خطا در هنگام اجرای بازی تازه نصب شده

m.sabri

عضو جدید
سلام... میشه به من کمک کنید؟؟؟؟
من یه بازی نصب کردم که موقع اجرا این پیامو میده و اجرا نمیشه... مشکل از کجاست و چطور باید درستش کنم؟؟؟؟
ممنون
warning!
your computer does not meet the Minimum System Requirements to run this software.
As a result you may experience errors during operation.
(Your video Card does not meet the required specifications.(GPU:Shader 3.0
Abort Retry Ignore

negin17h

مدیر تالارهای مهندسی کامپیوتر و رباتیکمتخصص #C
مدیر تالار
سلام... میشه به من کمک کنید؟؟؟؟
من یه بازی نصب کردم که موقع اجرا این پیامو میده و اجرا نمیشه... مشکل از کجاست و چطور باید درستش کنم؟؟؟؟
ممنون
warning!
your computer does not meet the Minimum System Requirements to run this software.
As a result you may experience errors during operation.
(Your video Card does not meet the required specifications.(GPU:Shader 3.0
Abort Retry Ignore

طبق خطایی که شما نوشتید و مشخص هست، سیستم شما حداقل های سخت افزاری مورد نیاز این بازی را دارا نیست :gol:

Aydin_

عضو جدید
به عبارت دقیق تر پردازنده کارت گرافیکت یا همون gpu نمیتونه بازی رو پردازش کنه

hbigdeli

عضو جدید
لیست خطاهای موجود در بازی ها و راه حل رفع آن ها:

خطایی که در آن کلمه openal32.dll ذکر شده است:
دلیل وجود این خطا نبودن فایلی به نام openal32.dll است، این فایل را از اینجا دانلود کنید و بعد از دانلود آن را در کنار فایل اجرایی بازی قرار دهید. یا می توانید نرم افزار openAL Installer را دانلود و نصب کنید.
دانلود OpenAL به همراه فایل DLL - با حجم 800 کیلوبایت

خطایی که در آن کلمه MSVCP100.dll و یا MSVCP110.dll ذکر شده است:
ابتدا نرم افزار ++Microsoft Visual C را نصب کنید.
در صورتی که با نصب ++Microsoft Visual C باز هم این مشکل برای شما وجود داشت.
دانلود ++Visual C

چنانچه از ویندوز 7 استفاده می کنید:
روی فایل اجرای بازی کلیک راست بزنید و گزینه Properties را انتخاب نمایید، حالا به صفحه Compatibility بروید و تیک گزینه Run this program in compatibility mode for را بگذارید و از منوی پایین آن WindowsXP Service Pack 3 را انتخاب کنید. حالا بازی را اجرا کنید.

چنانچه از ویندوز 8 استفاده می کنید:
مراحل بالا را قبل از نصب بازی برای فایل Setup.exe انجام دهید.

در صورتی که باز هم با این مشکل مواجه شدید اقدام به نصب دیگر کتابخانه های مایکروسافت مانند Direct X, dot Net Framework و ... کنید.

خطایی که در آن کلمه OpenGL ذکر شده است:
دلیل این نبود دایرکت ایکس ها و کتابخانه های OpenGL می باشد، برای رفع این اشکال درایور کارت گرافیکتان را به آخرین ورژن ارتقا دهید و همچنین DirectX کامل را نصب کنید.
دانلود DirectX

خطایی که در آن کلمه d3dx9 و یا D3dx.dll ذکر شده است:
دلیل این خطا، نبود یا ناقص بودن نرم افزار DirectX می باشد چون هر DirectX یک سری آپدیت و SDK مخصوص به خود دارد که هر کدام برای اجرای یک سری بازی ها نیاز می باشند، ممکن است DirectX که از قبل نصب کرده اید شامل این فایل ها نباشد و بازی شما با آن کار نکند، لذا همیشه DirectX مخصوص هر بازی را قبل از اجرای آن نصب کنید. پیشنهاد ما به شما استفاده از کامل ترین و جدید ترین DirectX موجود که تمامی آپدیت ها و SDK ها را شامل می شود استفاده کنید که دیگر نیازی به نصب DirectX ها مخصوص نباشید.
آخرین ورژن DirectX که مربوط به تاریخ Jun 2010 همراه با کلیه آپدیت ها و SDK ها برای کارت گرافیک و کارت صوت و همچنین ابزار سه بعدی می باشد را در قالب 572 مگابایت از اینجا دانلود کنید.
دانلود DirectX
منبع: پی سی دانلود

بالا