جاهای دیدنی سرعین

آیسان سهند

کاربر فعال
اگه دنبال یه سفر کوتاه، حال‌خوب‌کن و پر از تجربه‌های خاصی، شک نکن که باید بری سرعین. من وقتی اولین بار رفتم، فکر می‌کردم فقط قراره برم آب گرم بخورم و برگردم، ولی باور کن دیدم این شهر کوچیک کلی جای دیدنی و جذاب داره که اصلاً نمی‌شه توی یه سفر همه رو جمع کرد.

1756841189824.jpeg
خب بذار از معروف‌ترینش شروع کنم؛ چشمه‌های آب گرم سرعین. اصلاً سرعین بدون این چشمه‌ها معنی نداره. من خودم رفتم یکی از مجتمع‌های معروف، وقتی توی آب داغ معدنی غوطه‌ور شدم، حس کردم همه‌ی خستگی یه سال کار و زندگی از تنم بیرون رفت. تازه می‌گن خاصیت درمانی هم داره، مخصوصاً برای درد مفاصل. اون حس سبکی بعدش واقعاً لذت‌بخشه.

بعد از آب‌تنی، حتماً باید یه سر به آبشار ورگه‌سران بزنی. این آبشار توی دل طبیعت سرسبز اطراف سرعینه و راه رسیدن بهش هم پر از منظره‌های قشنگه. من وقتی رسیدم، صدای شرشر آب و اون هوای خنک کوهستانی همه‌چی رو از ذهنم پاک کرد.

یه جای دیگه که خیلی دوست داشتم، پیست اسکی آلوارس بود. البته زمستونا بیشتر رونق داره، ولی حتی تابستون هم اون اطرافش پر از دشتای گل و هوای خنکه. من خودم تابستون رفتم و یه پیک‌نیک حسابی داشتم.

از جاهای طبیعی که بگذریم، بازار سرعین هم خودش یه جاذبه‌ست. من همون‌جا اولین بار آش دوغ سرعین رو امتحان کردم. اووووف، چه مزه‌ای داشت! کلی هم سوغاتی خریدم؛ از عسل‌های معروف اردبیل گرفته تا سرشیر تازه. پیشنهاد می‌کنم اگه رفتی، حتماً صبحونه رو با سرشیر و عسل شروع کنی، طعمش تا آخر عمر یادت می‌مونه.

یه تجربه‌ی دیگه‌ای که داشتم، رفتن به اطراف سرعین بود. مثلاً روستای ویند کلخوران، یه غار خیلی خاص داره به اسم "غار یخگان" که حتی وسط تابستون هم داخلش یخه! وقتی رفتم، باورم نمی‌شد وسط اون گرما، یه‌هو وارد یه دنیای سرد و یخی بشم.

همچنین، نزدیک سرعین یه منطقه هست به اسم سبلان. کوه سبلان با اون عظمتش همیشه توی دیدرسه. من تا بالاش نرفتم، ولی خیلیا برای کوهنوردی و دیدن دریاچه‌ی قله میان. حتی از پایین هم وقتی بهش نگاه می‌کنی، حس می‌کنی یه غول مهربون داره از کل منطقه مراقبت می‌کنه.

خلاصه بخوام بگم، سرعین فقط شهر آب‌گرم نیست؛ پر از جاهای طبیعی، تاریخی و خوشمزه‌ست! برای من این سفر پر از لحظه‌های به‌یاد‌موندنی بود؛ از آرامش توی آب‌های معدنی گرفته تا خنده‌های بلند توی بازار و نفس‌کشیدن هوای خنک کوهستان.

حالا نوبت شماست! اگه شما هم سرعین رفتین، بگید بیشتر از همه کجاهاشو دوست داشتین؟ یا اگه هنوز نرفتین، کدوم یکی از این جاها بیشتر وسوستون کرد؟ توی کامنت‌ها برامون بنویسید که بقیه هم از تجربه‌هاتون استفاده کنن.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

آیسان سهند

کاربر فعال
سرعین، شهر چشمه‌های آب گرم در دامنه‌های سبلان، مقصدی محبوب برای گردشگران است که در تمام فصول سال زیبایی‌های طبیعی و امکانات تفریحی متنوعی دارد. در ادامه، برخی از مهم‌ترین جاذبه‌های گردشگری سرعین را معرفی می‌کنیم:

۱. آبگرم گاومیش گلی​

این مجتمع آب‌درمانی با دمای آب تا ۴۶ درجه سانتی‌گراد و مواد معدنی غنی، برای درمان روماتیسم، دردهای عضلانی و بیماری‌های قلبی و عروقی مفید است. استخرهای روباز و سرپوشیده آن در تمام فصول سال فعال هستند.

۲. پیست اسکی آلوارس​

بزرگ‌ترین پیست اسکی ایران در ۱۲ کیلومتری سرعین واقع شده است. این پیست در تمام فصول سال، حتی تابستان، برف دارد و امکاناتی مانند تله‌سیژ، بالابر و کافی‌شاپ را ارائه می‌دهد.

۳. چشمه و آبشار گورگور​

این آبشار از ارتفاع حدود ۱۲ متر سرازیر می‌شود و در پایین آن حوضچه‌ای با ماهی‌های قزل‌آلا قرار دارد. این منطقه در ۲۰ کیلومتری سرعین، به سمت پیست اسکی آلوارس، واقع شده است.

۴. آبشار ورگه‌سران​

در دامنه‌های سرسبز سبلان و میان دشت‌های خرم، آبشار ورگه‌سران قرار دارد که یکی از بکرترین نقاط دیدنی سرعین به شمار می‌رود.

۵. روستای کنزق​

این روستای تاریخی با دستکندهای کهن و معماری صخره‌ای، یکی از جاذبه‌های گردشگری سرعین است که قدمت آن به هزاره قبل از میلاد می‌رسد.

۶. مجتمع آب‌درمانی رویال پارک​

این مجموعه با امکاناتی مانند استخرهای سرپوشیده، سونا، جکوزی و سالن بدنسازی، اولین عضو ایرانی در اتحادیه آب‌های درمانی دنیاست.

منبع

ALIREZA.F.1988

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سرعین، شهر چشمه‌های آب گرم در دامنه‌های سبلان، مقصدی محبوب برای گردشگران است که در تمام فصول سال زیبایی‌های طبیعی و امکانات تفریحی متنوعی دارد. در ادامه، برخی از مهم‌ترین جاذبه‌های گردشگری سرعین را معرفی می‌کنیم:

۱. آبگرم گاومیش گلی​

این مجتمع آب‌درمانی با دمای آب تا ۴۶ درجه سانتی‌گراد و مواد معدنی غنی، برای درمان روماتیسم، دردهای عضلانی و بیماری‌های قلبی و عروقی مفید است. استخرهای روباز و سرپوشیده آن در تمام فصول سال فعال هستند.

۲. پیست اسکی آلوارس​

بزرگ‌ترین پیست اسکی ایران در ۱۲ کیلومتری سرعین واقع شده است. این پیست در تمام فصول سال، حتی تابستان، برف دارد و امکاناتی مانند تله‌سیژ، بالابر و کافی‌شاپ را ارائه می‌دهد.

۳. چشمه و آبشار گورگور​

این آبشار از ارتفاع حدود ۱۲ متر سرازیر می‌شود و در پایین آن حوضچه‌ای با ماهی‌های قزل‌آلا قرار دارد. این منطقه در ۲۰ کیلومتری سرعین، به سمت پیست اسکی آلوارس، واقع شده است.

۴. آبشار ورگه‌سران​

در دامنه‌های سرسبز سبلان و میان دشت‌های خرم، آبشار ورگه‌سران قرار دارد که یکی از بکرترین نقاط دیدنی سرعین به شمار می‌رود.

۵. روستای کنزق​

این روستای تاریخی با دستکندهای کهن و معماری صخره‌ای، یکی از جاذبه‌های گردشگری سرعین است که قدمت آن به هزاره قبل از میلاد می‌رسد.

۶. مجتمع آب‌درمانی رویال پارک​

این مجموعه با امکاناتی مانند استخرهای سرپوشیده، سونا، جکوزی و سالن بدنسازی، اولین عضو ایرانی در اتحادیه آب‌های درمانی دنیاست.

منبع
فقط توضیح نده ، دعوتمون کن و ببرمون به این جاهای دیدنی تا از نزدیک ببینیم

eterno

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز
آره آره یادم رفته بود😂
تازه امکان ربات بودن هم داشت😂
همونجوری که میگن ایلان ماسک یه رباته انسان‌نما هست، احتمالا ربات دوم همین علیرضای خودمونه😂

!austenite

کاربر حرفه ای
تو شهرشون کلی علیرضاهست که همه شکل همن
علیرضا مدل ساختش سال شصت وششه
میگن تولید علیرضا ازسال 1380متوقف شده به دلیل آلایندگی
جاش ممدرضا تولید کردن که نمونه ی بهسازی شده ی علیرضاعه:ROFLMAO:

eterno

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز
تو شهرشون کلی علیرضاهست که همه شکل همن
علیرضا مدل ساختش سال شصت وششه
میگن تولید علیرضا ازسال 1380متوقف شده به دلیل آلایندگی
جاش ممدرضا تولید کردن که نمونه ی بهسازی شده ی علیرضاعه:ROFLMAO:
شصت و ششه تا شصت و هفت؟
فکر کنم شصت و هفته، یه مدل پیشرفته‌تر از مدل شصت و ششه و یه آپشن نسبت به مدل قبلی روش اضافه کردن که اونم چشم‌های مدل شصت و هفتیه، مه‌شکن داره🤣🤣🤣