ترم بالاییهاومهندساراهنماییم کنید

علی الکترو

عضو جدید
سلام امیدوارم هرچی میدونید بهم بگید.برای دوستم میخوام.خیییییلی گیرشونه.خودمم اطلاعاتی ندارم دراین باره چون ترم اولییم.
1-سرفصلای مباحثه کارشناسی چیه؟
2-منابع کنکورکارشناسی چه چیزاییه؟
این سوال سومییه ماله خودمه:
3-چه جوری میشه قبل ازشروع کاره عملی دردانشگاه(کارگاه یا شایدم کارورزی)زودتر به طوره عملی خودم دست به کاربشم.تایکم واردتربشم وتجربم بهتربشه.اصلادرکل چه جوری باقطعات الکترونیکی آشنابشم وببینمشون وکاربرذاشونو.یادبگیرم؟
خییییییییلی ممنونم.مخصوصا اگربه سوال3جواب بدید:gol::gol::gol:

behbod

عضو جدید
سلام امیدوارم هرچی میدونید بهم بگید.برای دوستم میخوام.خیییییلی گیرشونه.خودمم اطلاعاتی ندارم دراین باره چون ترم اولییم.
3-چه جوری میشه قبل ازشروع کاره عملی دردانشگاه(کارگاه یا شایدم کارورزی)زودتر به طوره عملی خودم دست به کاربشم.تایکم واردتربشم وتجربم بهتربشه.اصلادرکل چه جوری باقطعات الکترونیکی آشنابشم وببینمشون وکاربرذاشونو.یادبگیرم؟
سلام چون گفته بودی مخصوصا سوال 3
در رابطه با اشنایی با قطعات درواحد های ازمایشگاه اشنا میشوی
ولی برای اشنایی بیشتر می توانی از ساخت کیت های اموزشی که فروشی هست استفاده کنی

>>MaHsA<<

عضو جدید
سلام
راجع به سوال 3:
اگه بتونيد با يكي از اساتيدتون كه تو صنعت هم رغت و امد داره رفيق بشيد و خودتون بهش نشون بديد مي تونيد تو پروژه هاش و ... كمكش كنيد.اين راه به خصوص واسه آقايون خيلي راحته

asiabadboy

عضو فعال
کاربر ممتاز

سلام
جواب سوال یک و دو پیش واحد اموزش دانشگاتونه ....یه سر اونجا بزن و سرفصلارو بگیر :w16:

در مورد سول سه .... پیشنهاد می کنم یه کارگاه الکترونیک کوچولو تو خونتون راه بنداز.... و با ساخت مدارات کوچک شروع کن ....
اولین موضوع رو هم من پیشنهاد می کنم ....
اولین چیزی که یه الکترونیکی لازم داره منبع تغذیه است .... یه منبع تغذیه صفر تا 30 ولت با خروجی جریان مثلا 3 امپر و با ولتاژ و جریان قابل کنترل ....

ارزوی موفقیت ....;)

علی الکترو

عضو جدید
سلام
جواب سوال یک و دو پیش واحد اموزش دانشگاتونه ....یه سر اونجا بزن و سرفصلارو بگیر :w16:

در مورد سول سه .... پیشنهاد می کنم یه کارگاه الکترونیک کوچولو تو خونتون راه بنداز.... و با ساخت مدارات کوچک شروع کن ....
اولین موضوع رو هم من پیشنهاد می کنم ....
اولین چیزی که یه الکترونیکی لازم داره منبع تغذیه است .... یه منبع تغذیه صفر تا 30 ولت با خروجی جریان مثلا 3 امپر و با ولتاژ و جریان قابل کنترل ....

ارزوی موفقیت ....;)
سلام واقعامرسی اگه لطف کنی برام یکمکی بیشترتوضیح بدی وموضوع روبیشتر بازکنی ممنون میشم.
واین قول روهم بهت میدم که مطمئن باش حرفایی روکه زدی صددرصداجرا میکنم چون خودمم خیییییییلی دوست دارم وبه این کار علاقه دارم
جدی گفتمها...
بازم ممنونم

ahmadmn

كاربر فعال مهندسی برق
دوست خوب من
با درس و مرس من كاري ندارم اما براي سوال سومت پيشنهاد asiabadboy درسته.

اما يك نكته وجود داره كه هيچ چيزي رو نمي تونيم الكي شروع كنيم. بايد پروژه اي داشته باشيم و براي انجامش ملزومات ديگه مثل منبع تغذيه و ابزارهاي ديگه رو بسازيم و فرا بگيريم.

ساده ترين راه اينه كه به خونه ي خودتون نگاه كنيد و ببينيد چه چيزهايي رو مي تونيد با الكترونيك بهبود بدين.

مثلا اگه كولر شما از نوع آبيه يك كنترلر مي تونيد بسازيد كه خودش كولر را خاموش و روشن كنه و دماي اتاقها رو كنترل كنه.

يا مي تونيد براي تمامي لامپهاي خونه يك كنترل از راه دور بسازيد.

يا قفل در ورودي منزل را الكترونيكي و ريموت كنيد.

يا براي اجاق گازتون يك تايمر بسازيد كه بهتون خبر بده غذا داره مي سوزه

يا يك دزدگير الكترونيكيه مطمئن بسازيد كه وقت سفر خيالتون آسوده باشه

بله

اگه به اطرافتون نگاه كنيد مي بينيد كه الكترونيك را از هرجايي ميشه آغاز كرد. و به نظر من اين بهترين شروعه

علی الکترو

عضو جدید
دوست خوب من
با درس و مرس من كاري ندارم اما براي سوال سومت پيشنهاد asiabadboy درسته.

اما يك نكته وجود داره كه هيچ چيزي رو نمي تونيم الكي شروع كنيم. بايد پروژه اي داشته باشيم و براي انجامش ملزومات ديگه مثل منبع تغذيه و ابزارهاي ديگه رو بسازيم و فرا بگيريم.

ساده ترين راه اينه كه به خونه ي خودتون نگاه كنيد و ببينيد چه چيزهايي رو مي تونيد با الكترونيك بهبود بدين.

مثلا اگه كولر شما از نوع آبيه يك كنترلر مي تونيد بسازيد كه خودش كولر را خاموش و روشن كنه و دماي اتاقها رو كنترل كنه.

يا مي تونيد براي تمامي لامپهاي خونه يك كنترل از راه دور بسازيد.

يا قفل در ورودي منزل را الكترونيكي و ريموت كنيد.

يا براي اجاق گازتون يك تايمر بسازيد كه بهتون خبر بده غذا داره مي سوزه

يا يك دزدگير الكترونيكيه مطمئن بسازيد كه وقت سفر خيالتون آسوده باشه

بله

اگه به اطرافتون نگاه كنيد مي بينيد كه الكترونيك را از هرجايي ميشه آغاز كرد. و به نظر من اين بهترين شروعه
واقعاکه طوفانی توضیح دادیشدییییییییییییییییییییییییییییییدممنون.اگه دوست داری بیشتر راهنماییم کن.
nبارممنوم

ahmadmn

كاربر فعال مهندسی برق
ديگه بستته، پررو ميشي
برو بساز سوال داشتي بپرس
از هلو بپر تو گلو هيچ چي ياد نمي گيري و مي شي مثل جزوه نويساي دانشگاه كه الان دارن تو سيد اسمال آفتابه مي فروشن و وضعشون از من و تو هم بهتره

Zargham

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوست من
در مورد سوال 1
الکترونیک 1و2و3 به ترتیب درباره پیوندهای نیمه هادی-دیود ها -ترانزیستورها بای پلار,فت,موس ,دارلینگتون,Op-Ampودر نهایت رفتار ای قطعات در فرکانسهای بالاو... بحث میکنند.

ماشین 1و2 درباره موتورهای DCوAC وترانسفورماتوروژنراتورها
مدار1و2 درباره قضایای اساسی شبکه و مدارهای الکتریکی و.....
مدارهای منطقی-معماری کامپیوتر درباره مدارهای مجتمع بر اساس الکترونیک دیجیتال 0و1 جبر بول و اساس کامپیوتر بحث میکند
و سایر دروس...............
در مورد سوال 2
منابع زیادی وجود داره-به کتابفروشی ها مراجعه کن
در مورد سوال3
دوستان راهنمایی فرمودند

موفق باشی

علی الکترو

عضو جدید
واقعا متشکرم.جامع بود

اگر یک منبع کامل واسه سر فصلای کنکور کارشناسی که همه دروس توش باشه داشتی بهم خبر بده