تنش تسلیم در سیالات ... خواهش میکنم یه نگاه بندازین دوستان!!!

T@ti

عضو جدید
سلام . من به دنبال کاربرد تنش تسلیم در علوم و صنایع غذایی هستم .
منابع مختلفی رو به دست آوردم که اکثرشون لاتین هستن .
متاسفانه منابع فارسی در این زمینه محدودن و میشه گفت به درد نخور ... البته شاید مشکل از عدم توانایی من در سرچ کردن این موضوع بوده ...
ازتون خواهش میکنم با توجه به اینکه فرصت کافی برای ترجمه ی متون تخصصی ندارم اگه منبع فارسی موثقی دارید بهم معرفی کنید.
از همه کسایی که راهنماییم می کنن پیشاپیش متشکرم!

imanflash

عضو جدید
سلام دوست عزیز اصلا کاربرد عبارت تنش تسلیم در سیالات اشتباه است. تنش تسلیم در جامدات اتفاق می افتد.تنش تسلیم در کتاب مقاومت مصالح پیر جانسون و پوپوف به طور کامل توضیح داده شده و در طراحی اجزا شیگلی کاربردش بوضوح مورد بررسی قرار گرفته است.

متاسفانه منابع فارسی در این زمینه محدودن و میشه گفت به درد نخور ... البته شاید مشکل از عدم توانایی من در سرچ کردن این موضوع بوده ...
ازتون خواهش میکنم با توجه به اینکه فرصت کافی برای ترجمه ی متون تخصصی ندارم اگه منبع فارسی موثقی دارید بهم معرفی کنید.

SMAW

عضو جدید
سلام
دوست عزیز فکر کنم سرچ کردن تنش تسلیم در سیالات مشکل شما در پیدا نکردن مطالب باشه. شما باید تنش برشی در سیالات رو بررسی کنید. چون اصطلاح رایج در سیالات تنش برشی نه تنش تسلیم که یه جورایی به نیروهای بین مولکولی مایعات مربوط میشه. مثلا تنش برشی جیوه بیشتر از آب. به عبارت دیگه وقتی مثلا میخواهیم چیزی رو داخل آب حرکت بدیم به نیروی کمتری نیاز داریم تا جیوه. یا تو بحث صنایع غذایی تنش برشی آب خالص کمتر از آبی که توش شکر حل شده باشه!!!(البته جسارته):smile:

بالا