معادلات سیاسی چیزی نیست که بشه واسه 10 سال بعد راجبش پیش بینی کرد ولی با نشانه هایی که الآن وجود داره، آمریکا نمیتونه وارد جنگ با ایران بشه و اساساً کشور دیگه ای هم نیست که بتونه با ایرن وارد جنگ بشه...
من خبرش رو نشنیدم که جدیداً گفته باشه میخوایم نیروهامون رو کم کنیم از وقتی که اینها در این کشورند، هر چند وقت یکبار وعده کاهش نیروها رودادن ولی هیچ تغییری نکرده بلکه نیروهاشون هم بیشتر شده! این وعده و وعیدها هم به خاطر فشار افکار عمومی و کشورهای مختلفه...شما پیشرفتی که ایران در 10 سال دیگه میکنه را در نظر بگیرید.
امریکا الان نمیتونه ایران را تحمل بکنه.
یعنی اگر شما اگر جای امریکا باشید ترجیح میدید که با ایران الان بجنگید تا مثلت 15 سال دیگه.
ما میدونیم که هر ثانیه وجود این نظام باعث ضرر رسوندن به اهداف امریکا میشه و سلطه امریکا را از بین برده.
خروج امریکا از عراق شک بر انگیز است.میبینید که میخواد عراق را کم کنه و نیروهایش را در افغانستان کمتر کنه.
نظرتون چیه؟؟؟
البته ایران در این چند ساله خیلی از تجهیزات نظامی بزرگ جهان را میسازه یا از روسیه وارد میکنه ولی از نظره هوایی که مهمترین بخش جنگ است خیلی ضعف داره.
اگه میتونستن لبنان را شکست میداد ایران پیشکش حالا تو بگو f500دارهخدا نکنه جنگی بشه ولی :
فراموش نکنید طبق آمار 51 درصد قدرت نظامی جهان به تنهایی در اختیاره آمریکاست .
منبع : یه سرچ بکنید من حال ندارم لینکش را پیدا کنم .
با این وضعیت شما فکر می کنید ایران ، آمریکا را شکست میده خداییش یکم منطقی باشید .
آمریکا با جت های جنگنده رادار گریز مثله f117 کله خاورمیانه را بمب باران میکنه .
![]()
از اونطرف هم با سامانه های ضد موشکی قوی ترین پدافند هوایی را برای امنیت خود و اسرائیل ایجاد کرده .
خدا نکنه جنگی بشه ولی :
با این وضعیت شما فکر می کنید ایران ، آمریکا را شکست میده خداییش یکم منطقی باشید .
![]()
از اونطرف هم با سامانه های ضد موشکی قوی ترین پدافند هوایی را برای امنیت خود و اسرائیل ایجاد کرده .
اگه میتونستن لبنان را شکست میداد ایران پیشکش حالا تو بگو f500داره
البته گزینه های هم یکم مشکل داره ها
چون یا جنگ میشه یا جنگ نمیشه حالا یا صد سال دیگه
البته یکی از عللی که عنوان میشه نیروی هوایی آمریکا ال میکنه ول میکنه بر میگرده به تبلیغات . من منکر قدرت هوایی آمریکا نیستم اما جنگی که صورت میگیره جنگ نیروی هوایی نیست. یا 20 درصد قضیه هست. اول آخر هر جنگ رو نیروی انسانی تعیین میکنه.
مثلا اگر یه عده جنگنده تا اصفهان یا تبریز یا تهران یا مشهد یا شیراز بیاد و ضمن نقض قوانین بین الملل شهر ها رو بمباران کنه اول اینکه این مصافت رو چطور طی میکنه بعد اینکه چطور بر میگرده.
به نظر من اگر آمریکا بخواد حمله هوایی گسترده بکنه از موشک استفاده میکنه نه هواپیما کما اینکه ایران هم همینطوری عمل میکنه.
توی نبرد زمینی که امریکا شکست میخوره بدون تردید چون یه جا غیر از خاک خودش داره میجنگه.
بیشتر تمرکز روی همون مراکز حساس هست که موشکی عمل میکنن.
مثلا اگر تا 10 سال آینده جنگ نشد در سال یازدهم هم جنگ میشه؟دوازدهم؟...میشه بیشتر توضیح بدی.
نفهمیدم.
کجاش مشکل داره.
سوالم این بود که تا 10 سال دیگه ایران وارد جنگ میشه یا نه.
اگر اره پیروز میشه یا نه
متاسفانه تنها گزینه ای که همه باهاش مشکل دارند .البته خیلی سران نظامی آمریکا میگند که اگر تحریم ها نتیجه نداد گزینه نظامی مد نظر هست اما خودشونم میدونن که جنگ در ایران کل منطقه را به آتش میکشه. بحث امنیت است و مختل شدن اقتصاد دنیا کهبهم میریزد و این به نفع هیچ کس نیست.
نکته مهم دیپلماسی ضعیف ایران هست که به آنها بهانه میدهد تا چنین تحریم هایی را علیه ایران وضع کنند در شرایط حاظر باید به سمت اتحاد ملی و دیپلماسی معقولانه روی آوریم تا خطرات احتمالی را از کشورمان دور کنیم
البته خیلی سران نظامی آمریکا میگند که اگر تحریم ها نتیجه نداد گزینه نظامی مد نظر هست اما خودشونم میدونن که جنگ در ایران کل منطقه را به آتش میکشه. بحث امنیت است و مختل شدن اقتصاد دنیا کهبهم میریزد و این به نفع هیچ کس نیست.
نکته مهم دیپلماسی ضعیف ایران هست که به آنها بهانه میدهد تا چنین تحریم هایی را علیه ایران وضع کنند در شرایط حاظر باید به سمت اتحاد ملی و دیپلماسی معقولانه روی آوریم تا خطرات احتمالی را از کشورمان دور کنیم
بهتره کمی مطالعات خودت را در زمینه ی نظامی افزایش بدی .البته یکی از عللی که عنوان میشه نیروی هوایی آمریکا ال میکنه ول میکنه بر میگرده به تبلیغات . من منکر قدرت هوایی آمریکا نیستم اما جنگی که صورت میگیره جنگ نیروی هوایی نیست. یا 20 درصد قضیه هست. اول آخر هر جنگ رو نیروی انسانی تعیین میکنه.
مثلا اگر یه عده جنگنده تا اصفهان یا تبریز یا تهران یا مشهد یا شیراز بیاد و ضمن نقض قوانین بین الملل شهر ها رو بمباران کنه اول اینکه این مصافت رو چطور طی میکنه بعد اینکه چطور بر میگرده.
به نظر من اگر آمریکا بخواد حمله هوایی گسترده بکنه از موشک استفاده میکنه نه هواپیما کما اینکه ایران هم همینطوری عمل میکنه.
توی نبرد زمینی که امریکا شکست میخوره بدون تردید چون یه جا غیر از خاک خودش داره میجنگه.
بیشتر تمرکز روی همون مراکز حساس هست که موشکی عمل میکنن.
آخه دوستانه من جنگ با ویتنام وجنگ با لبنان جنگ چریکی و کاملا با جنگی که احتمال وقوع آن با ایران را داره متفاوت است .
ولی من نظریه ای دارم یه چیزایی تو مایه های استعمار فرا نو یا جدیدتر یا ... که طبق اون نظریه بزرگترین استعمارگر ایران تو این 30 سال همون امریکا بود وسلام شاید یه زمانی اندیشمندانی روی این نظریه کار کنند و در کتابها و علوم مربوط وارد شود اصلا شاید الانم کسانی طرحش کرده باشندجنگی رخ نخواهد داد.
تا وقتی روسیه و چین دارند استعمار میکنند.
امریکا نه استعمارامریکا این حکومت را روی کار اورده و نگهش داشته و تا دست امریکا پشت سر اینها هست هیچ کشوری بهش حمله نمیکنه خودشم که حمله نمیکنه پس جنگی رخ نمیده

خدا نکنه جنگی بشه ولی :
![]()
جنگی رخ نخواهد داد.
تا وقتی روسیه و چین دارند استعمار میکنند.
آمریکا خودش صدام رو آورد و دیدید که چطور از سوراخ موش کشیدنش بیرون.امریکا این حکومت را روی کار اورده و نگهش داشته و تا دست امریکا پشت سر اینها هست هیچ کشوری بهش حمله نمیکنه خودشم که حمله نمیکنه پس جنگی رخ نمیده
اگه خودمون خودمون رو نابود نکنیم ،کسی از بیرون نمی تونه کاری بکنه![]()
اولا اسراییل رو با آمریکا مقایسه نکنید, اسرییل کشور خیلی کوچیک و آسیب پذیریه و تو قلب مسلمونا واقع هست و تو تیررس هست و نمیتونه حرکت خاصی بکنه, تازه تعداد نیروهای نظامیش فوق العاده کمه, نمیتونه به صورت طولانی بجنگه, مقایسه کنید با کشوری مثله آمریکا که 10 سال تو دو کشور بزرگ درحال جنگ هست و هنوز اقتصاد اول دنیاست.اگه میتونستن لبنان را شکست میداد ایران پیشکش حالا تو بگو f500داره
بله تا وقتی که جوونا رو کیلویی مثله گوسفند بفرستی جلوی گلوله بالاخره به یه پیروزیهای کوچیکی هم دست پیدا میکنی, اما تا کی؟