حافظا شعراتو عشقه

رز سیاه

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همه دخترای گل:D و پسرای گلاب :biggrin: احوالتون راستش داشتم دیوان خواجه شمس الدین محمد حافظ شیرازی میخوندم چشم خوند به یه شعر عاشقانه که همیشه سرکلاس میخوندیمش گفتم براتون بزارم لذت ببرید شاید چندتا شعر دیگه هم گذاشتم
فکر بلبل همه آن است که گل شد یارش گل در اندیشه که چون عشوه کند در کارش
دلربایی همه ان نیست که عاشق بکشند خواجه آن است که باشد غم خدمتکارش جای آن است که خون موج زند در دل لعل زین تغابن که خزف میشکند بازارش
بلبل از فیض گل اموخت سخن ورنه بود این همه قول و غزل تعبیه در منقارش
ای که از کوچه معشوقه ما میگذری بر حذر باش که سر میشکند دیوارش
ان سفرکرده که صدقافله دل همره اوست هرکجا هست خدایا به سلامت دارش
صحبت عافیت گرچه خوش افتاد ای دل جانب عشق عزیز است فرو مگذرش
صوفی سرخوش از این دست که کج کرد کلاه به دوجام دگر آشفته شود دستارش
دل حافظ که به دیدار تو خوگر شده بود ناز پرورد وصال است مجو آزارش
این شعر رو نمیدونم کی گفته ولی میدونم حافظ نگفته
خوشا آنان که جانان میشناسند طریق عشق و ایمان میشناسند
بسی گفتیم و گفتند از شهیدان شهیدان را شهیدان میشناسند
این شعر رو خودم گفتم موقعی که دوستم بهم گفت نمیترسی مامان و بابات بفهمن تو ...... رو دوست داری منم گفتم
آنان را که عشق پاک است از لو رفتن آن چه باک است
هههه اشناست نه ؟؟؟اینو از روی یه مثل ساختم هی بسوزه پدر عاشقی هه هه هه
اینم شعر عبدالرضا کوهمال جهرمی یه نوجوون که ظاهرا باباش شهیده البته نمیدونم ها
تو کجای دل این خاک به خون افتادی قبله ی سرخ مناجات نهانم بابا عهد کردم که دگر بعد تو لب وانکنم باز با عشق تو گل کرد دهانم بابا مثل آتش که به نیزار بیفتد درباد شعله ی داغ تو افتاده به جانم بابا لطفا نظربدین بگین چه شعرهایی رو دوست دارین ؟؟؟؟؟؟من یکی عاشق شعر نو هستم درمورد شعر هم صحبت کنین لطفا

software_eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
خواهش

خواهش

با سلام

دوست عزیز با این فرمی که شما شعر رو نوشتین شعر کلا نابود شد رفت پی کارش :w09: حداقل بعد از هر مصرع یه اینتر می زدین که مصراع ها با هم گلاویز نشن :w05:. بله این شعرایی که گفتین همشون قشنگن :w16:. من عاشق مولانا هستم ولی از همه شعرای زیبا استقبال میکنم :w17:.