خدا رو بیشتر دوست دارین یا مادرتونو؟

خدا رو بیشتر دوست دارین یا مادرتونو؟

• مجموع رای دهندگان
    27

homeyra khaledi

عضو جدید
اگه بگم مادرم خدامه کفر نکردم!!!!!!
خدا ی امیده که من امید و تو وجود مادرم پیدا کردم!!!!!!!

mor1360

عضو جدید
سلام :gol:

میشه بفرمایید خدا چگونه ظرفیت طرف را می سنجد؟
مثلا بچه های آفریقایی خیلی ضعیف و کوچک و ناتوان هستن اما متحمل گرسنگی بیش از حد توان یک انسان بزرگسال هستن و هیچ وقت هم شکمشون سیر نمیشه... ایا خدا نمیبینه اینا رو یا داره آزمایش میکنه؟!!! فکر نمیکنید که این روش خیلی بی رحمانه و خارج از منطق است؟

اینکه چطور ظرفیت طرف را می سنجد، ما نمی توانیم بفهمیم! اصلا سنجش ظرفیت به این صورتی که شما فکر میکنی مطرح نیست! چون، خدا حقایق امور رو میدونه و به همه انسانها، استعداد کافی برای تکامل مادی ومعنوی رو داده! اینکه عده زیادی به دلایل مختلفی از قبیل سوء استفاده دیگران از استعدادهای خودشون و تحمیل عقب ماندگی و استعمار به دیگران، بی عرضه گی، بی فکری و ... از استعداد هاشون نمی تونن استفاده کنن دلیل نمیشه که خداوند رو بی رحم فرض کنیم! مسلما اگر استعمارگران و انسانهای سودجو، با رعایت اخلاق و عدالت با ملت های دیگه رفتار می کردن، امروز شاهد این وضع در آفریقا و کلا نابسامانی در جهان نبودیم! پس؛ خداوند امکانات مختلف رو در اختیار همه به صورت های مختلف داده! این ماییم که با زیاده خواهی و خودخواهی هامون، موجب ایجاد بی عدالتی و ... میشیم! این، دقیقا جنبه ای از آزمایش و امتحان الهی است که از ما درباره افکار و عملکردهامون به عمل میاد و در باره اونها مسئولیم!

(نمیتونم بگم بی شک چون در هر مورد استثنا وجود داره)مادر عزیزترین نعمت خداست ولی فکر میکنم خودمونو گول میزنیم که بگیم خدا رو بیشتر دوس داریم، در حالی که وقتی چیزی رو از دست میدیم (که ارزشش خیلی کمتره در قیاس با مادر) و هنوز میدونیم که خدا هست ناراحت میشیم.... رسیدن به این مرحله یعنی اینکه با اطمینان بگیم فقط خدا ،کار هرکسی نیست............. پس فعلا من میگم مادرم
به خاطرشم نوکرتم خدا

احسنت!

به نظر من محبت و عشق انسان مثل یک کیس کامپیوتر نیست که مثلا فقط 4 پورت یو اس بی داشته باشه!
بلکه عشق و محبت مثل خورشید میمونه که میتونه شامل کل عالم و پروردگار عالم هم بشه
من منافاتی نمیبینم بین دوست داشتن همسر و مادر و سایر افراد خانواده و ... و همینطور خدا
در ضمن اون بچه ها هستن که اگر ازشون بپرسی فلان چیزو چقدر دوست داری میگن 10 تا!
اینجور چیزا رو نمیشه متر کرد. پس سوال غلطه

تایید میشه!

صد البته که خدا.

بعضی ها چرا آفریقایی های گرسنه و ضعیف رو می بینن و میگن خدا رحم نداره ولی اروپا ، آمریکا و خیلی جاهای دیگه رو

نمی بینن که خدا نعمت داده !!!

عزیزم؛

اسرارِ ازل را نه تو دانی و نه من

وین حلِ معما نه تو خوانی و نه من ...

درسته!

اصلانمیشه مقایسه کرد که کدوموبیشترچون این نوع دوست داشتنمونه که متفاوته حسی روکه نسبت به خداداریم باحسی که نسبت به مادرمون داریم کاملا متفاوته....

موافقم!

بالا