجفیل یا زعفران چند ساعت مزه دار شده )را در روغن سرخ کنید به سبزی اضافه کنید. رب انار را در کمی آب حل کنید و به خورش اضافه کنید. زیر حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا خورش به روغن بیافتد. 2 تا 3 ساعت بسته به اندازه تکه های مرغ زمان لازم است تا تکه های مرغ بپزد و خورش با شعله کم به روغن بیافتد و به اصطلاح جا بیافتد.در صورت تمایل نیم ساعت پیش از سرو آن آب نارنج یا آب غوره اضافه کنید.
![]() | نکته |
![]() | نکته |
![]() | نکته |
![]() | نکته |
![]() | نکته |
مرحله 1
سبزی را خیلی ریز خرد کرده و در روغن، خوب سرخ کنید در آخر گردوی پودرشده، پیاز و سیر خرد شده را اضافه کنید حدود 5 دقیقه مرتب هم بزنید. 3 تا5 لیوان آب به آن اضافه کنید. به قدری که روی سبزی را بپوشاند.
مرحله 2
تکه های مرغ مزه دار شده (با نمک و فلفل، رزماری و پودر زنجفیل یا زعفران چند ساعت مزه دار شده)را در روغن سرخ کنید به سبزی اضافه کنید.
مرحله 3
رب انار را در کمی آب حل کنید و به خورش اضافه کنید.
مرحله 4
زیر حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا خورش به روغن بیافتد. 2 تا 3 ساعت بسته به اندازه تکه های مرغ زمان لازم است تا تکه های مرغ بپزد و خورش باشعله کم به روغن بیافتد و به اصطلاح جا بیافتد.در صورت تمایل نیم ساعت پیش از سرو آن آب نارنج یا آب غوره اضافه کنید.