این آدم واسه همه آهنه واسه ی تو جیوه س...
Ahmad Engineer کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Sep 13, 2026 #8,071 این آدم واسه همه آهنه واسه ی تو جیوه س...
Ahmad Engineer کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Sep 19, 2026 #8,073 پاییز! پادشاه فصل ها... فصلی که من با همه ی وجودم عاشق شدم و غم عشق رو لمس کردم و سالهاست دارم با این غم زندگی میکنم...
پاییز! پادشاه فصل ها... فصلی که من با همه ی وجودم عاشق شدم و غم عشق رو لمس کردم و سالهاست دارم با این غم زندگی میکنم...
♥@SH!M♥ کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Sep 20, 2026 #8,074 اونجا که صائب تبریزی میگه: شیشه نزدیکتر از سنگ ندارد خویشی هر شکستی که به هرکس برسد از خویش است
naghmeirani مدیر کل سایت عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت مدیر ارشد Sep 20, 2026 #8,075 شخصیت اَدا نمیخواد اصالت میخواد...
Ahmad Engineer کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Sep 20, 2026 #8,076 پای دیوار جدایی نردبامی بودو نیست کاش میشد گذشته هارو پس بگیرم...
♥@SH!M♥ کاربر حرفه ای کاربر ممتاز دوشنبه ساعت 00:42 #8,077 خیلی وقتا میشه آدما رو بخاطر بدی هاشون بخشید ولی بخاطر بی ارزش کردن خوبی هامون هرگز!!
naghmeirani مدیر کل سایت عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت مدیر ارشد دوشنبه ساعت 23:11 #8,078 چو سیل از سر گذشت.. آن را چه میترسانی از باران؟