خظر گاز گرفتگی!

mahan123

عضو جدید
سلام به دوستان عزیز
دیروز یه نفر از عزیزانمون رو از نزدیک دیدم که به خاطر گاز گرفتگی حالش به هم خورد و از حال رفت ولی خدارو میلیونها بار شکر میکنم که حالش خوب شد...

بخاری روشن بود که وقتی وارد شدم دیدم بوی دوده میاد دیدم دیوارها هم کمی دوده گرفته اما فکر کردم زمان روشن کردن بخاری به علت دیر کبریت زدن این اتفاق افتاده خلاصه کوتاهی کردم و بعد از حدود یک ربع دیدم بنده خدا حالش زیاد خوب نیست و بیحاله و خمیازه میکشه و کم حوصله شده، فکر کردم بخاطر گرمای زیاده بخاری اینطور شده، بخاری رو کم کردم بعد بلافاصله دیدم چشام داره میسوزه در رو نیم باز کردم دیدم این بنده خدا میگه حالت تهوه دارم منم به خیال اینکه مثه قبلا بخاطر یبوست و این حرفاست این حالتش، یهو دیدم از روی صندلی افتاد و در حالت برگردوندن بیهوش شد. به خاطر هول شدنم درارو باز کردم که کمک بگیرم از یکی که دیدم بعد چند دقیقه به هوش اومد خداروشکر به خاطر باز کردن درها و ورود اکسیژن. اما واقعا صحنه بدی بود.

من همیشه حرفای تلویزیون و .. رو زیاد جدی نمیگرفتم و نمیدونستم برگشت گاز چنین آثار (بوی دوده، سوزش چشم، ایجاد حالت خمیازه برای کسی که بیشتر co2 رو تنفس کرده، حالت تهوه و بیحالی ) و عواقبی داره. هرکس چیزی میدونه در مورد آثار و علائمش یا از کسی چیزی شنیده در این مورد اینجا بذاره واسه تجربه بقیه چون من اگر بیشتر آشنا بودم نمیذاشتم کار به بیهوشی برسه.. بچه ها و کسانی که کهولت سن دارن زودتر تحت تاثیر قرار میگیرن و عواقب بدتری داره برای همین این مسئله رو جدی بگیرین و همیشه مراقب خودتون و اطرافیانتون باشید...

بالا