حامد بهداد، نامه به عرب نیا را تکذیب کرد

drippy*

عضو جدید
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : سینمای ما به نقل از حامد بهداد، نامه به عرب نیا را تکذیب کرد.

به گزارش سرویس فرهنگ و هنر پایگاه خبری تحلیلی "انتخاب"؛، بهداد گفته است: از من امروز یادداشتی با عنوان «به شیوه خلیل عقاب» در روزنامه روزگار منتشر شد که متن آن را شخصاً نوشتم و مورد تایید کامل من است. متاسفانه همان متن دیگری هم به نقل از من در سایت "کافه سینما" منتشر شده که محتوای آن مورد تاییدم نیست. آن چه در این سایت به نقل از من منعکس شده، نوشته بنده نیست و متاسفانه این که آقای امیر قادری از گردانندگان این رسانه با وجود درخواست من حاضر نشد این مطلب مجعول را از صفحه اول سایت حذف کند، چون احتمالاً راه پرمخاطب شدن رسانه اش را این گونه تشخیص داده است.

وی در پایان گفته است: مسوولیت آن چه در این سایت به نقل از من منتشر شده، به هیچ وجه برعهده من نخواهد بود.

این در حالی است که متن یادداشت وی و خاطرات شخصی بهداد از عرب نیا ، این گمان را به ذهن متبادر می کند که نویسنده ی این مطلب تند علیه عرب نیا، پس از مشاهده ی بازخورد منفی این نامه، اقدام به تکذیب این یادداشت کرده است.

drippy*

عضو جدید
بالاخره نامه اصلی حامد بهداد به عرب نیا کدام است؟

بالاخره نامه اصلی حامد بهداد به عرب نیا کدام است؟

این جا متن نامه اصلی مورد تائید حامد بهداد به فریبرز عرب نیا را بخوانید
سینمافا- فریبرز عرب نیا در اولین حضورش در برنامه هفت حرف رهای مختلفی زد که چند نفر از اهالی سینما هم مورد نقد و کنایه حرف هایش قرار گرفتند. یکی از این چهره ها حامد بهداد بود که در واکنش به این حرف های عرب نیا یادداشتی را در اختیار روزنامه روزگار قرار داده است. متن این یادداشت تند و صریح را بخوانید:

شنیده ام در برنامه ی هفت در جهت تغییر مسیر فرهنگی سینمای جهان، افاضاتي ايراد كرده‌ايد و پای از گلیم ادب فراتر نهاده، به قصد اهانت، تلویحا مرا بازیگری مجنون و به دور از اصول اخلاق حرفه ای که به فکر سرنوشت مردم نیست، خوانده اید. ظاهراً نامی هم از مارلون براندو برده بودید. از صنعت ایهام استفاده کردید یا دغدغه ی ادب داشتید؛نمی دانم. اما شما که با بدعنقی فضای کاری را عصبی و زشت می کنید، دم از اخلاق حرفه ای نزنید! فضای فرهنگی به شدت با سانسور مواجه است. متولی رسانه نمی داند به جای فرصت دادن به لودگی فکری ،باید فضایی برای تنفس فکری تدارک ببیند وگرنه تلویزیون جای گره گشایی شخصی نیست که اجازه ی اهانت به دیگران را به امثال شما بدهد. اینها، همه از عدم تمرین صحیح آزادی بیان است. اما شما هم گویا گرفتار توهم سختی شده اید. اینکه مردم به تماشای سریال مختار می نشینند ،ربطی به توانایی محدود شما در بازیگری و ایفای نقش مختار ندارد.

کرور کرور پول نفت از بودجه كشور هزینه ی ساخت سریال های تلوزیونی می شود تا مردم با تماشای اعتقاداتشان به وجد بیایند. شاید هر بازیگر دیگری هم جای شما بود از اینهمه مواجهه با واكنش عمومي دچار توهم می شد. و الا شما قبل از مختار کجا بودید و بعد از آن کجا هستید؟ شکلات داغ؟! مدهوش آن یال و کوپال و اسب و درشکه ی آراسته به صنعت گریم و طراحی نشوید. غره به دوبله ی سریال در چند کشور عربی نیز نباشید و وهم جهانی ورتان ندارد. شما خیلی کمتر از آن هستید که بخواهید از موضع یک مدعی العموم درباره سرنوشت مردم اظهار نگرانی کنید. مگر شما متولی امور فرهنگی هستید؟ مگر نماینده اخلاق جامعه اید؟ مگر سینمای ایران به شما نمایندگی داده است؟چه کرده اید؟ چه کسی به شما این اجازه را داده که در قالب اظهار نظر به تخریب دیگران بپردازید ؟ مگر شما بيش از یک هنرپیشه بیشتر هستید؟ آنهم با تحصلاتي عادي و سوادی اندك در حوزه ی بازیگری و مطالعاتی مقدماتی و عمومی در حد کارلوس کاستاندا و دون خوان. نکند توهم فرهنگی بودن و روشن بینی دارید؟! پس تکلیف فلاسفه و جامعه شناسان و انسان شناسان و زبان شناسان و محققان چه می شود؟

کسانی که سینمای ایران و جهان را به صورتی جدی دنبال می کنند ،هیچ جایگاهی برای امثال من و شما قائل نیستند و اگر من درباره ی براندو زیاد می گویم ، به دلیل آنست که الگوی صحیح بازیگری را معرفی کرده باشم تا دانشجویان و علاقمندان بازیگری به واسطه هنرپیشه ای چون شما در جزیره ای کوچک محدود و گرفتار نشوند. اتفاقا بر این عقیده ام که نقطه ضعف سریال مختار شیوه ی بازی شخص خود شماست. از طرفي آن چنان دم از اخلاق حرفه ای می زنید که انگار همین دیروز از هالیوود به تهران آمده اید. فراموش نكرده‌ام سر صحنه ی فیلم جرم حتي حرمت آقای کیمیایی را نگاه نداشتید و در حضور جمع به من که بازیگر آن فیلم و آماده ی برداشت پلان بودم، اهانت كرديد و باعث هدر رفتن يك روز كاري آن پروژه شديد. آيا شما اخلاق حرفه‌اي د اريد؟ اين بود پاسخ زحمات اقای کیمیایی برای شما كه اگر ايشان نبود شما هم‌چنان در رده هنروران فيلم مسافران مي‌مانديد.کشید. شايد از توفیق دیگران رنج می برید. گفته اید که فلانی مجنون است،من افتخار می کنم که بازیگری مجنون هستم ،چون اصل جنون است و عشق است، نه آن مشخصات من درآوردی که برای بازیگر کامل شدن در برنامه ی هفت بر شمردید؛ از جمله "قدرت و اراده "، "پایمردی و شجاعت" و "آنکه در فضای تنگ نگنجد "وغیره .اینها که مشخصات "خلیل عقاب" است!

اتفاقا بدانید که بازیگری اگر به هنر می رسد، محصول پردازش درونی ضعف ها و ترس ها و اضطراب هاست. جناب آقای متوسط! عقیده ی خود را در قالب ادب بیان کنید و دیگر به خاطر یک حرف پیش پا افتاده از مارلون براندو درباره ی انعکاس نور مهتاب روی برکه ی منزلش، از خود بی خود نشوید. اگر دمل پشت گردن ندارید، سر بالا آورید و به خود ماه بنگرید یا اگر شوق عارفانه دارید کمی تذکره الاولیاء بخوانید.

در انتها بهتر است به فكر سرنوشت خود باشيد كه آن اولي است............

drippy*

عضو جدید
ویدیو صحبت های حامد بهداد در جمع دانشجویان شیراز راجع به ماجرای توهین فریبرز عرب نیا به خودش

ویدیو صحبت های حامد بهداد در جمع دانشجویان شیراز راجع به ماجرای توهین فریبرز عرب نیا به خودش

ویدیو صحبت های شنیدنی و جالب حامد بهداد در جمع دانشجویان شیراز راجع به ماجرای توهین فریبرز عرب نیا به خودش…​
من می‌توانستم هیچی نگویم. و حتی ظاهرا عصبانیتی را نشان ندهم. به من توهین شد. راستش مگر من کی‌ام؟ من نقاب اجتماعی‌ام را قبول ندارم. من قبول ندارم یک بازیگرم. من قبول ندارم یک سوپراستارم. من قبول دارم یک آدمم. همین. به خدا دروغ نمی‌گویم. یک شهروندم. ساده دارم قدم می‌زنم. بین مردم و زندگی می‌کنم. اگر در زندگی تون یک آقایی، یک خانمی، یک بابایی، یک پیری، جوونی به شما توهین کرد و شما در صدد دفاع از خودتون برنیاید، دفعه دوم سیلی می‌زند تو صورتتون. همونجا باید از خودتون دفعه اول دفاع کنید. چون آن چیزی که در وجود شما است، روح معصومه، روج کودکانه شماست. هیچ کس حق ندارد به آن یک نفر دیگر توهین کند. نقد اگر نباشد نابود می‌شویم. بسیار چیز سازنده اییه. اما توهین یعنی چی؟ تحت هیچ شرایطی توهین را نپذیرید…

لینک مستقیم – حجم ۶ مگابایت

http://www.baran20.com/Videos/clip/Behdad-Arabniya.wmv

منبع : کافه سینما – سعید حسینی – ستاره باران

drippy*

عضو جدید
واکنش کافه سینما به ادعای حامد بهداد

واکنش کافه سینما به ادعای حامد بهداد

باز هم مثل همیشه به ما اعتماد کنید
سینمافا- نامه منتشر شده در روز گذشته در کافه سینما از حامد بهداد خطاب به فریبرز عرب‌نیا، برای رسانه‌های دیگری هم فرستاده شده بود. به محض دریافت متشرش کردیم. مدتی پس از انتشار این پست، با کافه سینما تماس گرفته شد تا این متن را با متن کوتاه شده‌ای که در روزنامه روزگار منتشر شده بود، عوض کنیم. مشکلی نداشتیم اما ایشان اصرار
داشتند که سایت کافه سینما، متن قبلی را تکذیب کند و متن تازه را به عنوان اصل نوشته، منتشر کند. تا به حال و در ماه‌های گذشته، به ما اعتماد کرده‌اید و اخبارمان را حتی در مواردی که تعجب برانگیز و غیر قابل انتظار بوده، پذیرفته‌اید. پس به این سادگی نمی‌توانستیم این زنجیره اعتماد را پاره کنیم. تکرار می‌کنیم. بر خلاف آن چه آقای بهداد در متن تکذیبیه اشاره کرده، با تعویض متن مشکلی نداشتیم، اما با این که خبر قبلی‌مان را تکذیب کنیم چرا. نامه اولیه که اقدام به انتشار آن کردیم، در اختیار خبرنگاران و روزنامه‌نگارهای رسانه‌های دیگر هم گذارده شده و نزد ایشان موجود است. کافه سینما بزرگ‌ترین سرمایه‌اش را در هفت ماه‌ای که از تاسیس‌اش می‌گذرد، اعتماد سینمادوستان ایرانی می‌داند. این توضیح را باید به شما می‌دادیم. از همه ممنون.