سلام...

واسه این پستم اخطار نگیرم خوبه... چون من همیشه رک حرف میزنم از چاپلوسی و پیچوندن بدم میاددر مورد این تالار من تو تاپیک نظر سنجی اقای
t3teknik هم گفتم اینجا به مدیریت بشتر نیاز داره.... برخلاف جاهای دیگه اینجا دستیار مدیر ندارهکه در نبود مدیر کاری انجام بده..... تعداد مدیران هم کفاف نمیده... من خودم قبلا مدیر سایت دانشجویان ایران بودم که سایت خودمون بود بدلیل پاره ای از مشکلات مالی حذف شدحالا بگذریم اونجا 12 نفر عضو فعال داشتیم اما خیلیم از اینجا بهتر بود چون بچه ها واقعا زحمت میکشیدن براش... مدیر تالار کامپیوتراستاد خودمون بود که رایگان واسه همه برنامه مینوشتاینجا اگه بخوای دنبال یه سورس کد نویسی بگردی هیچی پیدا نمیکنی یا اگرم باشه کپی پیست شده و کلا کار نمیکنه...خب ادم دوست نداره دیگه تو همچنین محیطی وقت بذارهچون واقعا کسی قدرتو نمیدونه عوضش اگه هی بری مطلب کپی کنی میشی کاربر فعال......من خودم مدتی تو تالار تاریخ مطلب گذاشتم گفتم فعال بشم اونم نشدمنکته ی دوم : بین کاربرا اگه دقت کنید... طرف سال2000 اومده عضو شده 3300 پست داره100 امتیاز داره 10 تا ماله سیستمه هههامتیاز بعدشم فقط تو یکی از این دو جا پیدا میشه: 1. زنگ تفریح .2. پروف همه ی دخترااقا ما نمیگیم دوست دختر پیدا نکن پیدا بکن یکی. کافیه اگه واقعا این کاره. ای نه هزارتا تمام دخترای مردمو بذاری سرکار بعدش جیم بزنی... بقول بچه ها گفتنی دلش شده گاراج.. باهاش حرف بزنی میگه .......خودت خودت.. طرف اصل شعور و منطق درست حسابی هم نداره مثه وزغ دانا و امثالش.......نقطه مقابل این ادما یه عده هم هستن که فقط بلدن امر به معروف کنن به قول خودشون....امر به معروف میکنن میگن چه میدونم موهای اواتارتو بکن تو و....قدرت درک اینو ندارن که تو دنیای مجازی هر کسی یه ازادی نسبی دارههمین ادما هستن که رتبه ی سایت رو میارن پایین بهرحال بنده نظر شخصیمو گفتم ببخشید اگه رک و پوست کتده بود تا وقتی اینمسایل. هستن. نباید انتظار پیشرفت داشته. باشیم...خیلیامون فقط اسم مهندس رو یدک میکشیم!!!!