با سلام من جزوه الكترونيك 1 دانشگاه اميركبير را مي خواستم با تشكر:smile:
S SEPEHR82 عضو جدید Jun 11, 2008 #1 با سلام من جزوه الكترونيك 1 دانشگاه اميركبير را مي خواستم با تشكر
S SEPEHR82 عضو جدید Jun 14, 2008 #2 جزوه الكترونيك 1 جزوه الكترونيك 1 آيا كسي نيست كه يك جزوه درس الكترونيك 1 را از طريق مدير سيستم به ايميل من بفرستد
جزوه الكترونيك 1 جزوه الكترونيك 1 آيا كسي نيست كه يك جزوه درس الكترونيك 1 را از طريق مدير سيستم به ايميل من بفرستد
masoudTR عضو جدید Jun 14, 2008 #3 SEPEHR82 گفت: آيا كسي نيست كه يك جزوه درس الكترونيك 1 را از طريق مدير سيستم به ايميل من بفرستد کلیک کنید تا باز شود... نه....................................................................................
SEPEHR82 گفت: آيا كسي نيست كه يك جزوه درس الكترونيك 1 را از طريق مدير سيستم به ايميل من بفرستد کلیک کنید تا باز شود... نه....................................................................................
sepide_86 عضو جدید کاربر ممتاز Jun 16, 2008 #4 اینا برات میزارم ولی نمیدونم مال کدوم دانشگاست! جزوه ي الكترونيك1 سرفصل ها: 1- مدارهاي ديودي الف) مدارهاي برشگر ب) مدارهاي كلمپ ج) مدار چند برتبر كننده ي ولتاژ د)مدار هاي يكسو ساز 2- ترانزيستور الف)معرفي ترانزيستورهاي npnوpnp ب) بررسي حالت هاي مختلف تقويت كننده ج)دارلينگتون د)FET ه)MOSFET منبع : ir-micro.com لينك دانلود: فايل هاي ضميمه شده electronic1.rar (4069.05 کیلوبایت - دفعات دانلود: 676 بار.)
اینا برات میزارم ولی نمیدونم مال کدوم دانشگاست! جزوه ي الكترونيك1 سرفصل ها: 1- مدارهاي ديودي الف) مدارهاي برشگر ب) مدارهاي كلمپ ج) مدار چند برتبر كننده ي ولتاژ د)مدار هاي يكسو ساز 2- ترانزيستور الف)معرفي ترانزيستورهاي npnوpnp ب) بررسي حالت هاي مختلف تقويت كننده ج)دارلينگتون د)FET ه)MOSFET منبع : ir-micro.com لينك دانلود: فايل هاي ضميمه شده electronic1.rar (4069.05 کیلوبایت - دفعات دانلود: 676 بار.)
B babak1353 عضو جدید Apr 16, 2009 #6 dariush29 گفت: سلام ممنون ولي اينكه پسورد ميخواد کلیک کنید تا باز شود... سلام این را امتحان کنید www.eca.ir
dariush29 گفت: سلام ممنون ولي اينكه پسورد ميخواد کلیک کنید تا باز شود... سلام این را امتحان کنید www.eca.ir
M mspiar عضو جدید Nov 12, 2009 #7 سلام منم دنبال جزوه هستم اگه کاملشو داشتین منم می خوام جزوه ای که گذاشتید واضح نیست.
م من می توانم عضو جدید Jan 19, 2010 #9 دیگه نمی دونم چکارکنم من باید الکترونیک 1رو یاد بگیرم زیاد وقت ندارم کنکور کارشناسی نزدیک
علی رضا1111 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jan 20, 2010 #10 من می توانم گفت: دیگه نمی دونم چکارکنم من باید الکترونیک 1رو یاد بگیرم زیاد وقت ندارم کنکور کارشناسی نزدیک کلیک کنید تا باز شود... اینا عالیه حتما بخونید 1-سدرا اسمیت 2-دکتر میرغشقی 3-مهندس علیایی دوجلد 4-نشلسکی این سنگینه
من می توانم گفت: دیگه نمی دونم چکارکنم من باید الکترونیک 1رو یاد بگیرم زیاد وقت ندارم کنکور کارشناسی نزدیک کلیک کنید تا باز شود... اینا عالیه حتما بخونید 1-سدرا اسمیت 2-دکتر میرغشقی 3-مهندس علیایی دوجلد 4-نشلسکی این سنگینه
bahareh85 عضو جدید Jan 25, 2010 #11 سلام سلام خیلی دنبال جزوه امیر کبیر نباش چون من دیدمش و فرقی با جزوه های دیگه نداره اگر وقت زیادی داری برای الکترونیک 1 میر عشقی از همه بهتره ولی اگه وقت نداری کتاب های تست بازار و جزوه پارسه هم میتونه به صورت موضوعی کمکت کنه موفق باشی
سلام سلام خیلی دنبال جزوه امیر کبیر نباش چون من دیدمش و فرقی با جزوه های دیگه نداره اگر وقت زیادی داری برای الکترونیک 1 میر عشقی از همه بهتره ولی اگه وقت نداری کتاب های تست بازار و جزوه پارسه هم میتونه به صورت موضوعی کمکت کنه موفق باشی