تصادف مرگبار يك دانشجو در محوطه دانشگاه

IranianWay

عضو جدید
يك دانشجوي دانشگاه علم و صنعت ايران ظهر امروز در پي تصادف با يك دستگاه كاميون جمع‌آوري زباله در محوطه دانشگاه، جان خود را از دست داد.

اورژانس بيمارستان الغدير در رابطه با جزييات اين حادثه به ايسنا، گفت: كاميون جمع‌آوري زباله در محوطه دانشگاه زماني كه دنده عقب مي‌آمد با اين دانشجو كه به علت استفاده از هندزفري، متوجه حركت و صداي كاميون نشده بود، برخورد كرد و طي آن متاسفانه جان باخت.

«ميترا - ر» دانشجوي كارشناسي ارشد رشته مهندسي كامپيوتر دانشگاه علم و صنعت بود.

ozra.m

عضو جدید
چه وحشتناكككككككككككككك
بيچاره ارشد مي خونده يعني داشته تمتوم مي كرده كه از دست درس و دانشگاه راحت شه كه اجل امون نداده .

mehrce

کاربر فعال مهندسی عمران ,
کاربر ممتاز
عجب! تو دانشگاه ما (دانشگاه محقق اردبیل) همه دانشجوها حرفه ای هستن. تو چی حرفه ای هستن؟
خوب تو فرار ازدست ماشینای اساتید و کارمندا !!! چند دفعه خود منو سعی کردن زیر بگیرن ولی من در رفتم.
ولی در کل،من این واقعه رو به همه قشر دانشگاهی تسلیت میگم.

ArChitect _90

عضو جدید
کاربر ممتاز
يك دانشجوي دانشگاه علم و صنعت ايران ظهر امروز در پي تصادف با يك دستگاه كاميون جمع‌آوري زباله در محوطه دانشگاه، جان خود را از دست داد.

اورژانس بيمارستان الغدير در رابطه با جزييات اين حادثه به ايسنا، گفت: كاميون جمع‌آوري زباله در محوطه دانشگاه زماني كه دنده عقب مي‌آمد با اين دانشجو كه به علت استفاده از هندزفري، متوجه حركت و صداي كاميون نشده بود، برخورد كرد و طي آن متاسفانه جان باخت.

«ميترا - ر» دانشجوي كارشناسي ارشد رشته مهندسي كامپيوتر دانشگاه علم و صنعت بود.
چه وحشتناک یه جون بیخودی پرپر شده

shotgun

عضو جدید
دختر بيچاره. خدا كنه خاطر خواه نداشته باشه. وگرنه من ميفهممش.
به هر حال تسليت ميگم.

rozan

عضو جدید
دوست خواهر من هم سه سال پیش تو محوطه دانشگاه سرش رفت زیر لاستیک کامیونی که مصالح میاورده داخل و ...
خیلی تاسف باره