الان جهت شیب رمپ رو نگاه کردم .مگه نباید جهت شیب رمپ مثل پله به سمت بالا باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان یه سوال واسم در مورد نورگیر پیش اومده :
من میتونم توی همکف (همکف پارکینگ نیست ) نورگیر نذارم اما توی طبقاتم نورگیر بزارم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه بتونی نورگیری فضا ها رو تامین کنی نیازی نیست.
اینجور یه خورده ستون های خودت حرکت بدی درست میشهممنونم
مهندس جان
ممنونم
مهندس جان
اره گفتم که اخراش دیگه خسته شدم خیلی چیزا رو نذاشتمیه چیزی الان تو کارت دیدم اینکه زاه پله از همکف به حیاط ندادی
دوم اینکه چزا اتاق خوابهاتو میرور ب سمت نورگیر نمیکنی؟؟اونوقت یکش از نورگیر میگیره اون یکی هم از جنوب...فضاشم ک داری..
مرسی از اینکه جواب دادید.
درمورد رمپ معلول منظورم اینه که مثلا در مورد ارتفاع 1.20 اگر با شیب 8 درصد حساب کنیم میشه 15 متر و اینطور که گفته میشه به ازای هر 1 متر افزایش باید 0.5 دصد از شیب کم بشه و 5 سانتی متر به عرض رمپ اضافه بشه باید با شیب 5 درصد حساب کنیم که میشه 27 متربا عرض 150 .(یعنی 3 تا رمپ 9 متری)
حالا من میگم میشه 5 تا رمپ 3 متری بذارم با شیب 8 دصد
امیدوارم متوجه منظورم شده باشید![]()
قرار دادن ستون در اطراف رمپ ضروری نیست و همون فاصله کنسول رو رعایت کنید کافیهو فرقی نمی کنه چه رمپی باشه برای جلوگیری از قطع پوتر ها باید این نکته رو رعایت کنیم
ممنونم که جواب دادید.اخه کار بچه ها همه اطراف رمپ ماشین ستون داشت.گیج شدم
اینم تمرین دستی...البته کاررو جلوم نزاشته بودم اما تا حدی تو ذهنم مونده بود...و اینم بگم خیلی با مداد نکشیدم...فقط توی هر برگه جای ستونها و محدوده و یکمی از خطوط محدود فضاها...
همه رو با راپید یه دفعه کشیدم
![]()
![]()
قرار دادن ستون در اطراف رمپ ضروری نیست و همون فاصله کنسول رو رعایت کنید کافیهو فرقی نمی کنه چه رمپی باشه برای جلوگیری از قطع پوتر ها باید این نکته رو رعایت کنیم
ممنونم که جواب دادید.اخه کار بچه ها همه اطراف رمپ ماشین ستون داشت.گیج شدم
بهترین حالت همین کاریه خانم عارفه گذاشتن.یعنی ستون کنار رمپ باشه بهترین حالته.وای تا 80 سانت هم میتونه فاصله داشته باشه از رمپ.اگه جواب بده و وارد فضایی دیگه ای نشه.
مثلا تو کار پایین عارفه گذاشته اگه 80 سانت شیفت کنه سمت راست میره رو پله ها .پس جاشون خوبه.
سلام .تو جزوه ها نوشته سه تا ماشین بین دو تا ستون که اکس به اکسش 7 متره جا میشه چطور وقتی هر ماشین عرضش 2.5 سه تا تو این فاصله جا میشه؟؟
عذر میخوام اشتباه نوشتاری بود بعد از اینکه عکسو گذاشتم متوجه شدم ک اونم توی کاعذم اصلاح کردم.سوال از طرح مهندس arefe
آکس به آکس ستونا نشون میده که طول رمپ 10.8 هست ولی انگار زدین 12.6 ....میشه توضیح بدین؟
ارتفاع سرگیری رو چند گرفتین؟ کم نیست؟در مورد سرگیری یه توضیحاتی بدین...
یک نکته توی طبقه همکف این کار که باعث نمره منفی میشه و اون مشکل سرگیری و قطع پوتر ها توسط رمپ معلولین سعی کنید وقتی از رمپ استفاده می کنید اونو تویک فضا محدود کنید و یا بهصورت طولی در یکی از اضلاع زمین طراحی کنید تا دیگه
مشکل پیش نیاد و اما ستون گذاری ما برای ستون گذاری عملا به چهار ستون ناز داریم که از این چهار ستون دو ستون نیم طبقه راهه پله به خاطر اختلاف ارتفاع باید در گوشه های راه پله قرار بگیره ولی در مورد اون دوتای دیگه میشه با حفظ فاصله حداکثری آکسها اون هارو قرار دادتو بعضی موارد استثنا های هم پیش میاد
مشاهده پیوست 208633
مرسی ک وقت گذاشتیعارفه جان درمورد کارت به جز چیزایی که دوستان گفتن منم یه سری به چشم خورد
1.جهت شیب رمپ توی هر پلان با پلان دیگه فرق داره . باید به سمت پایین باشه جهتش درسته باید پایین باشه من همکف رو اول کشیدم واسه همین دیگه نشد اصلاحش کنم...
2.مگه داکت پشت اسانسور به عنوان داکت اصلی نیست . پس چرا داکتهای دیگه رو تا همکف دوباره ادامه دادی ؟؟؟؟؟؟؟؟من اینو آخر واقعا نفهمیدم اولش خودم درست میگفتم اما الان کاملا گیج شدم باید بپرسم دقیق
3.به نظرت این منطقه که یه واحد دارای دوتا سرویس و دوتا حموم باشه ؟ این واحد مثل یه ساختمان دوبلکش عمل میکنه ....به نظرت توی دوبلکش باید یه سرویس و یه حمام در نظر بگیریم؟؟؟
کمااینکه بخش جنوبی سرویس مخصوص مهمان و اون حمام هم اگه دقت کنی دربش از اتاق مهمان باز میشه یعنی برای اعضای خانواده نی...من اینجور برداشت کردم و اینکه سمت بالا هم اتاقهای بچه هاست و برای استفاده از سرویس نباید بیان بخش عمومی ساختمان...
4. حداقل ارتفاع پارکینگ باید 2.4 با 40 سانت ضخامت سقف 2.8 باشه ولی از تو با ضخامت سقف شده 2.6 عزیزم توی کد ارتفاعی اشتباه کردم...هدفم فقط این بود ک توی تایم کم دستی بکشم..ایشالله سری بعد ک خواستم با مبلمان کامل انجام بدم اینها رو هم با دقت میزارم.....
5.کاش کارتو مبله هم میکردی اخه من خودم با مبله و شلوغ شدن طرح مشکل دارم . دوست داشتم ببینم شما چیکار میکنی عزیزم برای مبلمان باید شابلون درست کنم که هنوز فرصت نکردم...هدفم فقط شروع کار دستی بود....
راستی خسته نباشی
عزیزم ممنون....خیر هنوز شابلون درست نکردم...همش با خط کشه... اندازه گذاری همکف و اول و آکس بندی اونها (به غیر از خود پلان این دو تا چون قبلش تایم نگرفته بودم) ولی پلان زیر زمین و طبقه آخر ک تک واحدی بوده کامل تایم گرفتم 2 ساعت شد...شاید واسه این زمانم نسبت به جزئیات کم شد واسه اینکه با مداد کار رو نکشیدن بعد با راپید...آخه یبار اسکیس ارشد امتحان دادم اونجا یاد گرفتم برای اینکه مدیریت زمان داشته باشم با مداد فقط حدود رو مشخص کنم یعنی دروغ نکفته باشم توی پلانه دو واحدم مجموعا 40 تا خط کلی کشیدم بقیه اش مثل دو خط کردن دیوار و کمد و ....رو یه دفعه با راپید کشیدم....عارفه جان کارت خیلی خوب شده راستی از شابلون استفاده کردی چقدر طول کشید بکشی؟وچندتا سوال اسانسور باابعاد 1.6*2.10 ص66 نوشته سرعت تا2.5 متربرثانیست.راستی ابعد برا مقطع کشیدنشو از کجا پیداکردی اخه تو ویرایش جدید عمق موتورخانه.چاه...ندادنه
وهمچنین پلان جنوبیت پذیراییت9 مترشده با یه اسانسور1.70 اخه انگار توویرایش جدید نوشه نباید بیشتر از 7 مترباشه.؟
راستی چشم پله هم گذاشتی؟
پس اقا فرزاد تو کار عارفه جان فقط این ستونهاتوی طبقه زیرزمین هستش.تو بقیه طبقات نیست.اینطوری درسته؟بهترین حالت همین کاریه خانم عارفه گذاشتن.یعنی ستون کنار رمپ باشه بهترین حالته.وای تا 80 سانت هم میتونه فاصله داشته باشه از رمپ.اگه جواب بده و وارد فضایی دیگه ای نشه.
مثلا تو کار پایین عارفه گذاشته اگه 80 سانت شیفت کنه سمت راست میره رو پله ها .پس جاشون خوبه.
عارفه جان 1 pdfگذاشته بودید برای ترسیم پله های تمام طبقات.تو اون نقشه پله های زیر زمین 16 عدد؟شما تو کارتون کامل گذاشتین؟به لاخره ارتفاع زیر زمین 260 یا 280 باشه.ما که گیج شدیممرسی ک وقت گذاشتی
پس اقا فرزاد تو کار عارفه جان فقط این ستونهاتوی طبقه زیرزمین هستش.تو بقیه طبقات نیست.اینطوری درسته؟
ستونک گذاشته.یه متنی کنارش بنویسید بهتره.
عزیزم به متن کنار ستونم دقت کن...نوشتم نیمچه ستون تا سقف زیر زمین
ستونک گذاشته.یه متنی کنارش بنویسید بهتره.
بله فرزاد جان نوشتم.
پس اقا فرزاد تو کار عارفه جان فقط این ستونهاتوی طبقه زیرزمین هستش.تو بقیه طبقات نیست.اینطوری درسته؟
تو کارم که دستی گذاشتم 16 تاست...بشمارید متوجه میشید...ارتفاع هم ک مشخصه کف تا سقف ک 2.40 ...ضخامت سقف هم ممکنه یکی 30 بگیره یکی 40...عارفه جان 1 pdfگذاشته بودید برای ترسیم پله های تمام طبقات.تو اون نقشه پله های زیر زمین 16 عدد؟شما تو کارتون کامل گذاشتین؟به لاخره ارتفاع زیر زمین 260 یا 280 باشه.ما که گیج شدیم
عزیزم اینها چیزی هست ک گیج شدن نداره هر کسی بر اساس چیزی ک قبلا خونده یا تووو مباحث میزاره...
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
Z | تمرین گروهی آزمون طراحی - اردیبهشت 97 | آزمون های نظام مهندسی | 15 | |
![]() |
تمرین گروهی آزمون طراحی - اسفند 95 | آزمون های نظام مهندسی | 51 | |
![]() |
تمرین گروهی آزمون طراحی-شهریور 95 | آزمون های نظام مهندسی | 137 | |
M | تمرین گروهی آزمون طراحی - بهمن94 | آزمون های نظام مهندسی | 1443 | |
M | تمرین گروهی آزمون طراحــی - مرداد 94 | آزمون های نظام مهندسی | 1423 |