تو رو خدا کمک کنید !

میتا

کاربر بیش فعال
به نظر شما واسه ی دختر مهندسی کامپیوتر نرم افزار بهتره یا صنایع
کامپیوتر که میگن رشته خیلی سختیه صنایع رو هم میگن کو صنعت ؟!!! حالا من چی کار کنم ؟
:w27:

mary83

عضو جدید
u r kheili bahal :);
شما بیا ی رشته آسون تو مهندسی ها معرفی کن درسته که مثلا برق به نسبت عمران خیلی سخت تر اما هر رشته ای سختی های خودشو داره :) کاملا نسبی هست .
مثلا برای منی که شیمی دوست ندارم مهندسی شیمی و پلیمر سخته
فکر کنم شما خیلی سردرگم هستی یک جا گفتی معماری یک جا خواجه نصیر حالا هم کامپیوتر ........
مطمئن باش برای صنایع کار هست اینو می تونی تو آگهی های استخدام ببینی به نظر من این دوتا رشته های خوبی هستن شما اول علاقه ها تو , شهر ها و دانشگاها و رشته ها رو تعیین و الویت بندی کن :)

میتا

کاربر بیش فعال
ببخشید ها ! من معماری رو دوست دارم اما شهر برام مهمه خواجه نصیر ممکنه قبول بشم اما چیزی که انتخاب اصلیمه کامپیوتر و صنایعه
شما که دیگه الان وارد دانشگاه شدید مشخصه که بیشتر از من از صنایع و ......... میدونید
اما باور کنید من هیچی از صنایع نمیدونم
با اینکه با افراد زیادی صحبت کردم همه از رشته ی خودشون تعریف میکنن
من به کامپیوتر علاقه دارم اما می ترسم بعد از وارد شدن به این رشته پشیمون بشم خب صنایع رو هم گفتم که نمی شناسم ! غیر اینام دیگه رشته ای برام باقی نمی مونه چون از برق و مکانیک و.... خوشم نمی یاد
بازم ممنون که نظر دادی

MaaRyaaM

عضو جدید
ببین هم صنایع هم کامپیوتر جفتشون هم بازار کار خوبی داره و هم مناسب دختراس

ولی خب کامپیوتر هم به نظرم مهمه از چه دانشگاهی فارغ التحصیل میشیی!!

به نظرم کامپیوتر خوبه علاقه هم داری ...

عمران هم خوبه ها!;)

morteza-gh

عضو جدید
کامپیوتر که میگن رشته خیلی سختیه صنایع رو هم میگن کو صنعت ؟!!! حالا من چی کار کنم ؟

ببینید اگه بخواید جنسیتی نگاه کنید هر دو رشته برای یک دختر گزینه های خوبیه! کامپیوتر همونطور که گفتید نسبت به مهندسی صنایع سخت تره!البته نه اونقدر که نشه خوند و ادامه داد! مهندسی صنایع در واقع یک رشته بین رشته ای هست!ترکیبی از همه علوم مهندسیه و می تونه جالب باشه.در مورد بازار کار هم باید بگم که مهندسی صنایع هنوز به اندازه مهندسی کامپیوتر اشباع نشده و بازار کار بهتری داره. اونهاییکه میگن کو صنعت؟ به نظرم اشتباه میکنن.صنعت ما مشکل داره ولی همچنان داره به کارش ادامه میده.و اتفاقا وظیفه رفع مشکلات صنعت به عهده مهندسین صنایع هست. امیدوارم موفق باشید

comrun

عضو جدید
اول از همه و مهمتر از همه علاقه به مطالب درسي هر رشته است . يعني فكر كن بي خيال از كارو بارو يا درامدآينده واقعا كداوم رشته رو تا آخرش دوست داري بخوني. حتي امكان ادامه در خارج رو در وهله اول در تصميم گيري دخالت نده . اين باعث ميشه در مقاطع بالاتر هرگز سرخورده نشي چه درامد چند برابر داشته باشي يا نداشته باشي و چه رو هوا ببرنت يا نه فقط و فقط اول از همه صرف علاقه دروني به مطالعه و فهميدن مطالب اون رشته . پس اول رشته رو خوب بشناس . تمام واحد هاي درسي رو كه قراره بخوني اول ببين . سايت زير در شناخت دقيق رشته ها و سيلابس درسي آنها خيلي كمكت خواهد كرد .
http://motaleat.sanjesh.org.index
بتابراين ابدا در خصوص درامد و كار نگران نباش چرا كه تمام اونهاييكه رشته شون رو خوب خونده باشن براشون كار و درامد مكفي هست . اگه كسي تا حالا كار گير نياورده يه خورده تنبلي و همت نكردن براي سر كار رفتن و اينها. اما بعد از علاقه چند متغير رو با هم در نظر بگير . 1 امكان ادامه تا مقاطع عالي تر ،2 دانشگاهي كه از اون فارغ التحصيل ميشي ( رعايت درجه بندي دانشگاه ها.) 3 نزديكي به محل زندگيت چون دختري . معمولا درس خوندن توي خوابگاه مصيبت بزرگي و توي خونه بابا ميتوني حريم آرام و خصوصي خودتو داشته باشي . دانشگاه هاي دور رو در آخرين انتخاب هات بزن حتي اگر رشته هاش ازنظر خودت بهترند .
در رشته هاي فني به دليل كادر علمي و شهرت بين المللي شريف در مقام اول هست ولي درس خوندن در اونجا يه خوده زحمت بيشتري ميطلبه و عزم جزم . اگه اونجا هم رفتي ايشالله فكر ياد گرفتن باش نه نمره كه سخت نمره ميدن .بعد از اون در بعضي رشته ها تهران و بعد اميركبير . رشته كامپيوتر و ادامه اش تا مقطع دكتري در ايران جاي تامل داره . صنايع نياز فراواني بهش هست تا مقطع دكتري هم امكان ادامش در داخل هست . كامپيوتر و صنايع از نظر سيلابس هاي درسي ، حوزه كار و نوع كار خيلي متفاوتند . من واقعا دودل بودن براي اين دو رشته رو نمي فهمم.اميدوارم در اين حد كمكت كرده باشم

KHF*

عضو جدید
سلام.
راستش من خودم دارم کامپیوتر می خونم و خیلی هم راضیم. رشته ی قشنگ و خوبیه، من که از خوندنش خیلی لذت می برم. این که می گن کامپیوتر سخته، خب هر رشته سختی داره ولی آسونی هم داره، از این بابت نباید خودتون رو نگران کنین.
درباره ی علاقه به رشته ها هم نگران نباشین، معمولاً وقتی وارد یه درسی می شین و اون رو ادامه می دین، بعد از یه مدت علاقه بهش پیدا می شه. کم تر کسی هست که از رشته ای که می خونه واقعاً بدش بیاد.
در مورد بازار کار کامپیوتر هم که شما حتی قبل از فارغ التحصیلی ات، اگه فقط یه زبان برنامه نویسی رو خوب یاد گرفته باشی، می تونی به راحتی پروژه قبول کنی. بعد از فارغ التحصیلی هم که تا بخواین کار هست.
برای ادامه تحصیل هم لازم نیست حتماً توی مهندسی نرم افزار ادامه بدین. اگه IT بخواین، با کارشناسی مهندسی کامپیوتر برین بهتره تا با کارشناسی خودش، چون این جوری پایه تون قوی تر می شه، چون که توی ایران توی کارشناسی مهندسی کامپیوتر قدیمی تر از IT هستش و خوب تر کار میشه. ولی IT توی فوقش خوبه، البته خود مهندسی کامپیوتر هم خوبه...

امیدوارم چیزایی که گفتم به دردتون بخوره!

arash-gh

عضو جدید

به نظر بنده هر دو تا رشته هم خوبن.در مورد زمینه کاری هم مونده به پارت وشانس.پس زیاد نگران شغل نباش.در مورد سختی رشته هم بگم که همه رشته ها سختن.پس بدون توجه به سختی ببین دلت چی میخواد.موفق باشید .:)

manage2

عضو جدید
سلام
یه روز از دبیر فیزیکم پرسیدم من همه ی رشته ها را دوست دارم!چکار کنم؟
گفت اگه می خای یه رشته ای را بخونی که از همه ی مباحث توش باشه باید صنایع بخونی!
البته تو همه ی دانشگاه ها دانشجویان رشته های مهندسی دیگر ،یه طرز تفکر غلط در مورد این رشته دارند و این رشته را جزء رشته های گلابی! به حساب میارند.ولی هر رشته ای سختی های خودشو داره و بستگی به علایق فرد داره،این رشته بازار کار خوبی در کارخانجات و صنایع برای برنامه ریزی و مدیریت دستگاه ها و ... داره.

میتا

کاربر بیش فعال
اول از همه و مهمتر از همه علاقه به مطالب درسي هر رشته است . يعني فكر كن بي خيال از كارو بارو يا درامدآينده واقعا كداوم رشته رو تا آخرش دوست داري بخوني. حتي امكان ادامه در خارج رو در وهله اول در تصميم گيري دخالت نده . اين باعث ميشه در مقاطع بالاتر هرگز سرخورده نشي چه درامد چند برابر داشته باشي يا نداشته باشي و چه رو هوا ببرنت يا نه فقط و فقط اول از همه صرف علاقه دروني به مطالعه و فهميدن مطالب اون رشته . پس اول رشته رو خوب بشناس . تمام واحد هاي درسي رو كه قراره بخوني اول ببين . سايت زير در شناخت دقيق رشته ها و سيلابس درسي آنها خيلي كمكت خواهد كرد .
http://motaleat.sanjesh.org.index
بتابراين ابدا در خصوص درامد و كار نگران نباش چرا كه تمام اونهاييكه رشته شون رو خوب خونده باشن براشون كار و درامد مكفي هست . اگه كسي تا حالا كار گير نياورده يه خورده تنبلي و همت نكردن براي سر كار رفتن و اينها. اما بعد از علاقه چند متغير رو با هم در نظر بگير . 1 امكان ادامه تا مقاطع عالي تر ،2 دانشگاهي كه از اون فارغ التحصيل ميشي ( رعايت درجه بندي دانشگاه ها.) 3 نزديكي به محل زندگيت چون دختري . معمولا درس خوندن توي خوابگاه مصيبت بزرگي و توي خونه بابا ميتوني حريم آرام و خصوصي خودتو داشته باشي . دانشگاه هاي دور رو در آخرين انتخاب هات بزن حتي اگر رشته هاش ازنظر خودت بهترند .
در رشته هاي فني به دليل كادر علمي و شهرت بين المللي شريف در مقام اول هست ولي درس خوندن در اونجا يه خوده زحمت بيشتري ميطلبه و عزم جزم . اگه اونجا هم رفتي ايشالله فكر ياد گرفتن باش نه نمره كه سخت نمره ميدن .بعد از اون در بعضي رشته ها تهران و بعد اميركبير . رشته كامپيوتر و ادامه اش تا مقطع دكتري در ايران جاي تامل داره . صنايع نياز فراواني بهش هست تا مقطع دكتري هم امكان ادامش در داخل هست . كامپيوتر و صنايع از نظر سيلابس هاي درسي ، حوزه كار و نوع كار خيلي متفاوتند . من واقعا دودل بودن براي اين دو رشته رو نمي فهمم.اميدوارم در اين حد كمكت كرده باشم
سلام دوست عزیز
از نظرتون ممنون درباره ی اینکه گفتید درس خوندن توی شهر خودم بهتره باید بگم من مجبورم یه شهر دیگه رو انتخاب کنم چون اینجا دانشگاه مناسبی نداره
اما برای انتخاب رشته توصیه شما رو اجرا کردم و طبق علاقه انتخاب رشته کردم

farbod1348

عضو جدید
راهنمایی

راهنمایی

سلام مینا

شما بهتره رشته کامپیوتر (نرم افزار)را انتخاب کنید.

farbod1348

عضو جدید
توضیح

توضیح

سلام میتا

از اینکه اسمتان را درست تایپ نکرده بودم عذر مرا بپذیرید.

با توجه به جنسیت و بازار کار کامپیوتر در مقایسه با صنایع موجود و خود اشتغالی اسان در رشته کامپیوتر بنابراین برای شما کامپیوتر بهتره.

با تشکر: مسافر (مهندس سیالات)

بالا