تیین مقدار درصد انقباض در طراحی قالبهای ریخته گری ریژه یا دایکاست برای الیاژهای الومینیوم یا چدن

arjmand200

عضو جدید
با سلام خدمت دوستان ، راستش من تو یه شرکت طراحی قالبهای و تولید قطعات ریخته گری کار میکنم ، اینجا مقدار درصد انتقباض رو فکر میکنم درست نمیگیرن یا حداقل به نظر من اینطوریه ، میخواستم ببینم آیا مقدار درصد مشخصی برای انتقباض حجمی این نوع آلیاژها وجود داره یا نه (آلیاژهای الومینیوم و چدن )؟؟
ممنون

shahab-e.din

عضو جدید
با سلام خدمت دوستان ، راستش من تو یه شرکت طراحی قالبهای و تولید قطعات ریخته گری کار میکنم ، اینجا مقدار درصد انتقباض رو فکر میکنم درست نمیگیرن یا حداقل به نظر من اینطوریه ، میخواستم ببینم آیا مقدار درصد مشخصی برای انتقباض حجمی این نوع آلیاژها وجود داره یا نه (آلیاژهای الومینیوم و چدن )؟؟
ممنون
سلام بله هست
درصد آلومنیم را بین 3 تا 4 درصد می گیرن و برای چدن ها هم متفاوته مثلا چدن ابزار سازی چیزی بیش از 10 درصد انقباض داره که به تایید شرکت فوسکو هم رسیده
راستی به سایت این شرکت سری بزنید چیزای خوبی داره
می تونی از جداول شرکت فرانسوی زیر هم استفاده کنید
NRL(naiwall research lab)in france and english

amidi.

عضو جدید
چه خبره

چه خبره

سلام بله هست
درصد آلومنیم را بین 3 تا 4 درصد می گیرن و برای چدن ها هم متفاوته مثلا چدن ابزار سازی چیزی بیش از 10 درصد انقباض داره که به تایید شرکت فوسکو هم رسیده
راستی به سایت این شرکت سری بزنید چیزای خوبی داره
می تونی از جداول شرکت فرانسوی زیر هم استفاده کنید
NRL(naiwall research lab)in france and english
نمیدونم بعد از چند سال طراحی قالبهای دایکاست (آلومینیم)حالا با گریدهای مختلف که تفاوت درصد انقباضی کمی دارند ، چرا تعحب میکنم از عدد 3 تا 4 درصد .
شیرینکیج آلومینیم ریختگی تحت فشار - 1.08 – 1.12 میباشد.
آن بنده خدائی که این سوال را کرده بود چرا از جواب شما متعحب نشد ، نمیدونم؟
بعیده ولی شاید اشتباه منظور شماها را متوجه نشده باشم ولی من را مطلع کنید؟