من از بچگی یه ستاره رو نشون کردم تو آسمون میگفتم این ستاره منه!
وقتی فهمیدم چراغ دکل مخابراته کمرم شکست! ヅ
دختر کم توقع دیدی سلام ملت رو بهش برسون ، دلت خوشه هاااااااااااا:| دختر کم توقع هم هست ...فقط کافیه پسرا هم توقعشونو بیارن پایین!
حالا مگه تنها نبودن فقط به ازدواج کردنه؟! بعضی وقتا یه دوست صمیمی (هم جنس :دیی) هم میتونه کاری کنه اصن احساس تهنایی نکنی!
در مورد جمله دوم ، همون بهتر که اسلام بسته دست و پا رو :دییی
دیدگاه خیلی جالبهگاهی باید به دور خود یک دیوار کشید،نه برای اینکه دیگران را از خود دور کنی،بلکه ببینی چه کسی برای دیدنت دیوار راخراب میکند.
الهی و ربی من لی غیرکدل من که از تنهایی داره میمیره ..این و دیگه جدی گفتم![]()
واقعا مرا خدایی دیگر کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:|
ادم تنها زیاده .....تا دلت بخواد!
بازم به تو که باور کردی با گریه چیزی عوض نمیشهسلااااااااااااام بر تنهایااااااااان
اسلام با چی دست و پا رو بسته؟باور کن شاکیم ......
ازدواج میخوای بکنی میگیم هنوز همه چیزمون تکمیل نیست دخترا هم که همه توقعش در حد تیم اسپانیا
میخوای کاری دیگه کنی که دلتاز تنهایی بیاد بیرون اسلام دست و پامون و بسته خدااااااااااااااااااااااااااااااااااا
مگه عهد عتیق هست که کسی کم توقع باشه؟دختر کم توقع دیدی سلام ملت رو بهش برسون ، دلت خوشه هاااااااااااا
اینجوری دیگه هیچکسی آدمو نمیبینه که بخواد دیواری رو بشکنهگاهی باید به دور خود یک دیوار کشید،نه برای اینکه دیگران را از خود دور کنی،بلکه ببینی چه کسی برای دیدنت دیوار راخراب میکند.
بسلامتی همه دوستام که یه هفته نتونستم بیام باشگاه اصلا کسی براش مهم نبود...بم فهموندن واقعا تنهام حتی تو باشگاه
سلام من دیدم نیستید ولی گفتم شاید مثل بقیه دوستان باشگاه رو ترک کردید.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
نگاه کن تنهایی چیکار کرده باهاش؟! | زنگ تفريح | 7 | |
![]() |
اگر تنهایی بیـا... | زنگ تفريح | 261 |