تولید برق از گازهای خروجی موتور

ENG.MOHAMMAD

عضو جدید
:)با سلام خدمت دوستان.کسی اطلاعاتی در مورد اینکه کسی تونسته باشه از انرژی گازهای

خروجی موتور برق تولید کنه داره؟؟؟ممنون میشم کمک کنید.;)

golabi2007

عضو جدید
دوست عزیز تا اونجا که من اطلاع دارم در طراحی موتور های احتراق داخلی بنزین سوز فشار خروجی هوا جزو پارامترهای طراحی موتور می باشد و در صورتی که فشار گازهای خروجی از مقدار مشخصی نتغییر نماید باعث افت شدید راندمان در موتور میکند که از لحاظ مهندسی صرف اقتصادی ندارد اما از جهت یک کار تحقیقی کار بر روی این موضوع جالب می باشد. موفق و پیروز باشید

parsa s

عضو جدید
سلام
تا اونجايي كه من مي دونم از گازهاي خروجي موتور فقط براي افزايش توان موتور در موتورهاي سوپرشارژ استفاده ميشه و اون هم با تكنولوژي بسيار بالا چون كمترين اشتباه در محاسبات و ساخت باعث ميشه توان موتور كم بشه چون افزايش فشار خروجي به شدت روي راندمان موتور تاثير داره
به نظر من هم ميشه روي توليد برق هم كار كرد يعني همون توربين سوپرشارژر رو به يه ژنراتور وصل كنيم
جالبه بدونين كه در دورهاي بالا توربين سوپر شارژر تا سرعت 50000 دور در دقيقه مي تونه بچرخه !!!

golabi2007

عضو جدید
در تکنولوژی توربو شارژر میزان هوای ورودی به موتور افزایش پیدا مکنه تا احتراق با اکسیژن بیشتر بهتر انجام شود (همان هوای ورودی به موتور)

ENG.MOHAMMAD

عضو جدید
منظورم فقط روشهای مکانیکی نبود.چیزی بنام ترمو الکتریک وجود دارد که در اثر اختلاف دما برق تولید

میکند. روش مکانیکی یکی از راه هاشه.ولی مشکل راندمان پایینشه.

ENG.MOHAMMAD

عضو جدید
تولید برق

تولید برق

سلام
تا اونجايي كه من مي دونم از گازهاي خروجي موتور فقط براي افزايش توان موتور در موتورهاي سوپرشارژ استفاده ميشه و اون هم با تكنولوژي بسيار بالا چون كمترين اشتباه در محاسبات و ساخت باعث ميشه توان موتور كم بشه چون افزايش فشار خروجي به شدت روي راندمان موتور تاثير داره
به نظر من هم ميشه روي توليد برق هم كار كرد يعني همون توربين سوپرشارژر رو به يه ژنراتور وصل كنيم
جالبه بدونين كه در دورهاي بالا توربين سوپر شارژر تا سرعت 50000 دور در دقيقه مي تونه بچرخه !!!

سوپر شارژ(بطور مکانیکی) از موتور نیرو میگیره نه از دود خروجی.توربوشارژ از دود خروجی

نیرو میگیره.سوپر شارژ در موتورهای بنزینی و توربوشارژ در دیزلی استفاده میشه.در ضمن اتصال توربو به ژنراتور کار صحیحی نیست. بدلیل بالا بودن دور توربو.بایستی تبدیلش کرد.

parsa s

عضو جدید
سوپر شارژ(بطور مکانیکی) از موتور نیرو میگیره نه از دود خروجی.توربوشارژ از دود خروجی

نیرو میگیره.سوپر شارژ در موتورهای بنزینی و توربوشارژ در دیزلی استفاده میشه.در ضمن اتصال توربو به ژنراتور کار صحیحی نیست. بدلیل بالا بودن دور توربو.بایستی تبدیلش کرد.

آره درسته توربوشارژر از گازهاي خروجي موتور نيرو مي گيره كه من به اشتباه نوشتم سوپرشارژر
در ضمن توربوشارژر در موتورهاي بنزيني هم استفاده ميشه و اتفاقا بيشتر از سوپرشارژر بكار مي ره !!!
در مورد اتصال توربو به ژنراتور هم منظورم همين بود كه با يه گيرباكس بايد دور رو كم كرد ولي كلا فك نمي كنم اين كار چندان منطقي باشه چون تبديل انرژي اضافي از مكانيكي به الكتريسيته بوجود مياد كه باعث پايين اومدن راندمان ميشه شايد منطقي تر اين باشه كه روي موتور توربو بزاريم و يه ژنراتور انرژيشو از ميللنگ بگيره !!!!!