T@ti
عضو جدید
سلام . من به دنبال کاربرد تنش تسلیم در علوم و صنایع غذایی هستم .
منابع مختلفی رو به دست آوردم که اکثرشون لاتین هستن .
متاسفانه منابع فارسی در این زمینه محدودن و میشه گفت به درد نخور ... البته شاید مشکل از عدم توانایی من در سرچ کردن این موضوع بوده ...
ازتون خواهش میکنم با توجه به اینکه فرصت کافی برای ترجمه ی متون تخصصی ندارم اگه منبع فارسی موثقی دارید بهم معرفی کنید.
از همه کسایی که راهنماییم می کنن پیشاپیش متشکرم!
منابع مختلفی رو به دست آوردم که اکثرشون لاتین هستن .
متاسفانه منابع فارسی در این زمینه محدودن و میشه گفت به درد نخور ... البته شاید مشکل از عدم توانایی من در سرچ کردن این موضوع بوده ...
ازتون خواهش میکنم با توجه به اینکه فرصت کافی برای ترجمه ی متون تخصصی ندارم اگه منبع فارسی موثقی دارید بهم معرفی کنید.
از همه کسایی که راهنماییم می کنن پیشاپیش متشکرم!