خود سوزی در میدان انقلاب

babak 123

عضو جدید
کاربر ممتاز
یك شهروند در ضلع شمال غربی میدان انقلاب تهران دست به خودسوزی زد كه پس از سوختن بخش اعظمی از بدنش، خاموش شد.

به گزارش سرویس اجتماعی «آینده»؛ دقایقی پیش، یك مرد با ریختن یك پارچ بنزین بر روی خود، اقدام به خودسوی در ضلع شمال غربی میدان انقلاب كرد.

این جوان كه به نظر 30 و چند ساله به نظر می‌رسید، توسط آتش‌نشانی خاموش و توسط آمبولانس به بیمارستان منتقل شد و در خصوص وضعیتش خبری در دسترس نیست.

بنابر شنیده‌ها از شاهدان عینی، نامبرده به طور ناگهانی و با استفاده از یك پارچ بنزین خود را به آتش كشیده و حاضران در ابتدا با تصور اینكه آب بر سر خود می‌ریزد از اقدامش ممانعت به عمل نیاورده‌اند.
یك شاهد عینی كه در این صحنه حضور داشت به خبرنگار آینده گفت: این مرد بدون آنكه چیزی بگوید و یا اعتراضی كند خود را سوزاند و مردم و كسبه تنها توانستند با پتو او را خاموش كردند اما بوی گوشت سوخته در میدان بالا گرفت.

بنابر مشاهدات سرتاپای این مرد سوخته بود و شاهدان هنگام ترك صحنه، آه و ناله‌ای از این شخص نمی شنیدند و از وضعیت حیاتی این شخص خبری در دسترس نیست.

منبعhttp://www.ayandenews.com/news/35283/
[URL]http://aftabnews.ir/vdcaaen6a49new1.k5k4.html
[/URL]
 
بالا