جي پي اراس مودم

eng_beshak

عضو جدید
سلام به همه دوستان
من ميخوام يه مودم جي پي ار اس بخرم
كسي تا حالا استفاده كرده؟
چقدر راضي هستين؟
سيم كارت همراه اول براش استفاده كنم يا ايرانسل؟
از همه دوستاني كه راهنمايي ميكنن ممنونم:)

hamed-Gibson

عضو جدید
کاربر ممتاز
والا تا اونجایی که من اطلاع دارم وسیله خوبیه ولی در مورد همراه اول یا ایرانسلش باید اونجا تحقیق کنی

Coraline

مدیر تالار پزشکی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
والا تا اونجایی که من اطلاع دارم وسیله خوبیه ولی در مورد همراه اول یا ایرانسلش باید اونجا تحقیق کنی
تا اونجایی که من اطلاع دارم سرعت ایرانسل چند برابر همراه اوله

راستی جای این تاپیک اینجا نبود...

hamed-Gibson

عضو جدید
کاربر ممتاز
تا اونجایی که من اطلاع دارم سرعت ایرانسل چند برابر همراه اوله

راستی جای این تاپیک اینجا نبود...
بطور کلی درسته چون ایرانسل دستگاههای بروزتری داره

اما زنجان برعکسه و همراه اول بهتر کار میکنه

r.asadi79

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همه دوستان
من ميخوام يه مودم جي پي ار اس بخرم
كسي تا حالا استفاده كرده؟
چقدر راضي هستين؟
سيم كارت همراه اول براش استفاده كنم يا ايرانسل؟
از همه دوستاني كه راهنمايي ميكنن ممنونم:)

بجای مودم GPRS که فکر میکنم پولش 60-70 تومن باشه میتونی از گوشی موبایلت استفاده کنی...(گوشی رو به کامپیوتر کانکت کنی میشه مودم GPRS) کاری که خودم دارم انجام میدم... البته بهتر گوشیت نوکیا یا اریکسون باشه.

در مورده سیم کارت هم، حتما از ایرانسل استفاده کن. چون همراه اول واقعا مزخرفه. ;)

من حدودا 6 ماهه که دارم این کارو انجام میدم.

vurojak

عضو جدید
بجای مودم GPRS که فکر میکنم پولش 60-70 تومن باشه میتونی از گوشی موبایلت استفاده کنی...(گوشی رو به کامپیوتر کانکت کنی میشه مودم GPRS) کاری که خودم دارم انجام میدم... البته بهتر گوشیت نوکیا یا اریکسون باشه.

در مورده سیم کارت هم، حتما از ایرانسل استفاده کن. چون همراه اول واقعا مزخرفه. ;)

راست ميگه
منم با گوشي كانكت ميشم
كافيه يه pc suit nokiya نصب كني
كارت راه مي افته
به صرفه ام هست:D

Coraline

مدیر تالار پزشکی
مدیر تالار
کاربر ممتاز

منم بیشتر از یک ساله که همین کارو میکنم
قبلا با بلوتوث با لپ تاپ ‏کار میکردم
اما الان چند ماهه که ‏مستقیم با خود گوشی وصل میشم
;)

PESARE IRAN

عضو جدید
کاربر ممتاز

سرعت ایرانسل و همراه اول تو شهرا ویا حتی مکانهای مختلف تغییر میکنه بستگی به محل استفاده طرف داره
تو منطقه ما سرعت همراه اول وایرانسل فرق چندانی نداره ولی چون همراه اول نامحدوده به صرفه تره . 2.5 G ایرانسل به ماهم نمیکشه اگه بخوای دانلود کنی

r.asadi79

عضو جدید
کاربر ممتاز
از وقتی که این کارو کردم... محدودیت مکانی واسم وجود نداره... هرجا که ایرانسل آنتن بده (که الان همه جا آنتن میده) اینترنت دارم. وقت یه لپتاپ میخواد با یه مودم (گوشی)

سرعت ایرانسل و همراه اول تو شهرا ویا حتی مکانهای مختلف تغییر میکنه بستگی به محل استفاده طرف داره
تو منطقه ما سرعت همراه اول وایرانسل فرق چندانی نداره ولی چون همراه اول نامحدوده به صرفه تره . 2.5 G ایرانسل به ماهم نمیکشه اگه بخوای دانلود کنی

دقیقا... چون داخل شهر تعداد دکل های آنتن بیشتر و باره ترافیکی شبکه برای هر آنتن کمتره، سرعت GPRS هم داخل شهر 2-3 برابر اطراف شهر.. ولی من سرعت و امکانات ایرانسل و به نامحدود بودن همرا اول ترجیح میدم... 2.5 گیگ هم کم نیست ;)

PESARE IRAN

عضو جدید
کاربر ممتاز
از وقتی که این کارو کردم... محدودیت مکانی واسم وجود نداره... هرجا که ایرانسل آنتن بده (که الان همه جا آنتن میده) اینترنت دارم. وقت یه لپتاپ میخواد با یه مودم (گوشی)

دقیقا... چون داخل شهر تعداد دکل های آنتن بیشتر و باره ترافیکی شبکه برای هر آنتن کمتره، سرعت GPRS هم داخل شهر 2-3 برابر اطراف شهر.. ولی من سرعت و امکانات ایرانسل و به نامحدود بودن همرا اول ترجیح میدم... 2.5 گیگ هم کم نیست ;)

ماه پیش 2.5 گیگ ایرانسل واسه من 20 روزم نشد با اینکه فقط اهنگ و چیزای مورد نیازمو دانلود میکردم ... بستگی به میزان استفاده طرفم داره

اگه احساس کنی 2.5 گیگ 1 ماه تمام نمیشه واست منم ایرانسلو پیشنهاد میکنم ... سرعتش بهتره

با این طرح دیگه ADSL من خاک میخوره چون زیاد میرم این ور اون ور و همه جا میشه از اینترنت استفاده کنم حتی مسافرت ...