تو وقتي دلت مي گيره چي كار ميكني ؟؟؟

mehryas

عضو جدید
کاربر ممتاز
;)
سلام
خوبيد بچه هاي گل باشگاه
ميگما وقتي دلت ميگيره چيكار مي كني؟

ALIREZA.F.1988

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تصور میکنم خونه خانم مهندسم ، با پذیرایی شاهانه و کادوی ویژه ، اون موقع خوشحال میشم و دلگیریم تموم میشه

eterno

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز
یکی از کارهام اینه که میرم دم پنجره و پرده رو باز میکنم و روی مبل میشینم و مغازه های اطرافمون و رفت و آمد مردم رو نگاه میکنم و آهنگ های غمگینی که بلدم رو زمزمه میکنم.

yas87

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من خیلی وقته دلم نگرفته حتی نمیتونم درست گریه کنم

eterno

کاربر ممتاز
یکی از کارهام اینه که میرم دم پنجره و پرده رو باز میکنم و روی مبل میشینم و مغازه های اطرافمون و رفت و آمد مردم رو نگاه میکنم و آهنگ های غمگینی که بلدم رو زمزمه میکنم.
یکی دیگه از کارهام پیاده روی توی محله ی خودمونه.
خونه ی ما توی یکی از محله های خوب گرگانه که خیابون ها و کوچه های نسبتا عریض داره که اطرافش درختهای چنار کاشته شد.
چون محل پولداری قدیمها بوده برای همین پر از خونه ویلایی های خیلی قشنگه که من لذت میبرم از دیدنشون که البته تعدادشون روز به روز داره کمتر میشه و به جاش آپارتمان ساخته میشه.
توی خیابون اصلیش هم پر از مغازه های بزرگ هست که من وقتی دلم میگیره توی این خیابون راه میرم و از خونم تا میدون محله که خودش یکی از قشنگی های این محله ست میرم و برمیگردم و با دیدن رفت و آمد مردم و نورپردازی های مغازه ها و سلام و علیکی که با خیلی از این مغازه دارها دارم و یه دوری توی مغازه ها زدن و حتی داشتن یه خرید کوچیک، تمام انرژی منفیم تخلیه میشه و برمیگردم خونه.

eterno

کاربر ممتاز
یکی دیگه از کارهام پیاده روی توی محله ی خودمونه.
خونه ی ما توی یکی از محله های خوب گرگانه که خیابون ها و کوچه های نسبتا عریض داره که اطرافش درختهای چنار کاشته شد.
چون محل پولداری قدیمها بوده برای همین پر از خونه ویلایی های خیلی قشنگه که من لذت میبرم از دیدنشون که البته تعدادشون روز به روز داره کمتر میشه و به جاش آپارتمان ساخته میشه.
توی خیابون اصلیش هم پر از مغازه های بزرگ هست که من وقتی دلم میگیره توی این خیابون راه میرم و از خونم تا میدون محله که خودش یکی از قشنگی های این محله ست میرم و برمیگردم و با دیدن رفت و آمد مردم و نورپردازی های مغازه ها و سلام و علیکی که با خیلی از این مغازه دارها دارم و یه دوری توی مغازه ها زدن و حتی داشتن یه خرید کوچیک، تمام انرژی منفیم تخلیه میشه و برمیگردم خونه.
یکی دیگه از کارهام اینه که میخوابم.
گاهی انقدر دلم میگیره و انرژیم منفیه که هیچ کاری نمیتونم انجام بدم و حتی دلم نمیخواد کسی رو ببینم. پس میرم میخوابم، حتی اگه خوابم نیاد هم به زور خودم رو میخوابونم، چون وقتی بیدار میشم حالم خیلی بهتر شده.

ALIREZA.F.1988

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یکی دیگه از کارهام اینه که میخوابم.
گاهی انقدر دلم میگیره و انرژیم منفیه که هیچ کاری نمیتونم انجام بدم و حتی دلم نمیخواد کسی رو ببینم. پس میرم میخوابم، حتی اگه خوابم نیاد هم به زور خودم رو میخوابونم، چون وقتی بیدار میشم حالم خیلی بهتر شده.
لالایی هم میگی برای خودت تا خوابت ببره یا همینطوری میخابی؟

ALIREZA.F.1988

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چشم هام رو میبدم و تحت هیچ شرایطی باز نمیکنم و سعی میکنم به هیچی هم فکر نکنم، کم کم خوابم میبره
اصول صحیح خوابیدن همینه
باید چشم ها را بست و به هیچ چیز فکر نکرد و بدن را شل کرد

من وقتی دلم میگیره دوست دارم با کسی که دوست دارم بریم یه جای دنج و حرف بزنیم