تدوین طرح توجیهی منبع درامدی عالی از نظام مهندسی

محسا محمدی

عضو جدید
سلام و دمتون گرم 😊
قابل توجه دوستانی که تازه فارق التحصیل شدن یا عزیزانی که خیلی به نظام مهندسی اشنایی ندارن اگه فارغ‌التحصیل کشاورزی، دام یا طیور هستی ، یه راه درآمد خیلی خوب و بی‌دردسر براتون دارم که خودمم چند ساله دارم باهاش کار می‌کنم: نوشتن طرح‌ توجیهی فنی اقتصادی. اغلب دست شرکت ها و مهندسین قدیمی هست و عزیزان تازه وارد نمیدونن و از ناآگاهی وارد این کار نمیشن.

📌 این طرح‌ها از طریق سامانه نظام مهندسی کشاورزی برات ارجاع می‌شن و درآمد هر کدوم‌شون بین 10 تا 30 میلیون تومنه.
نه نیاز به سرمایه داره، نه دفتر و مغازه، فقط یه لپ‌تاپ و کمی آشنایی با طرح‌نویسی!

حتی اگه وقت یا حوصله نوشتن نداری، اصلا استرس نداشته باش.به طور جد میتونم بگم 85 درصد مهندسین طرح نویس نیستن و بقیه براشون طرح می نویسن. پس اصلا فکر نکن نمیتونی و سخته .می‌تونی مثل بعضی‌ها طرحو بدی یکی دیگه برات بنویسه و آخر کار یه درصدی (مثلاً 20٪) بهش بدی، تهش هم سود کردی!

حالا چجوری وارد این کار بشی؟​

1. اول تو نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان‌ت ثبت‌نام کن.
  2. بعد تو پروفایل‌ت، گزینه طرح‌نویسی رو فعال کن.
  3. یه پروانه اشتغال و رتبه طرح‌نویسی می‌گیری که حدوداً ۲ میلیون هزینه داره .
  4. از اون به بعد، اسمت میاد تو لیست کارشناسای طرح‌نویس استان و طرح‌ها نوبتی برات میان.

چرا این کار عالیه؟​

✅ تو حوزه تخصص خودته، نه کار فنیه، نه فیزیکی
✅ درآمدش خوبه و با یه طرح می‌تونه کل ماهتو ببنده
✅ کم‌کم اعتبارت بالا می‌ره، خودت استاد می‌شی
✅ همه چیز قانونیه، از سمت نظام مهندسی برات طرح میاد

خیلی خودمونی بگم .دوستان ببینید شما هرکاری بخواین انجام بدین خواه یا ناخواه باید پروانه اشتغال بگیرید. پس در فعالیت هاتون طرح نویسی ام فعال کنید. بستگی به استان و تعداد کارها داره ولی حداقل سالی چند طرح براتون ارجاع میشه.که حداقل حدود 70 میلیون تومان سالیانه کاسبید.​

آخرین ویرایش:
بالا