جاهای دیدنی سرعین

آیسان سهند

عضو جدید
اگه دنبال یه سفر کوتاه، حال‌خوب‌کن و پر از تجربه‌های خاصی، شک نکن که باید بری سرعین. من وقتی اولین بار رفتم، فکر می‌کردم فقط قراره برم آب گرم بخورم و برگردم، ولی باور کن دیدم این شهر کوچیک کلی جای دیدنی و جذاب داره که اصلاً نمی‌شه توی یه سفر همه رو جمع کرد.

1756841189824.jpeg
خب بذار از معروف‌ترینش شروع کنم؛ چشمه‌های آب گرم سرعین. اصلاً سرعین بدون این چشمه‌ها معنی نداره. من خودم رفتم یکی از مجتمع‌های معروف، وقتی توی آب داغ معدنی غوطه‌ور شدم، حس کردم همه‌ی خستگی یه سال کار و زندگی از تنم بیرون رفت. تازه می‌گن خاصیت درمانی هم داره، مخصوصاً برای درد مفاصل. اون حس سبکی بعدش واقعاً لذت‌بخشه.

بعد از آب‌تنی، حتماً باید یه سر به آبشار ورگه‌سران بزنی. این آبشار توی دل طبیعت سرسبز اطراف سرعینه و راه رسیدن بهش هم پر از منظره‌های قشنگه. من وقتی رسیدم، صدای شرشر آب و اون هوای خنک کوهستانی همه‌چی رو از ذهنم پاک کرد.

یه جای دیگه که خیلی دوست داشتم، پیست اسکی آلوارس بود. البته زمستونا بیشتر رونق داره، ولی حتی تابستون هم اون اطرافش پر از دشتای گل و هوای خنکه. من خودم تابستون رفتم و یه پیک‌نیک حسابی داشتم.

از جاهای طبیعی که بگذریم، بازار سرعین هم خودش یه جاذبه‌ست. من همون‌جا اولین بار آش دوغ سرعین رو امتحان کردم. اووووف، چه مزه‌ای داشت! کلی هم سوغاتی خریدم؛ از عسل‌های معروف اردبیل گرفته تا سرشیر تازه. پیشنهاد می‌کنم اگه رفتی، حتماً صبحونه رو با سرشیر و عسل شروع کنی، طعمش تا آخر عمر یادت می‌مونه.

یه تجربه‌ی دیگه‌ای که داشتم، رفتن به اطراف سرعین بود. مثلاً روستای ویند کلخوران، یه غار خیلی خاص داره به اسم "غار یخگان" که حتی وسط تابستون هم داخلش یخه! وقتی رفتم، باورم نمی‌شد وسط اون گرما، یه‌هو وارد یه دنیای سرد و یخی بشم.

همچنین، نزدیک سرعین یه منطقه هست به اسم سبلان. کوه سبلان با اون عظمتش همیشه توی دیدرسه. من تا بالاش نرفتم، ولی خیلیا برای کوهنوردی و دیدن دریاچه‌ی قله میان. حتی از پایین هم وقتی بهش نگاه می‌کنی، حس می‌کنی یه غول مهربون داره از کل منطقه مراقبت می‌کنه.

خلاصه بخوام بگم، سرعین فقط شهر آب‌گرم نیست؛ پر از جاهای طبیعی، تاریخی و خوشمزه‌ست! برای من این سفر پر از لحظه‌های به‌یاد‌موندنی بود؛ از آرامش توی آب‌های معدنی گرفته تا خنده‌های بلند توی بازار و نفس‌کشیدن هوای خنک کوهستان.

حالا نوبت شماست! اگه شما هم سرعین رفتین، بگید بیشتر از همه کجاهاشو دوست داشتین؟ یا اگه هنوز نرفتین، کدوم یکی از این جاها بیشتر وسوستون کرد؟ توی کامنت‌ها برامون بنویسید که بقیه هم از تجربه‌هاتون استفاده کنن.

آخرین ویرایش توسط مدیر: