به نظر شما واسه ی دختر مهندسی کامپیوتر نرم افزار بهتره یا صنایع
کامپیوتر که میگن رشته خیلی سختیه صنایع رو هم میگن کو صنعت ؟!!! حالا من چی کار کنم ؟
![]()
به نظر شما واسه ی دختر مهندسی کامپیوتر نرم افزار بهتره یا صنایع
کامپیوتر که میگن رشته خیلی سختیه صنایع رو هم میگن کو صنعت ؟!!! حالا من چی کار کنم ؟
سلام دوست عزیزاول از همه و مهمتر از همه علاقه به مطالب درسي هر رشته است . يعني فكر كن بي خيال از كارو بارو يا درامدآينده واقعا كداوم رشته رو تا آخرش دوست داري بخوني. حتي امكان ادامه در خارج رو در وهله اول در تصميم گيري دخالت نده . اين باعث ميشه در مقاطع بالاتر هرگز سرخورده نشي چه درامد چند برابر داشته باشي يا نداشته باشي و چه رو هوا ببرنت يا نه فقط و فقط اول از همه صرف علاقه دروني به مطالعه و فهميدن مطالب اون رشته . پس اول رشته رو خوب بشناس . تمام واحد هاي درسي رو كه قراره بخوني اول ببين . سايت زير در شناخت دقيق رشته ها و سيلابس درسي آنها خيلي كمكت خواهد كرد .
http://motaleat.sanjesh.org.index
بتابراين ابدا در خصوص درامد و كار نگران نباش چرا كه تمام اونهاييكه رشته شون رو خوب خونده باشن براشون كار و درامد مكفي هست . اگه كسي تا حالا كار گير نياورده يه خورده تنبلي و همت نكردن براي سر كار رفتن و اينها. اما بعد از علاقه چند متغير رو با هم در نظر بگير . 1 امكان ادامه تا مقاطع عالي تر ،2 دانشگاهي كه از اون فارغ التحصيل ميشي ( رعايت درجه بندي دانشگاه ها.) 3 نزديكي به محل زندگيت چون دختري . معمولا درس خوندن توي خوابگاه مصيبت بزرگي و توي خونه بابا ميتوني حريم آرام و خصوصي خودتو داشته باشي . دانشگاه هاي دور رو در آخرين انتخاب هات بزن حتي اگر رشته هاش ازنظر خودت بهترند .
در رشته هاي فني به دليل كادر علمي و شهرت بين المللي شريف در مقام اول هست ولي درس خوندن در اونجا يه خوده زحمت بيشتري ميطلبه و عزم جزم . اگه اونجا هم رفتي ايشالله فكر ياد گرفتن باش نه نمره كه سخت نمره ميدن .بعد از اون در بعضي رشته ها تهران و بعد اميركبير . رشته كامپيوتر و ادامه اش تا مقطع دكتري در ايران جاي تامل داره . صنايع نياز فراواني بهش هست تا مقطع دكتري هم امكان ادامش در داخل هست . كامپيوتر و صنايع از نظر سيلابس هاي درسي ، حوزه كار و نوع كار خيلي متفاوتند . من واقعا دودل بودن براي اين دو رشته رو نمي فهمم.اميدوارم در اين حد كمكت كرده باشم
سلام میشه بفرمایید چرا رشته کامپیوتر ؟سلام مینا
شما بهتره رشته کامپیوتر (نرم افزار)را انتخاب کنید.