سلام دوستان کجان؟؟؟ تولده ها!!!!!!!!!!!!
rahajo0on عضو جدید کاربر ممتاز Feb 21, 2011 #32 Haaji گفت: سلام دوستان کجان؟؟؟ تولده ها!!!!!!!!!!!! کلیک کنید تا باز شود... خودمون 2تا می ترکونیم
آوای علم مدیر تالار مشاوره مدیر تالار Feb 21, 2011 #35 به راستی نوری بودی در پس این تاریکی ها بخوان محمد بخوان به نام خدایی که تورا نور افرید بخوان تفسیر ایه اقرا باسم ربک الذی خلق این میلاد را به همه دوستان عزیز تبریک میگم وامیدوارم عیدی ما ظهور اقا امام زمان وموفقیت همه ما باشد آخرین ویرایش: Feb 21, 2011
به راستی نوری بودی در پس این تاریکی ها بخوان محمد بخوان به نام خدایی که تورا نور افرید بخوان تفسیر ایه اقرا باسم ربک الذی خلق این میلاد را به همه دوستان عزیز تبریک میگم وامیدوارم عیدی ما ظهور اقا امام زمان وموفقیت همه ما باشد
Haaji عضو جدید کاربر ممتاز Feb 21, 2011 #36 rahajo0on گفت: خودمون 2تا می ترکونیم کلیک کنید تا باز شود... آره رها خانم . . . . . . بیا خودمون دوتایی بترکونیم. این بمبی هم که مصطفی داده مناسبه برای ترکوندن کل باشگاه :دی به بابیلی هم بگو بیاد . . . . آخرین ویرایش: Feb 21, 2011
rahajo0on گفت: خودمون 2تا می ترکونیم کلیک کنید تا باز شود... آره رها خانم . . . . . . بیا خودمون دوتایی بترکونیم. این بمبی هم که مصطفی داده مناسبه برای ترکوندن کل باشگاه :دی به بابیلی هم بگو بیاد . . . .
arezo.d عضو جدید Feb 21, 2011 #37 سلام دوستان عزیز میلاد حضرت محمد مصطفی(ص) و امام جعفر صادق(ع) بر تمامی مسلمانان مبارک باد یا محمد(ص) آیه ایمان تویی مرد قرآن بهترین انسان تویی اسم تو نور امـــــید است و صفای سینه هاست دین تو اسلام عشق است و بدور از کینه هاست روز میــــــــلادت شــدم مست مـــی عرفان تو آیه شرع است و حق است، خط به خط قرآن تو ای تو چون شمع و جودم عشق تو بر جان من یا محمد(ص) ای رسول ای بانی ایــــمان من
سلام دوستان عزیز میلاد حضرت محمد مصطفی(ص) و امام جعفر صادق(ع) بر تمامی مسلمانان مبارک باد یا محمد(ص) آیه ایمان تویی مرد قرآن بهترین انسان تویی اسم تو نور امـــــید است و صفای سینه هاست دین تو اسلام عشق است و بدور از کینه هاست روز میــــــــلادت شــدم مست مـــی عرفان تو آیه شرع است و حق است، خط به خط قرآن تو ای تو چون شمع و جودم عشق تو بر جان من یا محمد(ص) ای رسول ای بانی ایــــمان من
خان عمو عضو جدید Feb 21, 2011 #39 اي ول تبريك به همه حالا همه هوراااااااا.... واويلا ليلي واويلا ليلي هاااااااااااااااا حالا آقايون دست خانوما رقص..... (البته با حفظ شعونات اسلامي) امشو شوشه ليپاك لليرونه امشو شوشه ياروم برازجونه
اي ول تبريك به همه حالا همه هوراااااااا.... واويلا ليلي واويلا ليلي هاااااااااااااااا حالا آقايون دست خانوما رقص..... (البته با حفظ شعونات اسلامي) امشو شوشه ليپاك لليرونه امشو شوشه ياروم برازجونه
hadi.blue.chem عضو جدید Feb 21, 2011 #40 rahajo0on گفت: سلام به تمام دوستای عزیزم . . . ممنونم از عمو جوون چوون پیشنهاد ایشون بود کلیک کنید تا باز شود... کدوم عمو فامیل جون؟!!!
rahajo0on گفت: سلام به تمام دوستای عزیزم . . . ممنونم از عمو جوون چوون پیشنهاد ایشون بود کلیک کنید تا باز شود... کدوم عمو فامیل جون؟!!!