تو رو خدا کمک

delsey

عضو جدید
با سلام خدمت همه ی دوستان....ممنون که وارد شدید تا کمک کنید...
راستش من یه پروژه در مورد فتوالاستیسیته می خوام که با این که کل اینترنت و کل انقلاب و زیر پام گذاشتم و گشتم چیز خاص و قابل توجهی پیدا نکردم...:w10:
می خواستم ازتون خواهش کنم اگه کسی در این مورد مطلبی داره برام بذاره یا حتی کتابی می شناسه لطف کنه معرفی کنه که برم بخرم....
واقعا گیج شدم و نمی دونم باید چی کار کنم....:cry::w20:
پیشاپیش خیلی خیلی از کمکتون ممنونم...
مرسیییی....

13580625

عضو جدید
با سلام خدمت همه ی دوستان....ممنون که وارد شدید تا کمک کنید...
راستش من یه پروژه در مورد فتوالاستیسیته می خوام که با این که کل اینترنت و کل انقلاب و زیر پام گذاشتم و گشتم چیز خاص و قابل توجهی پیدا نکردم...:w10:
می خواستم ازتون خواهش کنم اگه کسی در این مورد مطلبی داره برام بذاره یا حتی کتابی می شناسه لطف کنه معرفی کنه که برم بخرم....
واقعا گیج شدم و نمی دونم باید چی کار کنم....:cry::w20:
پیشاپیش خیلی خیلی از کمکتون ممنونم...
مرسیییی....
چکیدهی پایاننامههای کارشناسی ارشد هوافضا :: پرتال هوافضای ایران - [ Translate this page ]
در این بخش به ارائهی چکیدهی پایاننامههای کارشناسی ارشد هوافضای دانشگاههای ایران میپردازیم.
www.iranhavafaza

f.magic

عضو جدید
سلام ..
نمیدونم زبان انگلیسیت در چه حدیه ولی اینارو برات میذارم . شاید به دردت بخوره.
در ضمن اگه عبارتPhotoelasticity رو تو گوگل سرچ کنی کلی مطلب به درد بخور برات میاره.. مخصوصا تو ویکی پدیا .
لینک دانلود مقاله ها :
http://www.4shared.com/file/v-irPtBZ/photoelasticity.html

لینک مستقیم از 4shared خودم آپ کردم ، اگه خراب بود بگو تا درستش کنم.
در مورد ترجمشم اگه مشکل داشتی (البته اگه خودت خواستی ترجمه کنی) بگو شاید بتونم کمک کنم.

shadiroshanfekr

عضو جدید
با سلام
به من یه پروژه درسی دادند با عنوان "تدوین روش مکانیزه تعیین تنش از کانتورهای فتوالاستیسیته" لطفا اگه کسی می دونه کمکم کنه.