جنگ{پیروزی ایران؟؟؟؟؟

جنگ{پیروزی ایران؟؟؟؟؟

• در 10 سال اینده جنگ رخ نمیدهد

رای: 38 52.8%
  • جنگ میشه و ایران پیروز میشود

رای: 10 13.9%
  • جنک میشود ولی ایران شکست میخوره {مثل شرایط فعلی عراق}

رای: 24 33.3%

• مجموع رای دهندگان
    72

wasper

عضو جدید
ایا به نظرتون ایران در 10 سال اینده وارد جنگ میشود؟؟
یا اینکه نظری دیگری دارید؟؟
اون هایی که فکر میکنند جنگ اتفاق میوفته.دلیلش را بگویند.
ایا در جنگ ایران پیروز میشود.یا نه؟؟؟؟

vergilangleos

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
وقتی ایران همینجوری داره از داخل ضعیف تر میشه و خود به خود داره از هم میپاشه دیگه نیازی به جنگ علیه ایران نیست!
فقط تا اون موقع یجوری کنترلش میکنن که کار دستشون نده!

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
معادلات سیاسی چیزی نیست که بشه واسه 10 سال بعد راجبش پیش بینی کرد ولی با نشانه هایی که الآن وجود داره، آمریکا نمیتونه وارد جنگ با ایران بشه و اساساً کشور دیگه ای هم نیست که بتونه با ایرن وارد جنگ بشه...

wasper

عضو جدید
معادلات سیاسی چیزی نیست که بشه واسه 10 سال بعد راجبش پیش بینی کرد ولی با نشانه هایی که الآن وجود داره، آمریکا نمیتونه وارد جنگ با ایران بشه و اساساً کشور دیگه ای هم نیست که بتونه با ایرن وارد جنگ بشه...

شما پیشرفتی که ایران در 10 سال دیگه میکنه را در نظر بگیرید.
امریکا الان نمیتونه ایران را تحمل بکنه.
یعنی اگر شما اگر جای امریکا باشید ترجیح میدید که با ایران الان بجنگید تا مثلت 15 سال دیگه.
ما میدونیم که هر ثانیه وجود این نظام باعث ضرر رسوندن به اهداف امریکا میشه و سلطه امریکا را از بین برده.
خروج امریکا از عراق شک بر انگیز است.میبینید که میخواد عراق را کم کنه و نیروهایش را در افغانستان کمتر کنه.
نظرتون چیه؟؟؟

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شما پیشرفتی که ایران در 10 سال دیگه میکنه را در نظر بگیرید.
امریکا الان نمیتونه ایران را تحمل بکنه.
یعنی اگر شما اگر جای امریکا باشید ترجیح میدید که با ایران الان بجنگید تا مثلت 15 سال دیگه.
ما میدونیم که هر ثانیه وجود این نظام باعث ضرر رسوندن به اهداف امریکا میشه و سلطه امریکا را از بین برده.
خروج امریکا از عراق شک بر انگیز است.میبینید که میخواد عراق را کم کنه و نیروهایش را در افغانستان کمتر کنه.
نظرتون چیه؟؟؟
من خبرش رو نشنیدم که جدیداً گفته باشه میخوایم نیروهامون رو کم کنیم از وقتی که اینها در این کشورند، هر چند وقت یکبار وعده کاهش نیروها رودادن ولی هیچ تغییری نکرده بلکه نیروهاشون هم بیشتر شده! این وعده و وعیدها هم به خاطر فشار افکار عمومی و کشورهای مختلفه...

آمریکا اگر میوانست حمله کنه و نمی خواست ایران پیشرفت کنه ،الآن 30 ساله این حکومت هست، زودتر این کارو میکرد، مسلماً چیزی جلوش رو گرفته، و البته اون چیز مطمئناً رحم به مردم ایران نبوده!!!

آمریکا به ایران حمله کنه، کل معادلات منطقه و برنامه ریزی هاشون به هم میریزه، من جمله اسراییل....

کانادا

عضو جدید
کاربر ممتاز
خدا نکنه جنگی بشه ولی :
فراموش نکنید طبق آمار 51 درصد قدرت نظامی جهان به تنهایی در اختیاره آمریکاست .
منبع : یه سرچ بکنید من حال ندارم لینکش را پیدا کنم .
با این وضعیت شما فکر می کنید ایران ، آمریکا را شکست میده خداییش یکم منطقی باشید .
آمریکا با جت های جنگنده رادار گریز مثله f117 کله خاورمیانه را بمب باران میکنه .

از اونطرف هم با سامانه های ضد موشکی قوی ترین پدافند هوایی را برای امنیت خود و اسرائیل ایجاد کرده .

کانادا

عضو جدید
کاربر ممتاز
البته ایران در این چند ساله خیلی از تجهیزات نظامی بزرگ جهان را میسازه یا از روسیه وارد میکنه ولی از نظره هوایی که مهمترین بخش جنگ است خیلی ضعف داره.

ddahmadss

عضو جدید
کاربر ممتاز
البته ایران در این چند ساله خیلی از تجهیزات نظامی بزرگ جهان را میسازه یا از روسیه وارد میکنه ولی از نظره هوایی که مهمترین بخش جنگ است خیلی ضعف داره.

البته یکی از عللی که عنوان میشه نیروی هوایی آمریکا ال میکنه ول میکنه بر میگرده به تبلیغات . من منکر قدرت هوایی آمریکا نیستم اما جنگی که صورت میگیره جنگ نیروی هوایی نیست. یا 20 درصد قضیه هست. اول آخر هر جنگ رو نیروی انسانی تعیین میکنه.

مثلا اگر یه عده جنگنده تا اصفهان یا تبریز یا تهران یا مشهد یا شیراز بیاد و ضمن نقض قوانین بین الملل شهر ها رو بمباران کنه اول اینکه این مصافت رو چطور طی میکنه بعد اینکه چطور بر میگرده.

به نظر من اگر آمریکا بخواد حمله هوایی گسترده بکنه از موشک استفاده میکنه نه هواپیما کما اینکه ایران هم همینطوری عمل میکنه.

توی نبرد زمینی که امریکا شکست میخوره بدون تردید چون یه جا غیر از خاک خودش داره میجنگه.

بیشتر تمرکز روی همون مراکز حساس هست که موشکی عمل میکنن.

nima_tavana

عضو جدید
کاربر ممتاز
خدا نکنه جنگی بشه ولی :
با این وضعیت شما فکر می کنید ایران ، آمریکا را شکست میده خداییش یکم منطقی باشید .

از اونطرف هم با سامانه های ضد موشکی قوی ترین پدافند هوایی را برای امنیت خود و اسرائیل ایجاد کرده .
اگه میتونستن لبنان را شکست میداد ایران پیشکش حالا تو بگو f500داره

wasper

عضو جدید
خدا نکنه جنگی بشه ولی :

این ابر قدرت دنیا چرا نتونست از پس ویتنام در بیاد؟؟

این اسرائیل ابر قدرت چرا نتونست جنوب لبنان را بگیره؟؟

ddahmadss

عضو جدید
کاربر ممتاز
البته گزینه های هم یکم مشکل داره ها

چون یا جنگ میشه یا جنگ نمیشه حالا یا صد سال دیگه

wasper

عضو جدید
البته گزینه های هم یکم مشکل داره ها

چون یا جنگ میشه یا جنگ نمیشه حالا یا صد سال دیگه

میشه بیشتر توضیح بدی.
نفهمیدم.
کجاش مشکل داره.
سوالم این بود که تا 10 سال دیگه ایران وارد جنگ میشه یا نه.
اگر اره پیروز میشه یا نه

pedram_irani

عضو جدید
البته خیلی سران نظامی آمریکا میگند که اگر تحریم ها نتیجه نداد گزینه نظامی مد نظر هست اما خودشونم میدونن که جنگ در ایران کل منطقه را به آتش میکشه. بحث امنیت است و مختل شدن اقتصاد دنیا کهبهم میریزد و این به نفع هیچ کس نیست.

نکته مهم دیپلماسی ضعیف ایران هست که به آنها بهانه میدهد تا چنین تحریم هایی را علیه ایران وضع کنند در شرایط حاظر باید به سمت اتحاد ملی و دیپلماسی معقولانه روی آوریم تا خطرات احتمالی را از کشورمان دور کنیم

tatu_lover1366

عضو جدید
البته یکی از عللی که عنوان میشه نیروی هوایی آمریکا ال میکنه ول میکنه بر میگرده به تبلیغات . من منکر قدرت هوایی آمریکا نیستم اما جنگی که صورت میگیره جنگ نیروی هوایی نیست. یا 20 درصد قضیه هست. اول آخر هر جنگ رو نیروی انسانی تعیین میکنه.

مثلا اگر یه عده جنگنده تا اصفهان یا تبریز یا تهران یا مشهد یا شیراز بیاد و ضمن نقض قوانین بین الملل شهر ها رو بمباران کنه اول اینکه این مصافت رو چطور طی میکنه بعد اینکه چطور بر میگرده.

به نظر من اگر آمریکا بخواد حمله هوایی گسترده بکنه از موشک استفاده میکنه نه هواپیما کما اینکه ایران هم همینطوری عمل میکنه.

توی نبرد زمینی که امریکا شکست میخوره بدون تردید چون یه جا غیر از خاک خودش داره میجنگه.

حق با شماست البته امیدوارم جنگ نشه اما
اگر بشه امریکا هیچ شانسی در حمله هوایی نداره مگر اینکه با زدن مراکز حساس بخواد به این وسیله مانور بده
اما فتح ززمانی تحقق پیدا میکنه که بتونه نیروهاش رو به داخل این کشور بیاره , که اونم احتمالش نزدیک به صفره

ddahmadss

عضو جدید
کاربر ممتاز
میشه بیشتر توضیح بدی.
نفهمیدم.
کجاش مشکل داره.
سوالم این بود که تا 10 سال دیگه ایران وارد جنگ میشه یا نه.
اگر اره پیروز میشه یا نه
مثلا اگر تا 10 سال آینده جنگ نشد در سال یازدهم هم جنگ میشه؟دوازدهم؟...

خدا نکنه جنگی رخ بده اما جنگ ایران و آمریکا اجتناب ناپذیره و حتما رخ میده یه سال ده سال یا صد سال دیگه اما اتفاق میفته

Sarp

مدیر بازنشسته
البته خیلی سران نظامی آمریکا میگند که اگر تحریم ها نتیجه نداد گزینه نظامی مد نظر هست اما خودشونم میدونن که جنگ در ایران کل منطقه را به آتش میکشه. بحث امنیت است و مختل شدن اقتصاد دنیا کهبهم میریزد و این به نفع هیچ کس نیست.

نکته مهم دیپلماسی ضعیف ایران هست که به آنها بهانه میدهد تا چنین تحریم هایی را علیه ایران وضع کنند در شرایط حاظر باید به سمت اتحاد ملی و دیپلماسی معقولانه روی آوریم تا خطرات احتمالی را از کشورمان دور کنیم
متاسفانه تنها گزینه ای که همه باهاش مشکل دارند .

ddahmadss

عضو جدید
کاربر ممتاز

درون هست که بیرون رو میسازه. ما مردمی هستیم که گرفتار خیلی مسائلی هستیم که باعث تضعیفمون میشه مثل ترک فارس-عرب فارس- مسلمان غیر مسلمان-چپ راست-احمدی موسوی-مذهبی غیر مذهبی-باحجاب بی حجاب و حتی قرمز و آبی اگر یه حساب سر انگشتی بکنی توی یه کشور 80 ملیونی 10000 نفر هم اتفاق نظر ندارن بعد دیپلماسی بین المللیمون رو میگن چرا ضعیفه.

blue bee

عضو جدید
کاربر ممتاز
جالبه!
ظاهرا بی علاقه به جنگ نیستید!
اگر بعضی ها به خاطر منافع و طرز فکر عجیبشون و البته....!، کمی کوتاه بیان جنگی نمیشه و کسی رو هم به کشتن نمی دن.

کانادا

عضو جدید
کاربر ممتاز

بهتره کمی مطالعات خودت را در زمینه ی نظامی افزایش بدی .
منم یک ایرانیم و وطنم را دوست دارم و به هیچ وجه این فکر را نکنید که من یک انسان غرب زده هستم ولی شما دارید در مورد یک قدرت نظامی صحبت می کنید که در نقطه نقطه دنیا پایگاه نظامی داره و ناو هایی داره که بیش از 300 هواپیمای جنگی را در خودش جا میده .
در جنگ های امروزه حرف اول را نیروی هوایی میزنه و این نیست که شما یک عدد از دهنت بپره وبگی 20 درصد .
همانطور که گفتم با تجهیزات وسیع نظامی بدون اینکه رادار های پدافند هوایی ایران متوجه بشه این هواپیماهای جنگنده رادار گریز کار خودشون را انجام میدهند .
اینطوری نیست که با اتوبوس ابتدا به تبریز بیاند بعد برند تهران بعد بیاند اصفهان :biggrin: اونها کارشون را در حداقل زمان انجام می دهند .
استفاده از موشک ماله دو دهه گذشته است و اکنون که سیستم های ضد موشکی با توان بالایی مقابله میکنه این کار شدنی نیست یعنی حرفت کاملا اشتباهه و اطلاعاتت ناقص.
آمریکا نه تنها از رادارهای ایران به راحتی فرار میکنه بلکه توان از کار انداختنه آن هم داره .
حالا میرسیم به پیاده کردن نیروها که در مرحله ی دوم است ، این مرحله برای آمریکا سخت ترین مرحله است همینطور که در افغانستان و اکنون پاکستان دچار مشکل شده و ناچار به استفاده از هواپیماهای بدون سرنشین شده .
قوانین بین المللی هم دسته خودشونه و هر جور خواستند می تونند تغیرش دهند همین طور که تا کنون کسی نتوانسته با اسرائیل به خاطره نقض قوانین بین المللی یا نقض حقوق بشر محکوم کنه .
متاسفانه بعضی ها صحبت هایی کردن که بظاهره خودشون خیلی جالب وعلمی بوده وبدتر از اون کسانی هم که اصلاً اطلاعاتی در مورد جنگ افزار ندارند هم از اونها تشکر کردن :cry: آخه دوستانه من جنگ با ویتنام وجنگ با لبنان جنگ چریکی و کاملا با جنگی که احتمال وقوع آن با ایران را داره متفاوت است .
:heart::gol:

shahruzs

عضو جدید
کاربر ممتاز
امریکا این حکومت را روی کار اورده و نگهش داشته و تا دست امریکا پشت سر اینها هست هیچ کشوری بهش حمله نمیکنه خودشم که حمله نمیکنه پس جنگی رخ نمیده

shahruzs

عضو جدید
کاربر ممتاز
جنگی رخ نخواهد داد.

تا وقتی روسیه و چین دارند استعمار میکنند.
ولی من نظریه ای دارم یه چیزایی تو مایه های استعمار فرا نو یا جدیدتر یا ... که طبق اون نظریه بزرگترین استعمارگر ایران تو این 30 سال همون امریکا بود وسلام شاید یه زمانی اندیشمندانی روی این نظریه کار کنند و در کتابها و علوم مربوط وارد شود اصلا شاید الانم کسانی طرحش کرده باشند

tatu_lover1366

عضو جدید
استعمار این کشور زیر سر بریتانیای کبیر ه
میگید نه
برید جنوب ببینید انحصار برداشت چند تا چاه در جنوب در دست شرکتهای بریتانیایی هستش

سرمد حیدری

مدیر تالارهای مهندسی شیمی و نفت
مدیر تالار
جنگ تلفات خودش رو داره. اونا کاری میکنن که ایران خودش ضعیف بشه. چه از نظر اقتصادی که این دولت داره تمام و کمال براش انجام میده و چه از نظر سیاسی و نظامی.
ما در ضمینه نظامی کلی پیشرفت داشتیم. ولی نکته اصلی اینجاست که اگه شماها دیده باشید تمام بی سیم های سپاه موتورلا هستند که متعلق به امریکا و اسرائیله و جالبه که خامنه ای هم گفتند که چون مال اسرائیله نباید باشه. تاپیکشو یکی از بچها تو تالار اسلام زده بود.
به همین خاطر سیستم بی سیم ایران کاملا براشون شناخته شده هست. از طرفی مراکز اصلی ما هم ساخت اونهاست. مثل پالایشگاه اصفهان که کار امریکا و ایتالیا هست و تمام نقشه اونو دارن. یا الایشگاه ابادان که مال شرکت BP هست.
جدای از اینها. کافی دو سه تا موشک بزنن تو پارس جنوبی. کل ایران نابود میشه و دیگه نیاز به هیچی هم ندارن.
البته خدا نکنه جنگ بشه وگرنه این جنگ مثل جنگ قبلی نخواهد بود.

lars_manson2002

عضو جدید
کاربر ممتاز
خدا نکنه جنگی بشه ولی :

عزیزم, جنگ دیگه اونطوری که تو فکرش رو میکنی نیست,هواپیما و هلیکوپتر و پیاده نظام واسه بعد از جنگه, به نوعی میشه از اونا اع عنوان پس جنگ یاد کرد. جنگهایی که توش آمریکا دخالت مستقیم داشته باشه با تمام تکنولوژیش وارد عرصه جنگ میشه, از ماهواره ها گرفته تا هر نوع چیز ه عجیب غریبی که ما حتی اسمشون رو هم نشنیدیم, خیلی ها میگن بعلت نارضایتی مردم بود که آمریکایی ها یک هفته ای بغداد رو گرفتن در حالی که اینطور نبود, آمریکایی ها با یه سیستم عجیب غریب کل سیستم راداری و رادیویی عراق رو از کار انداختن و با به اصطلاح عراق کور شده بود بعد با یه سری هواپیماهایی در اوج آسمانها با خیال راحت با فشار دکمه تک تک اهداف دشمن رو مورد هدف قرار میدادند, درست مثله بازی کامپیوتری, اتفاقا یه فیلم مستند از سلاحهای آمریکایی دارم که حجمش زیاد هست وگرنه آپلود میکردم.

اگه میبینید آمریکا الان تو عراق و افغانستان مونده واسه اینه که بالواقع جنگ کلاسیکی در کار نیست که بخواد به جایی حمله کنه, بلکه یه جنگ بزن در برو هست که اینو نمیشه کاریش کرد.

lars_manson2002

عضو جدید
کاربر ممتاز
جنگی رخ نخواهد داد.

تا وقتی روسیه و چین دارند استعمار میکنند.

اتفاقا اگه خود آمریکا وارد معرکه بشه اینا همشون ساکت میشن.

امریکا این حکومت را روی کار اورده و نگهش داشته و تا دست امریکا پشت سر اینها هست هیچ کشوری بهش حمله نمیکنه خودشم که حمله نمیکنه پس جنگی رخ نمیده
آمریکا خودش صدام رو آورد و دیدید که چطور از سوراخ موش کشیدنش بیرون.

اگه خودمون خودمون رو نابود نکنیم ،کسی از بیرون نمی تونه کاری بکنه:neutral:

نه دوست من, دشمنی که اون بیرون هست خیلی خطرناکه , خیلی قدرتمند و حیله گر هم هست.

احتمال حمله به ایران زیاده اما نه تو دوره اوباما.

lars_manson2002

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه میتونستن لبنان را شکست میداد ایران پیشکش حالا تو بگو f500داره
اولا اسراییل رو با آمریکا مقایسه نکنید, اسرییل کشور خیلی کوچیک و آسیب پذیریه و تو قلب مسلمونا واقع هست و تو تیررس هست و نمیتونه حرکت خاصی بکنه, تازه تعداد نیروهای نظامیش فوق العاده کمه, نمیتونه به صورت طولانی بجنگه, مقایسه کنید با کشوری مثله آمریکا که 10 سال تو دو کشور بزرگ درحال جنگ هست و هنوز اقتصاد اول دنیاست.
ثانیا
:D بله تا وقتی که جوونا رو کیلویی مثله گوسفند بفرستی جلوی گلوله بالاخره به یه پیروزیهای کوچیکی هم دست پیدا میکنی, اما تا کی؟